Οι πρωταγωνιστές του Supernatural κάνουν προβλέψεις για το τέλος της σειράς [ΒΙΝΤΕΟ]

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Οι πρωταγωνιστές του Supernatural, Jensen Ackles, Jared Padalecki, και Misha Collins έχουν πολλά να περιμένουν στην 15η σεζόν της σειράς. Μετά το συγκινητικό τους βίντεο τον περασμένο Μάρτιο, όπου ανακοίνωσαν τη συλλογική τους απόφαση να ρίξουν αυλαία στη σειρά, μοιράστηκαν τώρα με το κοινό τις προσδοκίες τους και τις επιθυμίες τους για την επερχόμενη τελευταία σεζόν.

Μεταξύ άλλων, μιλούν για το πώς περιμένουν να κλείσει η ιστορία για τα δυο αδέρφια και τον φύλακα-άγγελό τους. Ο Misha Collins πιστεύει ότι ο θάνατος των τριών τους είναι το τέλος που βγάζει περισσότερο νόημα, κάτι στο οποίο συμφωνεί και ο Jared Padalecki.

Οι τρεις ηθοποιοί αποκάλυψαν, επίσης, ποιούς θα ήθελαν να δουν να επιστρέφουν στη σειρά. Οι απαντήσεις τους αναμενόμενες: Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan και Richard Speight Jr., ενώ φυσικά δεν έχουν ξεχάσει ούτε αυτοί τον Jake Abel, που έπαιζε τον ετεροθαλή αδερφό των Winchesters του οποίου η τύχη είναι στον αέρα από την 5η σεζόν.

Εσείς τι θέλετε να δείτε στην 15η σεζόν του Supernatural;

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This