Review – Supernatural 5×22 – Swan Song

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Swan Song και Review – 5×22.

Στις 24 Απριλίου 1967 δημιουργήθηκε το αγαπημένο μας Ιμπάλα, όπως διηγείται ο Τσακ. Το πιο σημαντικό αντικείμενο λίγο πολύ σε όλο το σύμπαν. Ο Σαμ και ο Ντην καταλαβαίνουν ότι το τέλος κοντεύει. Ο Ντην με βαριά καρδιά λέει πως είναι “μέσα” στο σχέδιο να γίνει ο Σαμ το δοχείο του Σατανά.
5x22 - Swan Song dean
Έτσι λοιπόν κατευθύνονται προς τον Lucifer. Ο Σαμ ζητάει από τον Ντην να μην τον φέρει πίσω όταν πέσει στην Κόλαση. Να πάει στην Λίσα και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή όπως του αξίζει. Και ο Ντην του το υπόσχεται……….
5x22 - Swan Song demon blood
Ο Σαμ ετοιμάζεται να γίνει το δοχείο του Lucifer. Πίνει μπόλικο αίμα Δαίμονα, αποχαιρετά τον Μπόμπι και τον Κας και μαζί με τον Ντην πηγαίνουν να βρουν τον Διάβολο!
5x22 Swan Song lucifer
Ο Σαμ προσπαθεί να παραπλανήσει τον Lucifer όμως εκείνος γνωρίζει για τα δαχτυλίδια και ότι τα έχουν τα αδέρφια. Όπως και να χει, ο Σαμ λέει το πολυπόθητο “ναι” και ο Διάολος μπαίνει στο σώμα του! Ο Ντην ανοίγει γρήγορα την πύλη με τα δαχτυλίδια αλλά ο Lucifer έχει κυριεύσει τον Σαμ. Παίρνει τα δαχτυλίδια, κλείνει την πύλη και φεύγει!
5x22 - Swan Song dean
Ο Σαμ δίνει τεράστια μάχη με τον Lucifer αλλά δεν μπορεί να τον νικήσει με τίποτα. Όσο και να προσπαθεί είναι μάταιο καθώς ο Αρχάγγελος είναι πολύ δυνατός. Σε ένα επιλεγμένο λιβάδι, Lucifer και Michael θα δώσουν την τελική μάχη για το ποιος θα επικρατήσει. Κας και Μπόμπι φοβούνται και φαίνεται να τα παρατάνε. Ο Ντην όμως όχι. Ο Κας προσπαθεί να τον κάνει να τα παρατήσει όμως αυτός θέλει να πεθάνει δίπλα στον αδερφό του.
5x22 - Swan Song impala
Μιχαήλ και Εωσφόρος διαλέγουν ένα χωράφι για την μάχη τους. Εκεί όμως δεν είναι μόνοι τους. Από το πουθενά εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο που θα τα αλλάξει όλα. Και μέσα σε αυτό ο Νην Γουιντσεστερ!
5x22 - Swan Song impala dean micheal holy oil
Μπόμπι και Κας δεν γινόταν να τον αφήσουν μόνο. Πηγαίνουν εκεί και ο Άγγελος λούζει τον Μιχαήλ με ιερό λάδι και τον καίει. Τον στέλνει μακρυά για λίγο όμως. Ο Lucifer νευριάζει!
5x22 - Swan Song bobby blood cas
Σκοτώνει τον Κας….
5x22 - Swan Song bobby
Σκοτώνει και τον Μπόμπι……
5x22 - Swan Song dean sam lucifer
Αναλαμβάνει λοιπόν και τον Ντην! Αυτός όμως δεν το βάζει κάτω. Μιλάει στον αδερφό του και του λέει πως είναι κοντά του, πως δεν πειράζει και πως όλα θα πάνε καλά. Μέχρι που ο Σάμι ξυπνάει….
5x22 - Swan Song soldier impala
Βλέπει το στρατιωτάκι που είχε και έπαιζε μικρός με τον Ντην μέσα στην Ιμπάλα. Ο Σαμ παίρνει τον έλεγχο λοιπόν. Ανοίγει την τρύπα της Κόλασης! Εκείνη την ώρα επιστρέφει και ο Μιχαήλ. Ο Σαμ πέφτει, μαζί με τον Άνταμ!
5x22 - Swan Song cage adam micheal sam lucifer
Ο Καστιήλ επιστρέφει ζωντανός ως κανονικός άγγελος και επαναφέρει και τον Μπόμπι. Τον έχει σώσει ο Θεός! Το έργο του Τσακ τελειώνει και ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ μάλλον πηγαίνει στον Παράδεισο ή στο πλευρό του Θεού. Ο Κας επιστρέφει και αυτός στον Παράδεισο και ο Ντην πηγαίνει εκεί που υποσχέθηκε στον Σαμ. Στην Λίσα….
5x22 - Swan Song souless sam watching dean lissa ben
Ο Σαμ όμως βρίσκεται απ’έξω!!!
Βαθμολογία επεισοδίου : 10/10
Quotes Επεισοδίου :

Castiel: The only thing you’re going to see out there is Michael killing your brother.
Dean: Well, then I ain’t gonna let him die alone.

Sam (to Lucifer): I’m gonna rip you apart from the inside out. Do you understand me?

Chuck: So what’s it all add up to? It’s hard to say. But me, I’d say this was a test… for Sam and Dean. And I think they did all right. Up against, Good, Evil, angels, devils, Destiny, and God himself, they made their own choice. They chose family. And, well… isn’t that kinda the whole point? No doubt – endings are hard. But then again… nothing ever really ends, does it?

Chuck: Endings are hard. Any chapped-ass monkey with a keyboard can poop out a beginning, but endings are impossible. You try to tie up every loose end, but you never can. The fans are always gonna bitch. There’s always gonna be holes. And since it’s the ending, it’s all supposed to add up to something. I’m telling you, they’re a raging pain in the ass.

Dean: Cass, you’re alive?
Castiel: I’m better than that.
Dean: Cass, are you God?
Castiel: That’s a nice compliment. But no.

Dean: Hey. We need to talk.
Lucifer: Dean, even for you, this is a whole new mountain of stupid.

Chuck: In between jobs, Sam and Dean would sometimes get a day – sometimes a week, if they were lucky. They’d pass the time lining their pockets. Sam used to insist on honest work, but now he hustles pool, like his brother. They could go anywhere and do anything. They drove a thousand miles for an Ozzy show. Two days for a Jayhawks game. And when it was clear, they’d park her in the middle of nowhere, sit on the hood, and watch the stars… for hours… without saying a word. It never occurred to them that, sure, maybe they never really had a roof and four walls but they were never, in fact, homeless.

Castiel: It’s starting.
Dean: Yeah, you think, genius?
Castiel: You don’t have to be mean.
Dean: So, what do we do now?
Castiel: I suggest we imbibe copious quantities of alcohol… just wait for the inevitable blast wave.
Dean: Yes, well, thank you, Blutarsky.

Lucifer: Sorry if it’s a bit chilly. Most people think I burn hot. It’s actually quite the opposite.
Dean: Well, I’ll alert the media.

Chuck: The Impala, of course, has all the things other cars have… and a few things they don’t. But none of that stuff’s important. This is the stuff that’s important. The Army man that Sam crammed in the ashtray–it’s still stuck there. The Legos that Dean shoved into the vents. to this day, heat comes on, and you can hear ’em rattle. These are the things that make the car theirs. Really theirs. Even when Dean rebuilt it from the ground up, he made sure all these little things stayed. ‘Cause it’s the blemishes that made her beautiful.

Sam: Take care of these guys, okay?
Castiel: That’s not possible.
Sam: Then humor me.
Castiel: Oh. i was supposed to lie. (chuckles) Uh… sure. They’ll be fine, I…
Sam: Just – just stop… talking.

5 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

5 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
10 years ago

Το πιο επικό season finale!!!

Βασίλης
Βασίλης
10 years ago

Έγραψες ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ.Να υποθέσω ότι δεν ισχύει ότι αυτός είναι ο Θεός?

Sawyer Orestis
Reply to  Βασίλης
10 years ago

οχι

Eitoants P. Tony
Eitoants P. Tony
Reply to  Sawyer Orestis
7 years ago

Όχι? :p

Sawyer Orestis
Reply to  Eitoants P. Tony
7 years ago

Τότε ήταν Προφήτης (και καλά 😛 ) χαχαχαχα

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Περισσότερα Άρθρα