Review – Supernatural 8×23 – Sacrifice

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Season 8 Finale ladies and gentlemen – Review 8×23!

Εκπληκτικό… πωρωτικό φινάλε για μια ακόμη φορά!!!

mills 8x23 - Sacrifice

Ο Κράουλη βρίσκει την Σερίφη Μάιλς στην οποία την “πέφτει” και φαίνεται να γνωρίζονται εδώ και καιρό. Δεν το παίζει Βασιλιάς των Δαιμόνων, αλλά ένας γοητευτικός κύριος που θέλει μια γυναίκα. Ο Κράουλη όμως έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του : πως θα στριμώξει κι άλλο τον Σαμ και τον Ντιν. Ετοιμάζεται να σκοτώσει την Μάιλς και δίνει διωρία ένα λεπτό στον Ντιν ώστε να παραδοθούν και να δώσει την άμοιρη γυναίκα. Τα αδέρφια αποφασίζουν να κάνουν την συμφωνία και να σταματήσουν τις δοκιμασίες, δίνοντας του επίσης και την Δαιμονική ταμπλέτα με αντάλλαγμα την Αγγελική.

kevin sam tablet 8x23 - Sacrifice

O Κέβιν έχει κρύψει την Δαιμονική Ταμπλέτα κάτω από μια τεράστια πινακίδα του… Διάολου. Την δίνει στα αδέρφια και τους λέει ότι κάνουν το σωστό. Εν τω μεταξύ, Κας και Μέτατρον συζητούν για την 2η δοκιμασία ενώ ο Κας θέλει να μάθει για τον Θεό. Αυτό που πρέπει να κάνει λοιπόν ο άγγελος για την συνέχεια είναι να πάρει τον τόξο του Έρωτα.

dean 8x23 - Sacrifice

Ο Κράουλη με τα αδέρφια συμφωνούν να σταματήσουν οι φόνοι και να ανταλλάξουν τις Ταμπλέτες, ενώ ο Σαμ θα σταματήσει με τις δοκιμασίες. O Ντιν όμως τον παγιδεύει με αντιδαιμονικές χειροπέδες και ο Βασιλιάς των Δαιμόνων γίνεται αυτόματα η 3η δοκιμασία! Τον πηγαίνουν σε ένα ερημικό εκκλησάκι, ενώ ο Σαμ για να κάνει την 3η δοκιμασία πρέπει να εξομολογηθεί για να χρησιμοποιήσει το αίμα του. Στον Παράδεισο, οι Άγγελοι έχουν βρει τον Καστιήλ με τον Μέτατρον και τους κυνηγάνε ώσπου απαγάγουν τον Γραφέα του Θεού.

Η Ναόμι λοιπόν προσπαθεί να διαβάσει το μυαλό του Μέτατρον και ο Κας πηγαίνει στον Ντιν και του λέει το σχέδιό τους για τις Πύλες του Παραδείσου και ότι χρειάζεται επείγων την βοήθειά του. Ο Σαμ του λέει ότι αναλαμβάνει μόνος του την υπόθεση και έτσι ο Ντιν φεύγει μαζί με τον Άγγελο. Ο Σαμ για 8 ώρες πρέπει να δίνει τις δόσεις στον Κράουλη και να κάνει το τελευταίο τελετουργικό. Εξαναγκάζουν τον Κέβιν να μεταφράσει την Αγγελική Ταμπλέτα.

crowley bites 8x23 - Sacrifice blood

O Κράουλη… δαγκώνει και προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με οποιοδήποτε Δαίμονα ώστε να τον σώσουν. Ο Κας με τον Ντιν εκτελούν και την 2η δοκιμασία και ο Ντιν καταλαβαίνει ότι κάπου εδώ όλα τελειώνουν καθώς θα είναι η τελευταία φορά που βλέπουν ο ένας τον άλλον. Ξεκαρδιστική σκηνή με τους 2 τυπάδες που ερωτεύτηκαν !!!

sammy 8x23 - Sacrifice

O Σάμμυ συνεχίζει τις μεταγγίσεις αίματος αλλά από το πουθενά κάνει την εμφάνισή της η Άμπαντον! Δεν σώζει τον Κράουλη και τον θεωρεί ανόητο για Βασιλιά της Κολάσεως. Θέλει να γίνει η νέα Βασίλισσα του νέου κόσμου. Ο Σαμ όμως σώζει τον Κράουλη και στέλνει πολύ μακρυά την Άμπαντον! Στον Παράδεισο, η Ναόμι διαβάζει το μυαλό του Μέτατρον και ο ίδιος λέει ότι για όλα φταίνε οι Αρχάγγελοι και ότι αυτοί διέλυσαν τον Παράδεισο. Ο Μέτατρον θέλει μια μεγάλη εκδίκηση!!!

crowley cries 8x23 - Sacrifice

Σε μια εκπληκτική ερμηνεία από τον Mark Sheppard, ο Κράουλη ζητάει να αγαπηθεί. Αρχίζει να γίνεται άνθρωπος ξανά και να αρχίζει να νιώθει. Ζητάει από τον Σαμ την βοήθειά του για το πως θα ζητήσει συγχώρεση από τον Θεό. Εν τω μεταξύ, ο Κέβιν έχει βρει στα γρήγορα τις δοκιμασίες αλλά πουθενά δεν γράφει γι’αυτά που έχει ήδη κάνει ο Κας! Η Ναόμι κάνει την εμφάνισή της και ζητά ειρήνη. Ο Μέτατρον είπε ψέματα και δεν θέλει να φτιάξει τον Παράδεισο αλλά να τον χαλάσει. Θέλει να απελάσει όλους τους Αγγέλους απόν Παράδεισο όπως έκανε ο Θεός με τον Εωσφόρο. Αλλά όχι να τους στείλει στην Κόλαση αλλά στην Γη. Η Ναόμι κλαίει και λέει ότι η αποστολή τους θα έπρεπε να είναι να προστατέψουν αυτός που Εκείνος δημιούργησε. Θέλει να κλείσουν οι Πύλες της Κολάσεως αλλά αν ο Σαμ το καταφέρει, θα πεθάνει! Η απόλυτη θυσία του Θεού! Η Ναόμι είναι έτοιμη να υπακούσει…

sam 8x23 - Sacrifice

O Ντιν ζητάει από τον Κέβιν να βρει στην Ταμπλέτα αν λέει την αλήθεια και από τον Κας να τον πάει στον αδερφό του. Ο Σαμ έχει ξεκινήσει το τελευταίο εξορκισμό! Ο Κας φεύγει για να σώσει τον Παράδεισο! Η τελευταία δοκιμασία φτάνει στο τέλος της…

O Ντιν προσπαθεί να σταματήσει τον αδερφό του!

naomi death 8x23 - SacrificeΣτον Παράδεισο, η Ναόμι είναι νεκρή και κουμάντο κάνει πλέον ο Μέτατρον! Αιχμαλωτίζει και τον Κας και του λέει ότι οι δοκιμασίες δεν ήταν για να κλείσουν οι Πύλες του Παραδείσου. Είναι ένα ξόρκι και του παίρνει την αγγελική του χάρη.

castiel grace 8x23 - Sacrifice

Το τελευταίο κομμάτι λοιπόν είναι η χάρη του Κας και έτσι θα απελάσει μια για πάντα όλους τους αγγέλους από τον Παράδεισο. Ο Κας πέφτει από τον Παράδεισο και δεν είναι άγγελος πια! Του λέει να κάνει μια ανθρώπινη ζωή και όταν έρθει η ώρα να πεθάνει και πάει στον Παράδεισο να πάει να τον βρει.

sam 8x23 - Sacrifice

O Ντιν τα εξηγεί όλα στον Σαμ και του λέει ότι πρόκειται να πεθάνει αλλά τον Σαμ δεν τον νοιάζει! Λέει στον Σάμμυ ότι έχουν μεγάλη γνώση πλέον και ότι μόνος δεν μπορεί να τα καταφέρει. Ο Σαμ πιστεύει ότι η μεγαλύτερη αμαρτία του ήταν το πόσες πολλές φορές απογοήτευσε τον Ντιν. Κάθε φορά που τον απογοητεύει στρέφεται σε κάποιον άλλον (Κας, Μπένι). Ο Ντιν του απαντά ότι τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια, σκότωσε τον Μπένι για να τον σώσει και θέλει να αφήσει όλους τους Δαίμονες ελεύθερους για χάρη του μικρού του αδερφού. Τίποτα δεν θα έβαζε πάνω από τον Σάμμυ. Ο Σαμ αποφασίζει να σταματήσει αλλά δεν ξέρει πως να “διώξει” από πάνω του τις δοκιμασίες.

dean 8x23 - Sacrifice let it gosam hurts 8x23 - Sacrifice dean

Οι δοκιμασίες φεύγουν από πάνω του αλλά ο Σαμ δεν είναι καθόλου καλά!

castiel 8x23 - Sacrifice

Ο Κέβιν φεύγει από την κρυψώνα τους αλλά όλα τα φωτάκια αρχίζουν να τρεμοπαίζουν. Κάτι υπερφυσικό δεν πάει καλά. Κέβιν, Ντιν, Σαμ, Κράουλη, Κας καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά στην ανθρωπότητα!

angels on earth 8x23 - Sacrifice bunker

ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!

SKY 8x23 - Sacrifice angels falling

ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!

CASTIEL 8x23 - Sacrifice angels falling

sky castiel 8x23 - Sacrifice angels falling

angels falling 8x23 - Sacrifice burning wings

fallen angels 8x23 - Sacrifice

Angels. They’re falling!

Βαθμολογία επεισοδίου : 10/10

Ερωτήματα για την 9η σεζόν :

  1. Τι θα κάνει μόνος ο Μέτατρον στον Παράδεισο;
  2. Ποιος ο σκοπός του πλέον;
  3. Όλη ανθρωπότητα είδε να πέφτουν σε ολόκληρο τον κόσμο άνθρωποι! Τι θα γίνει τώρα;
  4. Ο Σαμμυ θα γίνει καλά; Θα μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να κάνει την τελευταία δοκιμασία;
  5. Έφυγαν από πάνω του οι 2 δοκιμασίες;
  6. Θα προσπαθήσουν να κλείσουν τις Πύλες του Παραδείσου τα αδέρφια με τον Κας;
  7. Ο Κράουλη άρχισε να νιώθει άνθρωπος! Θα είναι πλέον ο καλός της υπόθεσης;
  8. Θα αναλάβει την ηγεσία η Άμπαντον;
  9. Μήπως η Άμπαντον προσπαθήσει να φέρει πίσω τον Εωσφόρο;

Τι πιστεύετε εσείς για το επεισόδιο; Ποιες οι θεωρίες σας και ποια τα ερωτήματά σας; Τι πιστεύετε θα δούμε στην 9η σεζόν;

[poll id=”61″]

227 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

227 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Chris Liatsi Mellark
Chris Liatsi Mellark
16 May 2013 13:15

Τι επεισόδιο ήταν αυτό?????? Πραγματικά…..
Από την αρχή μέχρι το τέλος ήμουν σε αγωνία!!!!
Το “The road so far” ήταν και πάλι επικό!!! 😀
Το ότι κατάφεραν να τη φέρουν στον Κράουλι δεν το πίστευα…:P
Όπως και η ερμηνεία του Mark για όταν “άρχισε” να γίνεται ανθρωπος ήταν φοβερή…
Η Ναόμι τελικά αποδείχτηκε η “καλή” της υπόθεσης για τον Παράδεισο….
Τον Μέτατρον δεν τον είχα πολυποψιαστεί….Μόνο από το προηγούμενο επεισόδιο που έβαζε τον Κας να κάνει τις δοκιμασίες κάτι δεν μου πήγαινε καλά….
Όσο για τη Σκηνή Dean & Sammy ήταν η καλύτερη brotherhood σκηνή σε όλο το Supernatural (για μένα…) ! Με συγκίνησε τόσο πολύ που είχα πλαντάξει στο κλάμα 4μιση ώρα το πρωί…Πόσο εξαιρετική σκηνή;;;;
Και στο τέλος που έπεφταν οι άγγελοι….Σοβαρά;;; Εκεί βρήκαν να το κόψουν?????? 😛
Πραγματικά ΠΟΛΥ μεγάλο καλοκαίρι….. Να δω πως θα αντέξουμε….
Τώρα όμως τι θα γίνει με τον Σάμμυ??? Θα γίνει καλά??? Δεν νομίζω ότι μετά από αυτά θα αντέξει ο Ντιν να χάσει και τον αδερφό του….
Ο Κάς έγινε θνητός…Θα θυμάται ότι έχει γίνει;;;
Ο κράουλι τώρα όμως θα επιστρέψει σαν δαίμονας αφού πάρει δυνάμεις;; Γιατί λογικά αφού δεν ολοκληρώθηκε η δοκιμασία θα επιστρέψει σαν δαίμονας….
Η Άμπαντον θα είναι και η αυτή η κακιά της υπόθεσης στν 9η σεζόν…..
Αυτό που θέλω όμως περισσότερο από όλα είναι να γίνει καλά ο Σάμμυ….

Sawyer Orestis
16 May 2013 22:59

H ερμηνέια νομίζω όλων ήταν μοναδική στο επεισόδιο. Και ο Jared έσκισε!!!
Η σκηνή με τον Σαμ και τον Ντιν πολύ συγκινητική και πολύ “με πιάνει το μέσα μου”. Επικές στιγμές!

Μόλις 150 ημέρες για το φινάλε.. χαχαχαχαχα

Λογικά πιστεύω ο Κας θα θυμάται..

Chris Liatsi Mellark
Chris Liatsi Mellark
18 May 2013 00:13
Reply to  Sawyer Orestis

Ναι πραγματικά όλοι έδωσαν ρέστα σε αυτό το επεισόδιο…..Ο Jared ήταν απλά Ε Π Ι Κ Ο Σ !
Ναι πιστεύω μας άγγιξε όλους….Εϊναι από τις σκηνές που δεν χορταίνεις να βλέπεις…όταν τα αδέρφια βγάζουν τέτοιες στιγμές ο ένας για τον άλλο…..!!
150 μέρες;; Αιώνας μου φαίνεται..και ας είναι καλοκαίρι 😛
Ναι και εγώ πιστεύω θα θυμάται…αλλά πάντα κρατάω μια πισινή γι αυτή τη σειρά 😛

Sawyer Orestis
18 May 2013 19:12

Για πρώτη φορά βγάλαμε πραγματικά το καπέλο από την ερμηνεία του Jared. Πραγματικά αξιοζήλευτη!

Καλοκαίρι ξε-καλοκαίρι έχουμε πρόβλημα χαχαχαχα..

θα ναι πουστιά να μην θυμάται πάλι 😛

Chris Liatsi Mellark
Chris Liatsi Mellark
20 May 2013 00:55
Reply to  Sawyer Orestis

Nαι στον Jared αξίζει ένα βραβείο για την ερμηνεία σ αυτό το επεισόδιο….ήταν πραγματικά τέλειος..>!
Μεγάλο πρόβλημα…Δεν παλεύονται τόσοι μήνες χωρίς…ιδίως μετά από τέτοιο τέλος…!
Όχι όχι θα θυμάται…το επιβεβαίωσε ο Misha στο Asylum10 πoυ γινόταν 2 μέρες τώρα……:D

Sawyer Orestis
20 May 2013 14:37

Αυτά για τα βραβεία αστο μεγάλος μπελάς. Τα καλωδιακά κανάλια κάνουν πάρτι, δεν φαίνονται τόσο αξιόπιστα.

Λες να τα ξαναδούμε όλα από την αρχή; Το ψήνω αγρια

Αυτα ειναι!

Chris Liatsi Mellark
Chris Liatsi Mellark
21 May 2013 02:43
Reply to  Sawyer Orestis

To έχω καταλάβει τόσα χρόνια…πέρα από τα pca δεν τους βάζουν υποψήφιους για άλλα…. 🙁
Εννοείται…όπως κάθε καλοκαίρι..διαφορετικά δε βγαίνει….:P
Περιμένω να τελειώσω με όλες τις σειρές που βλέπω και θα το ξεκινήσω πάλι από την αρχή…
😀 😀 😀

Sawyer Orestis
21 May 2013 15:28

Τα PCA τα βγαζουμε εμεις γιαυτο 😉

Ποιες αλλες σειρες βλεπεις;

Chris Liatsi Mellark
Chris Liatsi Mellark
23 May 2013 04:58
Reply to  Sawyer Orestis

Πρέπει και οι κριτές να κάνουν κάτι όμως….:P
Ουυ…βλέπω Arrow, Once Upon a time, revolution, walking dead, the following, american horror stories (αλλά μόνο δεύτερο κύκλο.δεν έχω δει πρώτο) , 666park avenue (που κόπηκε αλλά ακόμα δεν έχω δει τα τελευταία επεισόδια), the big bang theory, bates motel, sherlock ( το οποίο περιμένουμε επεισόδιο αιωνίως…:P ) και έβλεπα the vampire diaries αλλά μάλλον θα το σταματήσω…:P

Sawyer Orestis
23 May 2013 16:18

Οι κριτές μάλλον τα τσεπώνουν από τα καλωδιακά κανάλια δεν εξηγείται αλλιώς.

Το AHS είδα το καλοκαίρι την 1η σεζόν. Τα πρώτα επεισόδια ήταν πολύ γαμάτα μετά από το 8ο και μετά μου φαίνεται πολύ χαζή σειρά. Τώρα ξεκίνησα και την 2η σεζόν, είδα το 2ο επεισόδιο πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής.
Το Once νομίζω φέτος έχει πέσει πάρα πολύ και ούτε το φινάλε με τρέλανε.
ΤΒΒΤ σταθερή αξία νομίζω αν κ έχει πέσει λίγο το γέλιο.

Το TVD άκουσα όχι και καλά λόγια για την 4η σεζόν..

Chris Liatsi Mellark
Chris Liatsi Mellark
25 May 2013 01:30
Reply to  Sawyer Orestis

Το AHS και εγώ δεύτερο κύκλο έχω δει…πρώτο δεν έχω δει….
Το Once είχε πολύ εντυπωσιακή πρωτη σεζόν γι αυτό νομίζω απογοητεύει στη συνέχεια….
Ναι το γέλιο στο Big Bang δεν είναι όπως τους πρώτους κύκλους…..:/
Δεν ξέρω εμένα με κούρασε πάρα πολύ και δεν νομίζω να δω 5ο κύκλο του χρονου….Εδώ τα φετινά δεν τα έχω δει όλα αλλά βαριέμαι…:P

Chris Liatsi Mellark
Chris Liatsi Mellark
25 May 2013 13:04
Reply to  Sawyer Orestis

http://www.thewinchesterfamilybusiness.com/articles/87-season-eight/17897-dear-jared-a-reflection-on-qsacrificeq.html#.UZ-yGjQUWo5.twitter Επίσης διάβασα και αυτό εδώ το άρθρο και συγκινήθηκα….

Nikolio Vassalio
Nikolio Vassalio
16 May 2013 13:19

ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΚΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!!

Το μοναδικο σημειο που ξενερωσα.

Κατα τα αλλα ηταν πολυ καλο επισοδιο.

Στις αποριες σου

1. Θα παιζει τρια πουλακια καθονταν…
2. Ισως φτιαξει ενα δικο του στρατο απο αγγελους ωστε να κανει πλεον αυτος κουμαντο εκει πανω. Πρεπιπτοντως μεγαλα ΜΠΙΙΙΙΠ αυτοι οι αρχαγγελοι στη σειρα τελικα.
3. Απλα, μεγαλωσε ο πληθυσμος της Γης 😀 , προβλεπω ο Κας να γινει κυνηγημενος απο τους εκπτωτους.
4. Ενοειται πως θα γινει καλα ( οπως παντα αλλωστε ) , αλλα θα ηθελα κ γω να μαθω ποιος θα τον κανει καλα.Οσο για τη δοκιμασια , απο τη στιγμη που παραιτηθηκε των δοκιμασιων , θα πρεπει ή ο ιδιος ή καποιος αλλος να τις κανει απο την αρχη ( λετε ο Κας ? )
5. Λογικα….απλα του αφησαν κουσουρια
6. Δε νομιζω
7. Ουτε αυτο νομιζω, θα επανελθει παλι ο δαιμονας μεσα του , ισως αυτη τη φορα βοηθησει για αλλη μια φορα τα αδερφια ή το αντιστροφο για να ξεπαστρεψουν την Αμπαντον που επιμενω πως θελει να φερει πισω τον Εωσφορο
8. Δε θα προλαβει
9. Ω ναι !!!

Να κανω εγω μια ερωτηση

Μηπως ηρθε η ωρα , ο μπαμπακας να γυρισει στον παραδεισο ??? Για τον θεο μιλαω…Νομιζω πως αν αυτη ειναι η τελευταια σεζον θα εμφανιστει…Δε γινεται να γινεται τετοιος χαμος κ Αυτος να κρυβεται, εκτος αν ο Κριπκε κ ο Καρβερ θελουν να μας περασουν το μνμ πως ΔΕΝ υπαρχει Θεος.

Υ.Γ 1 δεν μαθαμε ποιος ηταν τελικα αυτος στο 8Χ01 που παρακολουθουσε τον Σαμ
Υ.Γ2 δεν ειδαμε τον Αλφα Βαμπιρ μιας κ ειχαν δωσει ραντεβου στην 7η σεζον.

Αρχάγγελος Στεφ
Αρχάγγελος Στεφ
16 May 2013 21:56

Γιατί να μην ζήσει λίγο και την ανθρώπινη πλευρά; Ο Κας ποτέ δεν ήταν ολοκληρωτικά μέλος του Παραδείσου, τουλάχιστον όχι αυτού που δημιούργησαν οι Αρχάγγελοι. Σκέψου ότι ο Καστιέλ έχει πρόβλημα με τα συναισθήματα, δεν μπορεί να τα φιλτράρει όσο είναι στρατιώτης, και αυτό θα είναι μια καλή εμπειρία για αυτόν να αναπτύξει τη κρίση του, την ανθρωπιά του και κυρίως την αντοχή του.
Η παρουσία του Ντην του κάνει καλό, και περιμένω να δω ανάπτυξη και των δύο χαρακτήρων μέσα από τις συζητήσεις τους, γιατί να είμαι ειλικρινής, έχω μπουχτίσει με τον Σαμ. Καιρός να στραφούμε και στον Ντην για λίγο, νισάφι.
Δες το λοπόν και από αυτή την οπτική.

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:02

Θα συμφωνήσω. Ο Κας πάντα ήταν αυτός που θα λεγαμε επαναστατούσε με τον καλό τρόπο και πάντα ήθελε το καλό στην όλη ιστορία. Άλλωστε το ειπε και η Ναόμι σε προηγούμενο επεισόδιο.

Εχω την εντυπωση οτι ο Ντιν θα παιξει ζωτικο ρολο στην 9η σεζον!

Nikolio Vassalio
Nikolio Vassalio
16 May 2013 23:19
Reply to  Sawyer Orestis

Μωρε κ γω συμφωνω αλλα τον ηθελα ως αγγελο οπως την 4η σεζον

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:38

Ισως επανελθει καποια στιγμη δεν σημαινει οτι θα μεινει για παντα ανθρωπος..

alex pap
alex pap
17 May 2013 15:06
Reply to  Sawyer Orestis

min 3exnate pws to eixe zitisei na ginei to doxeio enos aggelou kai exoume ton cas twra

Sawyer Orestis
18 May 2013 19:16
Reply to  alex pap

Τι εννοεις; Ο Τζιμ;

alex pap
alex pap
19 May 2013 03:16
Reply to  Sawyer Orestis

mesa se epeisodeio eidame na ginete to doxeio tou cas kai to eixe dexti na ginei afto

Sawyer Orestis
19 May 2013 15:17
Reply to  alex pap

Ναι αυτο γινεται με καθε αγγελο και το δοχειο του 😉

alex pap
alex pap
19 May 2013 16:18
Reply to  Sawyer Orestis

kai twra einai an8rwpos o aggelos ? i den uparxei pia o aggelos castiel ?

Sawyer Orestis
19 May 2013 16:51
Reply to  alex pap

Ειναι ανθρωπος ναι. Βεβαια δεν ξερουμε αν εχει δυναμεις καθολου ή οχι

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:00

Θα είναι δύσκολο στην 9η σεζόν πιστεύω να δούμε τον Θεό. Θα ξεσηκώσουν κάποιοι θύελλα αντιδράσεων σίγουρα. Οσο για το οτι δεν υπάρχει Θεός, όχι το αντίθετο δείχνουν πλέον..

ΥΓ1 : Εχω σκάσει με αυτόν τον πούστη!!!
ΥΓ2 : Νομιζω τρικ των σεναριογραφων για την 7η σεζον ηταν αυτο 😉

Nikolio Vassalio
Nikolio Vassalio
16 May 2013 23:19
Reply to  Sawyer Orestis

Μην ειναι κανενα τρικ κ αυτο με τον πουστη που ψαχνουμε στο ΥΓ1

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:38

Τι τρικ;

Nikolio Vassalio
Nikolio Vassalio
17 May 2013 00:56
Reply to  Sawyer Orestis

λεω μην ειναι αντιστοιχο τρικ με αυτο

ΥΓ2 : Νομιζω τρικ των σεναριογραφων για την 7η σεζον ηταν αυτο 😉

Sawyer Orestis
17 May 2013 12:07

Δε νομιζω θα ταν πολυ πολυ τρολλαδες χαχαχαχαχα

FeeLippas O Idios
FeeLippas O Idios
16 May 2013 13:57

Κατ’ αρχάς ευχαριστούμε Ορέστη, ο ραδιομαραθώνιος χ8ες ήταν απίστευτος, να ‘μαστε καλα, να το
ξανακάνουμε! Βέβαια 3:35 ωρα με έκοψε ο ΟΤΕ και πάλευα μεχρι τις 4 να ξαναμπώ αλλα ΤΙΠΟΤΑ. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!
Εριξα αλάτι στο ρούτερ, πάλι τίποτα..!

Λοιπόν.. Δεν θέλω να γίνομαι τέτοιος, αλλα το λεγα οτι δε θα κλείσει ούτε κόλαση, ούτε παράδεισος!
Κανείς δε το φανταζόταν οτι θα γίνει έτσι ακριβώς βέβαια.. Τα μόνα που πετύχαμε απο θεωρίες ήταν, οτι ως θυσία
προοριζόταν ο Sam και οτι ο Cas θα έχανε την χάρη του. Ποιος περίμενε οτι η “καλή” της υπόθεσης, θα ήταν η Ναόμι?
Εδώ λέγαμε οτι κουμαντάρει τον Metatron. Ε και για αυτον πετύχαμε, οτι δεν προσπαθεί να κλείσει τις πύλες του
Παραδείσου, αλλα κάτι άλλο.. Αυτό το κάτι όμως, ούτε μας πέρασε απ’ το μυαλό!
Η σκηνή με τον παγκόσμιο χάρτη και η έκφραση του Kevin, ήταν πραγματικά τρομερή..

Το μεγαλύτερο όμως, κεφάλαιο του επεισοδίου, λέγεται Mark Sheppard. ΟΛΟΙ οι άλλοι ειναι απλά, πολύ καλοί.
Ο Mark είναι ΒΑΣΙΛΙΑΣ! ΕΙΝΑΙ ο Crowley. Τι να πείς γι’ αυτον τον ηθοποιό! Τελως πάντων θα προσπαθήσω.
Κατ’ αρχάς, εκει που τον άφησαν μόνο του, λεω αντε πάλι τα καλα της Abbadon.. Και δύο φορές μάλιστα!
Όταν δαγκώσε τον Sam, νόμιζα οτι προσπαθούσε να βγάλει το αίμα που του έδινε. Κουφό το ξέρω, αλλα αυτο
σκέφτηκα. Οτι θα ερχόταν η Abbadon και θα έκανε οτι έκανε, νομίζω όλοι το περιμέναμε! Το οτι θα την κάνει o
Sam barbeque όχι και τόσο. Επίσης δεν πιστεύω οτι ο Crowley προσποιούταν, όπως κάπου που διάβασα. Πιστεύω
οτι όντως θεραπευόταν. Μονο και μόνο όταν είπε “I deserve to be loved”, εγω ανατρίχιασα.. Και στην τελευταία ένεση
έδειξε, οτι ήθελε πλεον να θεραπευτεί.

Οσο αναφορα τον Cas, δείχνει για ακόμα μια φορά, το πόσο αφελής είναι.. Τώρα βέβαια, κανονικά εφόσον έχασε την χάρη
του, επρεπε να ξαναγεννηθεί όπως είχε γίνει με την Anna. Αλλα θα είναι πρωταγωνιστης στην 9, και τον είδαμε
και στο τέλος να κοιτάει τον ουρανό, οπώτε άκυρο. Τώρα η απορία μου είναι, υπάρχει περίπτωση ο Metatron να του
έσβησε την μνήμη? Αν και του είπε, οταν πεθάνει καιπάει στον Παράδεισο, να πάει να τον βρεί.. Δεν ξέρω.
Στην καλύτερη περίπτωση θα γίνει ο τρίτος κυνηγός της παρέας!

Τέλος οι θεωρίες μου για την 9η σαιζον είναι:
1) ο Sam λογικά θα γίνει καλά, έτσι?
2) Ο Dean πάλι θα τραβήξει τα πάνδεινα. Πάλι.
3) Για τον Crowley δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι. Είναι αδύναμος πλέον, αλλα ειναι πάντα ο Crowley. Ποτέ δεν τον υποτιμάμε.
4) Δε νομίζω να βγούν ο Εωσφόρος με τον Μιχαήλ, γιατί το ξόρκι ήταν για τους αγγέλους που βρίσκονταν στον Παράδεισο.
5) Η Abbadon θα γίνει βασίλισσα και θα προσπαθήσει να βγαλει τον Εωσφόρο απ το κλουβί.
6) Ο Cas ίσως να ξαναπάρει την χάρη του πισω. Δεν ξέρω πώς, αλλα πάντα την γλυτώνει. Εκτός αν τελείωσε η “τύχη” του.
7) Ο Metatron δε θα την βγάλει καθαρή, έχει εχθρούς απο παντού.
8) Οι πύλες και του Παραδείσου και της Κόλασης θα μείνουν ανοιχτές.

Υ.Γ: ΠΩΣ μπορούν μέσα σε τόση σοβαρότητα και βάζουν τόσο καλό χιούμορ? ΜΟΝΟ στο SPN αυτά, πουθενά αλλού ! Το καλύτερο επισόδειο όλων των εποχών απλά ! (Δέν διάβασα το review γτ ξεκίνησα να γράφω και με το ζόρι σταμάτησα)

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:05

Εγω ευχαριστω για την απιστευτη παρεα σας παιδια!!!

Καλό ειναι παντως που δεν πετυχαμε θεωριες καθως σημαινει οτι ειχαμε μπολικες ανατροπες στο επεισοδιο!

1) Λογικα ναι. Αλλα θα χει τις 2 δοκιμασιες ή οχι;
2) Δυστυχως. Για παντα αυτο το παιδι
3) Ειμαι χαρουμενος παντως που τον εχουμε και στην 9η! Αξιζει..
4) Λογικα ναι αλλα οι θεωριες ας μεινουν χαχαχα
5) Το πιο λογικό άλλωστε!
6) Νωρις δεν νομιζω να τα καταφερει. Ισως στο τελος της σεζον
7) Ναι αλλα ειναι μονος στον Παραδεισο 😉
8) Ως ποτε;

ΥΓ : Γιαυτο ειναι η καλυτερη φετινη σειρα ΜΑΚΡΑΝ!!!

FeeLippas O Idios
FeeLippas O Idios
17 May 2013 02:33
Reply to  Sawyer Orestis

3) Δε μπορώ να ξεπεράσω το πόσο απίστευτος είναι ο Mark Sheppard, και ευχομαι να τον δουμε περισσοτερο στην 9..
7) Εχει συνηθίσει και στην μοναξια αυτος, δε θα βαρεθει εύκολα..

ΥΓ : Και βάλε !

Sawyer Orestis
17 May 2013 12:08

3 φορες εχω δει το φιναλε, και στις 3 με συγκινησει ο Κραουλη!

cas4ever
cas4ever
16 May 2013 14:23

λοιπον θα πω την αληθεια…δεν μου πολυ αρεσε το τελος…περιμενα κατι διαφορετικο,εμειναν πολλα ερωτηματα ανοιχτα…και οπως βλεπω… ολοι οι δρομοι οδηγουν στο τελος στο SWAN SONG παιδια να το θυμαστε

Nikolio Vassalio
Nikolio Vassalio
16 May 2013 21:00
Reply to  cas4ever

γτ ως γνωστον , πεπρωμενον φυγειν αδυνατον

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:06

Μην το λες…

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:06
Reply to  cas4ever

Θα διαφωνησω. Δεν νομιζω να καταληξουμε σε swan song στο φιναλε. Αλλωστε δεν φαινεται να επιστρεφει ο Λουσι..

sofi74
sofi74
17 May 2013 01:21
Reply to  Sawyer Orestis

Ισως χρειαστει να τους βγαλουν απο το κλουβι για να ανοιξουν τον Παραδεισο και παλι;;;;;Λεω μια θεωρια!!!

Sawyer Orestis
17 May 2013 12:09
Reply to  sofi74

Το θεμα ειναι οτι δεν φαινεται να θελουν το πανε προς τα κει οι σεναριογραφοι, και για μενα καλυτερα

sofi74
sofi74
17 May 2013 15:11
Reply to  Sawyer Orestis

Ναι και για μενα.

Sawyer Orestis
18 May 2013 19:17
Reply to  sofi74

Ε ναι δεν χρειάζεται να βλέπουμε τα ίδια. Άλλωστε φαντασία έχουν μας το έδειξαν στην 8η!

Irene Winchester
Irene Winchester
16 May 2013 14:28

Απερίγραπτο επεισόδιο!Τι να πρώτο πω…Θα αρχίσω από τον Κέβιν.Κέβιν από ότι φαίνεται η δουλειά σου δεν έχει τελιώσει έχεις και συ δρόμο ακόμα και πολλά πράγματα να τραβήξεις.Crawley εσένα τώρα δεν σε πολύ πίστεψα πως θες να αγαπηθείς δεν είναι δυνατόν ολόκληρος Βασιλιάς της Κολάσεως να λύγιζεσαι μέσα σε μερικές ώρες ή έστω τόσο πολύ χμμ θα προσέχω τις κινήσεις σου.Μέτατρον δεν έχω κάτι να σχολιάσω απο τη στιγμή που σκότωσες την κοπέλα που ήταν Νεφελίμ κάτι δεν πήγαινε καλά αλλά δεν γνωρίζαμε τι ακριβώς ήταν…(ενώ τώρα που μάθαμε έχουμε μείνει με τα μάτια ορθάνοιχτα τι φινάλε και αυτό!)Naomi οκ,είσαι μάλλον ήσουν από τους καλούς τύπους με τον δικό σου τρόπο…Cas ότι και να κάνεις εμείς πάντα θα σε αγαπάμε!Sam πόσα κουσούρια θα του αφήσουν παιδιά σπάσμενη μαριόνετα είναι και κάτι παραπάνω 🙁 Dean έτσι όπως σε κόβω εγώ πάλι πολλά κρατάς για τον εαυτό σου και όταν θα τα αφήσεις θα γίνει μεγάλη έκρηξη! 🙁

Λοιπόν ερώτηματα…
1.Ποιά λέτε να είναι η χάρη του Cas?
2.Πιστεύετε πως οι έκπτωτοι άγγελοι (που είναι με το μέρος του Luci) να αρχίζουν να αφανίζουν αγγέλους;
3.Δεν παίζει να μην υπάρχει κάποιος άλλος αρχάγγελος εν ζωή…Αν όντως ύπαρχει θα δούμε κάποια εμφάνιση και ποιός μπορεί να είναι;
4.Μήπως θα δούμε τον Μπόμπι ξανά,αφού στον παράδεισο μπορούν να εισέρχονται μόνο ανθρώπινες ψυχές θα έχουμε κάποια δράση από το εσωτερικό;Όταν η Άννα έγινε άνθρωπος είχε ακόμα την δυνατότητα να κρυφακούει (με το σκεπτικό πως ο Μέτατρον κάποιον θα έχει αφήσει στον παράδεισο κάποιον στενό φίλο,κάποιον στην τελική)έτσι μήπως ο Κας θα μπορεί να έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει;
5.Έχετε το προαίσθημα πως ακομά και τώρα μετά την πτώση των αγγέλων μπορεί να έχουμε εξελίξεις με το κλουβί και του Θανάτου;
6.Μήπως αυτός που παρακολουθούσε τον Σαμ ήταν ο Lucifer ή έστω κάποιος απο τους στενούς ακόλουθους του;

Αυτά μέχρι στιγμής διότι είμαι ακόμα στο κλίμα της επεξεργασίας του επεισοδίου :Ρ Ελπίζω να μην σας κούρασα 🙂

Carry on my fellow fans and family!

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:11

Νομιζω ειναι πολυ καλο το οτι ο Κεβιν μενει στην σειρα. Ειναι πολυ καλος ο μικρος! Και χαιρομαι που ειναι ασφαλης τουλαχιστον..

Ναι αλλα ο Κραουλη σκεψου εκεινη την ωρα γινοταν ανθρωπος. Και το αιμα του Σαμ ηδη ηταν αλλαγμενο με τις δοκιμασιες..

Κριμα τελικα για την Ναομι. Κι ομως το παμε κ αυτο χαχαχαχ..

1) Ο Κας πλέον εχασε την χαρη του. Δηλαδη ηταν Αγγελος και πλεον ειναι απλα ενας θνητος μαλλον..

2) Ολοι οι αγγελοι νομιζω επεσαν. Οχι καποιοι επιλεκτικα.

3) Πολυ πιθανον!

4) Το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ δυσκολο να επιστρεψει καθως το σωμα του εχει καει..

5) Δεν νομιζω να ξαναδουμε Λουσι ειναι η αληθεια. Αλλα τον Θανατο μπορει!

6) Και τι περιμενει τοσο καιρο για να εμφανιστει ομως; 😉

alex pap
alex pap
17 May 2013 11:47
Reply to  Sawyer Orestis

poli kali anatropi ton pragaton alla den mou kolaei o 8anatos tis naomi aggelos einai kai afti kai pe8ane me to skalistiri ? o golem pou eidame se afti tin seasson 8a na ton 3anadoume stin 9i season einai dunatos, apo tous aggelous mono i anna 8a parameinei aggelos osi einai ston paradeiso 8a ginoun an8wpoi oso gia tin Abbadon 8a tin exoume na prospa8ei na ginei i vasilisa tin kolasis kai tous andres ton grammaton kai ton promi8ea se apla epeisodia opws o golem o promi8eas apla pragmata ekanan etsi apla den tous xortasame akoma. opws eipe i Irene Winchester gia ton bobby to pistevw afto

Sawyer Orestis
17 May 2013 12:10
Reply to  alex pap

Ε κοιτα χρησιμοποιουνταν απο αγγελους ΓΙΑ αγγελους οποτε δεν ειναι απλα ενα σκαλιστηρι.. ειναι οπλο..

Η Αννα παντως εχει πεθανει στην 5η σεζον απο τον Μιχαηλ..

Irene Winchester
Irene Winchester
17 May 2013 17:26
Reply to  Sawyer Orestis

1.Το κατάλαβα ότι έχασε την χάρη του :Ρ Εννοούσε τι χάρη άραγε είχε ο Κας

2.Και ότι έπεσαν το κατάλαβα εννοούσα τους πρώτους έκπτωτους αυτοί που ακολούθησαν τον Εωσφόρο :Ρ

4.Χθες το βράδυ διάβασα πως ύπαρχει ενδεχόμενο επιστροφής κάποιου χαρακτήρα με τεκμηριωμένη απάντηση για ποιους λόγους μπορεί να είναι ο Μπόμπι (πολύ αργότερα απο την δημοσίευση του πρώτου σχόλιου (έχω και γώ ελπίδες τι να κάνω η καμένη :Ρ )

6. Εώσφορος είναι αυτός κανείς δεν ξέρει :Ρ

Sawyer Orestis
18 May 2013 19:20

1) Δεν νομίζω είχε κάποια ξεχωριστή 😛 Απλά ήταν ο πρώτος που “έπεσε”

2) Αυτοί πλέον όμως δεν είναι άγγελοι αλλά δαίμονες όπως η Άμπαντον και μάλιστα είναι η μοναδική που ζει.

3) Να κάπου το διάβασα και εγώ αλλά δεν το δημοσιέυσα γιατί ίσως είναι απλή φήμη προς το παρόν. Εύχομαι ο Τζον χαχαχαχα

Irene Winchester
Irene Winchester
19 May 2013 01:48
Reply to  Sawyer Orestis

αχ αύτες οι πιθανότητες σκοτώνουν και ακόμα βδομάδα δεν πέρασε από το τέλος της σεζόν…δεν μπορούμε να ζητήσουμε βοήθεια από τον Χρόνο,τον ξέκανε ο Dean 😛

Sawyer Orestis
19 May 2013 15:19

Μεεεεχρι να ξεκινησει η 9η σεζον εχουμε να ακουσουμε πολλες φημες χαχαχαχαχα..

Αμαν αυτος κ ο Ντιν ολους τους εχει φαει δεν αφησε κ τιποτα για μας!

Irene Winchester
Irene Winchester
19 May 2013 01:51
Reply to  Sawyer Orestis

Μόλις το σκέφτηκα,μήπως αυτός που παρακολουθούσε τον Sam στο 8.01 ήταν το παιδάκι που ήταν ο Αντίχριστος?!!!

Sawyer Orestis
19 May 2013 15:19

Το χουμε συζητησει η αληθεια ειναι σαν θεωρια και στο Radio_Supernatural. Το θεμα ειναι οτι γιατι να ηταν αυτος; Πιστευω για να μην μας τον εδειξαν και στο τελευταιο επεισοδιο ειναι ενα πολυ κρυφο-δυνατο χαρτι!

Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
28 May 2013 01:04
Reply to  Sawyer Orestis

Η χάρη των αγγέλων δεν είναι κάποια ξεχωριστή -τουλάχιστον έτσι μας έχουν δείξει μέχρι στιγμής- α και αν θυμάστε την είχαμε δει όταν την πήρε πίσω η Άννα στον 4ο κύκλο(που την κρατούσε ο Ουριηλ επάνω του). Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμη είναι αν η χάρη του Κας χάθηκε με το ξόρκι που έκανε ο Μέτατρον ή αν θα συνεχίσει να υπάρχει κάπου, όπως της Άννα.
Πάντως αν η πτώση των υπόλοιπων αγγέλων γίνει όπως της Άννα, τότε θα γεμίσει όλος ο πλανήτης δέντρα-θαύματα(απ’ τη χάρη τους) :Ρ

Και μαι λίγο “άκυρη” απορία..τόσο καιρό λέμε Η Άμπαντον επειδή βλέπουμε αυτήν την ηθοποιό, λέτε τώρα που την έκαψε ο Σαμ να μας το γυρίσει και να γίνει Ο ιππότης Άμπαντον? :Ρ

*Αυτό που διάβασα εγώ σε τουίτ από convention ήταν ότι ο Γαβριήλ δεν πέθανε. Τώρα κατά πόσο ισχύει και κατά πόσο μπορεί να σημάνει την επιστροφή του δεν ξέρω. Οι επισκέψεις του πάντως στο πλατό φουντώνουν τις φήμες..

Δε θα με χαλούσε πάντως να δω την επιστροφή του Γαβ -ούτε του Τζον φυσικά! 🙂

alex pap
alex pap
17 May 2013 11:50

mono o allastar na min einai aftos pou parakolou8ouse ton sam

Sawyer Orestis
17 May 2013 12:11
Reply to  alex pap

Κι αυτός εχει πεθανει 😛

Vasia Trada
Vasia Trada
16 May 2013 14:32

ενταξει ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΡΑ!! τι να πει κανεις γιαυτο το επεισοδιο..απο την αρχη μεχρι το τελος ηταν απιστευτο..ο κας ανθρωπος,ο κραουλι που ζητουσε να αγαπηθει,ο σαμμυ οχι κ τοσο καλα ο μετατρον που ηθελε τον παραδεισο για παρτη του,αγγελοι να πεφτουν.. κ ξαφνικα τελειωνει με τοσα πολλα ερωτηματα που θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι τον οκτωβρη για να παρουμε απαντησεις!!! τελειο επεισοδιο..επικο..απλα δεν υπαρχουν λογια

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:11
Reply to  Vasia Trada

Οι ηθοποιοι αξιζουν πολλα συγχαρητηρια με φοβερες ερμηνειες απολους!

Vasia Trada
Vasia Trada
17 May 2013 01:19
Reply to  Sawyer Orestis

pragmatika einai oloi foveroi 🙂

Sawyer Orestis
17 May 2013 12:11
Reply to  Vasia Trada

Το cast γενικοτερα της 8ης σεζον νομιζω ηταν ενα κ ενα..

Charis Chroidis
16 May 2013 14:43

για αλλη μια φορα με εντυπωσιασαν..τωρα ολο το καλοκαιρι τι θα κανουμε!!!…γαμισετα..πολλα ερωτιματικα για την σεζον 9..για να δουμε τι θα δουμε

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:12

Εχουμε ακομα 150 μερες γαμωτο χαχαχαχα

BlackBird
BlackBird
16 May 2013 14:51

Ένα finale που ήταν το κερασάκι στην
τούρτα σε μια -πέρα από κάθε προσδοκία- μεγαλειώδη season!!!Με καθήλωσε
πραγματικά, καλύτερο απότι το περίμενα!Και εντέλει διέψευσε και τις
περισσότερες θεωρίες και έκανε το ΜΠΑΜ!Μπράβο!

Νομίζω ότι έρχεται να επιβεβαιώσει το αίσθημα που είχα καθόλη τη διάρκεια της
8ης σεζόν ότι η σειρά έχει μεταβεί σε άλλο επίπεδο!Και εξηγούμαι..

Δε θέλω να μπω σε σύγκριση με παλαιότερες σεζόν (4η-5η ή 1η-2η) γιατί είναι σα
να συγκρίνω ανόμοια πράγματα. Ναι ήταν επικές αλλά ήταν επικές στον
περιορισμένο κόσμο που είχε ” χτιστεί ” μέχρι τότε. Όμως για να
μπορούμε να μιλάμε για συνέχεια της σειράς και εξέλιξη δεν έπρεπε να μείνουν τα
πράγματα ίδια ή να ξαναγυρίσουμε στα παλιά.Έγινε μια (αποτυχημένη) για μένα προσπάθεια
στην 6η και στην 7η σεζόν να πάει το πράγμα ένα βήμα παραπέρα,αλλά δεν
πολυδούλεψε,δεν πήγε.

Και έρχεται η 8η, που για μένα είναι και η κορυφαία όλης της σειράς και τα
σαρώνει όλα!

1. Είναι μία σεζόν που “κουβαλάει” μέσα της όλα τα στοιχεία που
αγαπήσαμε στο spn,από το family business, το χιούμορ, το δέσιμο των αδερφών στα
μεγαλύτερα, άγγελοι-δαίμονες κλπ. Και τα δένει όλα άψογα και τα ανυψώνει!

2.Το γράψιμο έχει πια ωριμάσει, ακούμε ανα διαστήματα φοβερούς διαλόγους,
έχουμε σεναριακές ανατροπές όχι κλισαρισμένες και προβλέψιμες ή πρόχειρες και
“εύκολες”.

3. Οι χαρακτήρες πήγαν ένα επίπεδο παραπάνω, αναπτύσσονται!Μέχρι και οι
δεύτεροι χαρακτήρες ήταν ενδεικτικοί, πχ ο Κέβιν που σε πολλούς δεν αρέσει,τι
εξέλιξη είχε στη σεζόν και παρέα με το χαρακτήρα και ο ηθοποιός που τον παίζει,
ή ο Μπένι,τόσο ενδιαφέρον χαρακτήρας, ή ακόμα και η Τσάρλι που μόλις σε 2
επεισόδια έδωσε τόσο συναισθηματικό βάρος

4. Πιάνει και άλλα ζητήματα (πράγμα αντικειμενικό λόγω της θεματολογείας , πχ
πίστη, αγάπη-θάνατος,ζωή κλπ) που δεν τους δίναμε τόση σημασία στις πρώτες
σεζόν (εκεί είχαμε περισσότερο τη σχέση των αδερφών για να ασχολούμαστε),
εμβαθύνει σε αυτά και προβληματίζεται. (μου άρεσε τρομερά πχ το λογύδριο του
Μέτατρον στο “the great escapist” )

5.Πολύ σημαντικό!Η σκηνοθεσία. Έχουμε δει φοβερά επεισόδια σκηνοθετικά φέτος.Η
αρχή έγινε για μένα πέρσι στο “At death’s Door” αλλά φέτος ήταν
μόνιμο φαινόμενο. Σαν ατμόσφαιρα, σαν πλάνα, σαν αφήγηση…

Αλήθεια πόσο όμορφη και τρομερή η σκηνή με τους Αγγέλους που πέφτουν;;;ο Trier
ο ίδιος δε θα το έκανε καλύτερα 😛 (βλ. Melancholia)

Τελευταίο(για την ώρα)!Είπα πριν για τον περιορισμένο κόσμο που είχε παλαιότερα
το SPN.

Σκεφτείτε σήμερα και μετά το τελευταίο επεισόδιο πόσα μα πόσα μέτωπα, ιστορίες,
πρόσωπα είναι ανοιχτά.Δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα πια για το που θα το πάει ο
Jeremy, έχει όλη την τράπουλα ανοιχτή μπροστά του!Και τον δρόμο τον έστρωσε ο
ίδιος!Και όχι μόνο άπλωσε στο τραπέζι τόσα και τόσα νέα και κράτησε τα καλά
παλιά σαν παρακαταθήκη,αλλά ξεμπέρδεψε και με ωραίο τρόπο,χωρίς να ενοχλήσει ή
να πλατειάζει με ότι κατάλοιπο ήταν άχρηστο ή και κακό στις 2 προηγούμενες
σεζόν!

Αναμένουμε λοιπόν με πολύ μεγάλη αγωνία και ανυπομονησία τι θα σκαρώσει
έπειτα!!!

Και μιας και έχει έτοιμο πλάνο για 2 τουλάχιστον σεζόν ακόμα,να πούμε το νου
σας ρεμάλια στους Αμερικανούς μην γίνει καμιά στραβή και δεν πάρει ανανέωση του
χρόνου η σειρά!

Αυτά τα λίγα (και για το ep δεν είπα και τίποτα,χεχε) ,ότι μου ρθει θα σας ξαναταλαιπωρήσω! 😛

BlackBird
BlackBird
16 May 2013 15:06
Reply to  BlackBird

Υ.Γ. Ειδική μνεία σε Mark Sheppard για την εκπληκτική δουλειά που κάνει πάντα στη σειρά και για το σημερινό ρεσιτάλ!!!Και για την ιστορία πιστεύω πως ήταν όντως ένα βήμα από το να αλλάξει,θα είχε ενδιαφέρον να το βλέπαμε και αυτό.
Από τους αγαπημένους μου, μακάρι να συνεχίσουμε να τον βλέπουμε εν καιρώ!

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:15
Reply to  BlackBird

Μοναδικος ηθοποιος και ευτυχως θα τον εχουμε και του χρονου1!

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:15
Reply to  BlackBird

Ανταξια των προσδοκιων τελικα η 8η σεζον! Ευγε στον Jeremy Carver!

Εχει ανεβει επιπεδο και η αληθεια ειναι οτι δεν θα βαρεθω να λεω οτι ηταν η καλυτερη σειρα για φετος!

Οι συγκρισεις δυστυχως παντα θα γινονται αλλα νταξει ισως και να ειναι για καλο τελικα… Νομιζω καθε σεζον ειχε την δικη του χαρη..

Respect για το σχόλιο σου πραγματικα δεν εχω να προσθεσω τιποτα..

Sophie
Sophie
16 May 2013 15:07

Νομίζω πως όταν τελείωσε όλοι μείναμε κάπως.. Wtf? Απόλαυσα Crowley.. Συγκινήθηκα με τ αδέρφια.. Το περίμενα ότι ο μετατρον δεν ήταν καλός κ είχε αλλά σχέδια.. Καημένος Cas.. Γιατί όμως μας άφησαν με τόσα ερωτηματικά; :/

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:16
Reply to  Sophie

Καλο ειναι που μας αφησαν με ερωτηματικα! Θα γεμισει η 9η σεζον και θα εχουμε μεγαλη αγωνια ολο το καλοκαιρι!

Fotis333
Fotis333
16 May 2013 15:13

Πόσο γαμάτο επεισόδιο. Πραγματικά καταπληκτικό και ανατρεπτικό με δράση και ωραίες σκηνές! Θα έχουμε μια ΠΟΛΎ καλη 9η σεζόν! 😀

p.s. ψόφησα στο γέλιο με αυτά που έλεγε ο Κράουλη.

KarmaLover
KarmaLover
16 May 2013 15:30
Reply to  Fotis333

Ρε παιδια υποτιτλους για το επισοδειο που βρισκω??

Panos
Panos
16 May 2013 15:42
Reply to  KarmaLover

subs4series.com

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:18
Reply to  Fotis333

Ξεκαρδιστικη και η σκηνη με τους Γκει χαχαχαχαχα

mitsosexilium
mitsosexilium
16 May 2013 15:25

μαλακια ηταν! ουτε κλεισανε τις πυλες, ουτε ειδαμε πως ειναι να θεραπευεις τον κραουλι γιατι αυτα που ελεγε μαλλον πηγαινε να κοροιδευσει τον σαμ.. και αν εγιναν οι αγγελοι ανθρωποι τι εγινε? ο μετατρον αν ειναι παριστανει πλεον το θεο τι εγινε? δε φανηκε να θελει το κακο της ανθρωποτητας! ασε που περιμενες η αμπαντον να κοψει κωλους και να γινει ενας δυνατος αντιπαλος αλλα τπτ, απλα την εκανε και μπορει να την δουμε σε κανα επισοδιο απλα για να την σκοτωσουν. απογοητευση παιδες! και ο τιτλος sacrifice δεν κολλαει πουθενα γιατι δεν εγινε καμια θυσια. το γαματο θα ηταν να πεθανει ο σαμ αφου παντα βαζουν τους εαυτους τους κατω απο το γενικο καλο. ηταν καπως δειλο αυτο που τον σταματησε η ντιν συμφωνα με αυτα που εχουν κανει μεχρι τωρα…

Nikolio Vassalio
Nikolio Vassalio
16 May 2013 17:04
Reply to  mitsosexilium

Θεωρω πως ο Κραουλι πονταρε ( ως υπεροπτης που ειναι ) στην απελπισια των Αδερφων, γιαυτο κ δεν ειχε μπακ απ πισω του.Σου λεει ειναι απελπισμενοι , εχω πιασει μια απο τις καλυτερες φιλες του οποτε δε θα αρνηθουν.
Στο ερωτημα τι εγινε που οι αγγελοι εγιναν ανθρωποι…Τπτ μωρε ολα καλα carry on…Το οτι εχει διαταραχτει η ισορροπια ας πουμε μεταξυ παραδεισου κ κολασης το σκεφτηκες ? Κ πως τωρα οι δαιμονες εχουν ενα φοβο λιγοτερο μιας κ οι αγγελοι δεν υφιστανται πλεον ?
Δεν παριστανει το Θεο ο Μετατρον , πιστευω πως θα ψαξει να τον βρει
Αφανιζοντας τους αγγελους δημιουργησε ενα μεγαλο κακο για την ανθρωποτητα, εκτος απο αυτο δεν ξερουμε ποια τα σχεδια του, οποτε δεν ξερουμε αν εκανε ή οχι κακο στην ανθρωποτητα…
Η Αμπαντον δεν την εκανε, απ’οτι καταλαβα ο Σαμ την εστειλε μακρια λουζοντας κ βαζοντας το δοχειο της φωτια !
Το να πεθανει ο Σαμ κ μετα να ξανα ερθει , θα ηταν μια επαναληψη παλαιων saison finale.Το να πεθανει ο Σαμ κ να μην ξανα ερθει , ως πρωταγωνιστης δεν υφισταται.
ΑΝ η 8η ηταν η τελευταια σεζον , τοτε ολα θα ηταν αλλοιως…Κ οι 2 πυλες πιστευω θα κλεινανε , κ ο Σαμ θα πεθαινε κτλ κτλ κτλ

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:22

Πες τα μεγάλε..

JuKi
JuKi
16 May 2013 19:54
Reply to  mitsosexilium

Skepsou oti mporei kai autos o daimonas na MIN itan o Crowley Alla kapios Metamorfomenos 😉

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:22
Reply to  JuKi

Ποιος εννοεις;

JuKi
JuKi
18 May 2013 19:27
Reply to  Sawyer Orestis

Autos pou eixane Piasei kai eixane stin ekklisia (AN kai gia na pige i abadon Lan8asmeni 8ewria)

Sawyer Orestis
19 May 2013 15:21
Reply to  JuKi

Δε νομιζω γιατι ναι θα το χε καταλαβει κ η Αμπαντον. Αλλωστε δεν θα εμπιστευονται κανεναν αλλον ο Κραουλη για να κανει συμφωνια με τα αδερφια

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:21
Reply to  mitsosexilium

Διαφωνω καθετα σε ολα!

Ειδαμε πως ειναι να θεραπευεις τον Κραουλη απλα δεν ολοκληρωσε ο Σαμμυ. Τους Δαιμονες του ειχε εκτος ολους γιατι φοβοταν οτι θα πιασουν καποιον οι Winchester. Εξηγηθηκε στο προηγουμενο επεισοδιο.

Οι αγγελοι δημιουργηθηκαν για να προστατευουν τους ανθρωπους και τον Παραδεισο. Πλεον δεν υπαρχει κανεις εκει πανω παρα μονο ο Μετατρον..

Μα πως γινεται να λες, καποιος ακυρος απο το πουθενα οπως ο Μετατρον να το παιξει Θεος; Αφου δεν ειναι! Αν ηθελε παντως το καλο δεν θα τα εκανε ολα αυτα..

Η Αμπαντον ειναι πολυ σημαντικη χαρακτηρας μαλλον οποτε θα παιξει ρολο..

Η θυσια ηταν αρχικα να πεθανει ο Σαμ. Αλλα δεν το εκανε.. Λογικος τιτλος, σε παραπλανουσε. Οχι και δειλός ο Σαμ με τον Ντιν……………..

Olga Ristani
16 May 2013 15:49

Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!!!!!!!!100000000000000000000000000000000000000000/10!!!!!ΤΙ CLIFFHAGER ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ;;;;;;;;;;;ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΣΚΗΝΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ;;;;ΜΕ ΠΟΣΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ;;;;;ΟΧΙ!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ Ο ΚΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΘΝΗΤΟΣ!!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ!!!! ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ!!!! ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΚΡΑΟΥΛΙ;;;;ΤΖΑΜΠΑ ΟΙ 2 ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΣΑΜ….ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ;;; 🙁 Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ;;; :p

ΥΓ: ΠΟΙΑ ΤΡΟΛΛΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΡΑ;;;;

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:23
Reply to  Olga Ristani

Cliffangers και δεν ειμαι καλαααααααααααααα χαχαχαχαχαχα..

Νομιζω δεν πανε τζαμπα οι δοκιμασιες, κατι θα παιχτει εκει περα!

ΥΓ : Τα τρολς……..

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:23
Reply to  Olga Ristani

Ο Θεος ισως να παιζει μπιριμπα με τον Γκαρθ χαχαχαχαχα

Panos
Panos
16 May 2013 15:53

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!! Τέλεια σκηνοθεσία, συγκίνηση, γέλιο, αγωνία, ένα φινάλε που τα είχε όλα!!

Δε με πειράζει που άφησαν θέματα ανοιχτά, αρκεί να απαντηθούν στην 9.
Χαίρομαι που δεν πέθανε ο Σαμ γιατί σε κάθε σεζόν ένας από τους 2 πεθαίνει ή πηγαίνει κάπου. Θα ήταν επανάληψη.

Δεν ήθελα να πεθάνει η Ναόμι ειδικά τώρα που είδαμε ότι είχε καλές προθέσεις!! Όσο για τον Κας, ελπίζω να ξαναβρεί της δυνάμεις του σύντομα και να μην μείνει άνθρωπος για πάντα! Εκεί θα ξενερώσω.

Επική η τελευταία σκηνή με τους fallen angels!!! Πολύ εντυπωσιακά εφέ, έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!!

Ανυπομονώ για 9×01!!!!!!!!!!!!

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:24
Reply to  Panos

Φανταστική η σκηνοθεσία και ειδικά η τελευταία σκηνή ήταν πραγματικά όλα τα λεφτά σαν εφέ..

Για την Ναομι μαλλον τελικα ολοι στενοχωρηθηκαμε!

Ackleholic_SPNfamily
Ackleholic_SPNfamily
16 May 2013 16:04

θέλω τον Κας άγγελοοο!!!!!!!
ΤΕΛΕΙΟ απλά!!! παιδιά τα έσπασε!!!

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:24

Λογικα θα ξαναγινει καποια στιγμη!

Παναγης Σιμωτας
16 May 2013 16:05

Αυτος ο μετατρον αποδειχτηκε μεγαλο καθαρμα τελικα.ΑΠο την αρχη δεν μου αρεσε.

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:24

Σκατοφατσας ο ατιμος χαχαχαχαχα

DoDo
DoDo
16 May 2013 16:05

Πιστευω στην season 9 θα ψαξουν να βρουν την χαρη του Castiel γιατη οπως η Anna ειχε χαρη οταν επεσε ετσι θα εχει και ο Castiel και ολοι οι αλοι αγγελοι.Και δν ξερω για αυτο αλλα ενας ανθρωπος παρι περισοτερες χαρες απο μια? δηλαδη να βρει οσες πιο πολες μπορει και να γινει ολο και πιο δυνατος για να κανει τιποτα το τρομερο.Επισεις στην 9 η στην 10 season θα εμφανιστει ο θεος πιστεβω και θα δωσει την κηριαρχια στον cas.

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:25
Reply to  DoDo

Το θεμα ειναι οτι την χαρη την εχει ο Μετατρον, δεν θα ειναι το ευκολο πια..

DoDo
DoDo
17 May 2013 17:37
Reply to  Sawyer Orestis

Ενας αγγελος δν μπορει να παρει την Χαρη ενος αλου ? και ισως που πιστευω σιγουρα ι αγγελικη ταμπλετα γραφει κατι για τις χαρες.Δεν ξερω θα δουμε

Sawyer Orestis
18 May 2013 19:21
Reply to  DoDo

Λογικα το κλειδί θα είναι η αγγελική ταμπλέτα αλλά το θέμα είναι ότι ο Μέτατρον ξέρει τα πάντα γιαυτήν.

Νομίζω πως όχι δεν μπορει

ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
16 May 2013 16:23

Aπό την πρώτη στιγμή το ήξερα πώς ο Μέτατρον δεν είχε καλές προθέσεις…χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει.

Αυτό που ήταν έκπληξη ήταν η Ναόμη η οποία δεν ήταν η κακιά της υπόθεσης..ήταν σαν να λέμε ο ζόρικος αστυνομικός που χρησιμοποιεί και τις άλλες μεθόδους,τις πιό βρώμικες για να κάνει αυτό που είναι πιό σωστό.για να κάνει το καλύτερο που μπορούσε.Και άν δεν ήταν αυτή να πεί στον Ντίν την αλήθεια ο Σαμ θα ήταν νεκρός τώρα.και θα μπορούσε να μην το πέι την συνέφερε να κλείσουν οι πύλες.

Το κακό είναι ότι αφού οι πύλες τις κολάσεος δεν έκλεισαν και οι άγγελοι έπεσαν, οι άνθρωποι είναι πραγματικά απροστάτευτοι, το μόνο πράγμα που τους κρατούσε και φοβόντουσαν ήταν αυτοί..θα γίνει σφαγή!

Ο μέτατρον μεγάλος κ@ργιόλης συγνώμη για την αισχρολογία αλλά δεν αντέχω…ούτε ο κράουλη δεν προκάλεσε τέτοια ζημιά ,όσο αυτός ο μπάσταρδος..

Και όλα αυτά γιατί τον έδιωξαν από το σπίτι ,μπούχου χού σκατιάρη..υποτήθεται ότι έχεις ένα καθήκον δεν βγάζεις την άμυνα της ανθρωπότητας εκτός για τα προσωπικά σου.
Μα πώς είναι δυνατόν ένας λαπάς σαν αυτόν να κατάφερε τόσα;;;
θα μας τρελάνουν;;;
Ο Μέτατρον ήθελε εκδήκηση και την πήρε.

Ο κράουλη δεν πίστευω ότι έγινε καλός,πιστέυω ότι έπαιζε θέατρο..όλοι ξέρουμε ότι ούτε για τον γίο του δεν νοιάστηκε όσο ζούσε..

Εγώ πιστεύω ότι η Άμπαντον θα θέλει να φέρει πίσω τον λούσιφερ, το αφεντικό της!και αρίζω να πιστέυω ότι ίσως και ο μέτατρον να το θέλει ,νιώθει αποκληρός έκπτωτος,όπως εκείνος.

Για τον Σαμ πιστεύω ότι θα γίνει καλά.

Τον Καστιελ δεν τον λυπάμαι καθόλου,συνέχεια κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο,συνέχεια.Νομίζει ότι είναι κάποιος,ότι είναι δυνατός,ότι ξέρει τι είναι το καλύτερο και το αποφασίζει για τους άλλους.

πραγματικά από εκεί που τον λάτρευα έχω φτάσει στο σημείο να τον αντιπαθώ όσο δεν πάει, τα έκανε σκατά για ακόμα μία φορά.

Δέν λέει να βάλει μυαλό..επίσης και εγώ θέλω να μάθω ποιός τον επαναφέρει στην ζωή κάθε φορά..
Και φυσικά πιστέυω ότι θα τον κινηγήσουν οι άλλοι οι άγγελοι, γιατί τους έκανε τον βίο κόλαση,τους καταδίκασε όλους, αυτό ήταν το αποκορύφωμα,ούτε ο διάβολος δεν τους έκανε αυτά που έκανε ο Κάς.

Τέλος αυτή η συζήτηση ανάμεσα στα αδέλφια ήταν συγκινητική και είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε από το στόμα του Ντίν πώς ότι και να κάνει ο άδερφός του εκείνος θα τον αγαπά πάντα και θα τον βάζει πάνω από όλα και όλους ακόμα και αν τσαντίζετε μαζί του.

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:26

Ο Μετατρον μεσα σε 3 επεισοδια καταφερε να διαλυσει τον Παραδεισο. Βρισε ελευθερα λοιπον χαχαχαχαχα!!!

Νομιζω η 9η σεζον θα ειναι ολοκαυτωμα!

sofi74
sofi74
16 May 2013 16:31

Επικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υπέροχες ερμηνείες και τα είχε όλα!!!!!
Χαίρομαι ιδιαίτερα που κανείς δεν βρήκε τί θα γίνει!!!!!
Όλη η σαιζόν ήταν ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!!!!!!!!!
Μπράβο τους για μια ακόμα φορά μας εξέπληξαν!!!!!!!!!!!!
Άντε να δούμε πως θα περάσει το καλοκαίρι!!!!!!!!!!!!!

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:27
Reply to  sofi74

Οσες θεωριες και να καναμε πεσαμε εξω γαμωτο χαχαχαχαχα

μυρτώ
μυρτώ
16 May 2013 17:17

Απλά συγκλονιστικό!Δεν νομίζω ότι υπάρχει καταλληλότερη λέξη για να περιγράψει αυτό το επεισόδιο!Οι ερμηνείες,τα εφέ,η πλοκή.. όλα τέλεια!Κάθε σκηνή ήταν μοναδική! Πολλά τα ερωτήματα βέβαια που μας άφησε αλλά supernatural χωρίς ερωτήματα δεν υπάρχει οπότε..:P Μετά τη δεύτερη φορά που είδα το επεισόδιο και ανάμεσα σ’αυτά τα πάρα πολλά ερωτήματα που δημιουργήθηκαν νομίζω σε όλους μας μου ήρθε και κάτι άλλο..Οκ εντάξει δεκτό, δεν έκλεισαν τις πύλες της κολάσεως επειδή ο Sam θα πέθαινε. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα αφήσουν τον Crowley έτσι απλά να φύγει σαν δαίμονας. Μπορεί ο Sam να μην μπορεί να τον θεραπεύσει επειδή θα είναι γι αυτόν η τρίτη δοκιμασία και θα πεθάνει, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τον Dean ή κάποιον άλλον! Αν πχ ο Dean εξομολογηθεί και “εξαγνίσει” το αίμα του, τότε μπορεί να θεραπεύσει εκείνος τον Crowley! Έτσι κι αλλιώς αυτή η διαδικασία δεν αποτελεί μόνο τη τρίτη δοκιμασία..Είναι κάτι που μπορεί να γίνει γενικά, όπως είδαμε άλλωστε και στο προηγούμενο επεισόδιο! Άρα απ’τη στιγμή που μπορούν να τον θεραπεύσουν και να γλιτώσουν τουλάχιστον απ΄τον KIng of Hell (!)-έτσι κι αλλιώς δε θα είναι και λίγα αυτά που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν στον 9ο κύκλο!- γιατί να μην εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία?

ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
16 May 2013 17:51
Reply to  μυρτώ

σωστή παρατήρηση..και ειδικά ο Ντίν θα το απολάυσει να δεί τον Κράουλη αδύναμο θα είναι το καλύτερο του!!!

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:28

Για να δουμε ομως ισως ηδη να ειναι σχετικα καλος..

ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
17 May 2013 17:34
Reply to  Sawyer Orestis

ο κράουλη σχετικά καλός;;
αυτό δεν θα το πίστευα ακόμα και να το έβλεπα χα χα χα χα
ο κύριος βασiλιάς της κόλασης ,που πούλησε την ψυχή του για να έχει μεγάλη ψ…λή;;;
ούτε σε παράλληλο σύμπαν 😛

Sawyer Orestis
18 May 2013 19:21

Ε ναι γιατί το είδαμε κιόλας ότι στο τέλος κατάφερε να αλλάξει..

Guest
Guest
19 May 2013 00:26
Reply to  Sawyer Orestis

εγώ θα περημλενω να το δώ στην επόμενη σεζόν κατά πόσο θα αλλάξει… δεν λέω συγκλονιστική η όλη φάση και ηθοποιάρα o Mark Sheppard αλλά πότε δεν ξέρεις με τον Crowley!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
19 May 2013 00:27
Reply to  Sawyer Orestis

εγώ θα περim;eενω να το δώ στην επόμενη σεζόν κατά πόσο θα αλλάξει… δεν λέω συγκλονιστική η όλη φάση και ηθοποιάρα o Mark Sheppard αλλά πότε δεν ξέρεις με τον Crowley!

Sawyer Orestis
19 May 2013 15:22

Παραμενει ο βασιλιας της Κολασεως οποτε δεν θα ειναι κ τοσο ροδινα ολα. Αλλα το θεμα ειναι οτι εχει πλεον συναισθηματα αρα σημαντικο

μυρτώ
μυρτώ
17 May 2013 01:26

Ναι ισχύει! Αλλά εκτός αυτού πιστεύω ότι γενικά αν είχε μια τέτοια ευκαιρία να τον θεραπεύσει θα το έκανε, άσχετα με το αν ήθελε να πάρει εκδίκηση ή όχι.

Sawyer Orestis
18 May 2013 19:22
Reply to  μυρτώ

Λογικά με όλο αυτόν τον σαματά, τον Ντιν τώρα τον νοιάζει ο Σαμ να είναι καλά. Δεν θα χει καν στο μυαλό του τον Κράουλη

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:28
Reply to  μυρτώ

Σωστη 😉
Αλλα το θεμα ειναι οτι ισως για να γιατρεψεις καποιον τοσο μεγαλο οσο τον Βασιλια της Κολασεως, να πρεπει να εχεις κανει τις 2 δοκιμασιες και να εχει εξαγνιστει το αιμα σου..

μυρτώ
μυρτώ
17 May 2013 01:26
Reply to  Sawyer Orestis

Ναι τώρα που το λες ακούγεται λογικό!! Όπως και να έχει πάντως, πιστεύω, ή έστω θέλω να πιστεύω, ότι άμα ελευθερωθεί δε θα είναι ίδιος όπως πριν. Κάτι μέσα του θα έχει αλλάξει. Όλο και κάποια στοιχεία ανθρωπιάς θα έχει από εδώ και πέρα. Άλλωστε μη ξεχνάμε και στην αρχή του επεισοδίου όταν λέει ο Crowley στον Dean: “You know why I always defeat you? It’s your humanity. It’s a built-in handicap.” Ποιος ξέρει, μπορεί να ήταν προφητικό αυτό που είπε για το δικό του μέλλον!

Sawyer Orestis
17 May 2013 12:13
Reply to  μυρτώ

Το καλο απο δω κ περα ειναι οτι πλεον ξερουν πως να γιατρευουν ενα δαιμονα. Κ οχι να τον σκοτωνουν ή να τον εξορκιζουν!

Evhh
16 May 2013 17:31

νταξει το επεισοδιο ηταν απιστευτο (βασικα και ο λαιβ σχολιασμος ηταν γαματος, οπως το ενισχυσε … τι χαμος ηταν αυτος… δεν ηξερες απο που σου ρχοντε… μπορει γενικα να μην με τρελανε ολη η σεζον, αλλα το φιναλε ηταν ΘΕΙΚΟ….

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:29
Reply to  Evhh

Αφου ειπες εσυ καλο λογο για την σειρα, κατι παει καλα τελικα…

kelleso
kelleso
16 May 2013 18:22

Eνταξει τελειο φιναλε!ειδικα στν τελευταια σκηνη με τους αγγελους που επεφταν ανατριχιασα(ειδικα εκει που επεφτε ενας και καιγονταν τα φτερα του).Τωρα ο Κας ειναι θνητος..βασικα λυπηθηκα για τν Ναομι,ηταν καλη τελικα.ο Κεβιν θα εξαφανιστει τωρα?…και εμενα μου αρεσε παρα πολυ ο διαλογος μεταξυ των αδερφων,οπως και οσα ελεγε ο Κραουλι…δεν το περιμενα αυτο με τον Μετατρον!..Θα εχουμε ενα μεγαλο καλοκαιρι λοιπον..η 8η σεζον τωρα που ολοκληρωθηκε νομιζω ειναι απο τις αγαπημενες μου!!!:))

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:29
Reply to  kelleso

Δεν νομιζω να εξαφανιστει ο Κεβιν. Το θεμα ειναι οτι προστατης του ειναι ο Μετατρον οποτε τι θα συμβει με αυτον;

ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
18 May 2013 03:36
Reply to  Sawyer Orestis

πώώ το είχα ξεχάσει αυτό..ο Κέβιν είναι στο έλεος του Μέτατρον αναπάσα στηγμή μπορεί να εμφανηστεί και να τον αρπάξει…

Sawyer Orestis
18 May 2013 19:23

Δεν ξερω.. Και να τον σκοτωσει θα εμφανιστει καποιος αλλος προφητης αλλα και παλι ο Μετατρον θα ναι ο προστατης του. Χαμος!

Pegasus
Pegasus
16 May 2013 19:06

ΝΑΙ ήταν ένα τολμηρό season FINALE, με εξαιρετκές επμηνείες,με ανατροπές
και παρόλο που δεν είχε τη δράση των swan song,No Rest For The Wicked,
ήταν ένα FINALE που τολμάει ΞΑΝΑ ύστερα απο τις (αποτυχημένες)
προσπάθειες της 6ης και 7ης σεζόν να πάει το όλο πράγμα ένα βήμα
παραπέρα. Μπορεί στο παρελθόν να μην πολυδούλεψε(επειδή η προηγούμενη
υπεύθυνη της σειράς ήταν άτολμη) φέτος υπάρχει μια καινούργια προσπάθεια
για το βήμα παραπάνω!!!
Άραγε στη νέα σεζόν θα έχουμε ΕΝΑΝ ΓΕΝΝΑΙΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ή ένα κόσμο αντίστοιχο του 4ου επεισοδίου της 5ης σεζόν THE END;
Μπορεί
να υποστήριζα μέχρι προτίνως(4ο επεισόδιο της 8ης σεζόν) πως έπρεπε να
κλείσει η σειρά στη 5η σεζόν αν και καταβάθος μέσα μου πάντοτε ήθελα και
6η σεζόν με κακό τον Λούσιφερ(οι κιτρινομάτηςκαι Λίλιθ είχαν 2 σεζόν
και όχι ο Σατανάς;)και με ποιο βαθιά ανάπτυξη του ρόλου του Μιχαήλ.
Χαίρομαι που έπεσα τόσο έξω γιατί το γράψιμο έχει πια ωριμάσει, ακούμε
ανα διαστήματα φοβερούς διαλόγους,
έχουμε σεναριακές ανατροπές όχι κλισαρισμένες και προβλέψιμες ή πρόχειρες και
“εύκολες”.
ΥΓ.1
BlackBird συγνώμη που πήρα κομμάτια απο το δικό σου άρθρο αλλά είσαι
απο τους μόνους που πιάνουν το βαθύ νόημα του supernatural και το
διατύπωσες τέλεια!!!!!!!!!!!!
ΥΓ.2 Sawyer Ορέστη η ΕΜΥ δεν είπε στο χτεσινό δελτίο της πως θα έχουμε βροχές(Αγγέλων);

Μοναδική σκηνή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:36
Reply to  Pegasus

χαχαχαχαχαα κλαιω με το 2ο ΥΓ!!!

Καλα κανεις και πηρες κομματια γιαυτο ειμαστε εμεις εδω αλλωστε 😉

Sensei Konstantinos
Sensei Konstantinos
16 May 2013 19:49

Επικό !!! Μεχρι το φθινόπωρο θα μας σκάσουν !!

Πιστευω πως ο Κέβιν θα βρει κάτι στην ταμπλέτα ώστε να μπορουν να επιστρέψουν οι αγγελοι . Επίσης ο Κραουλι ( άπαιχτος ) , θα γυρίσει πάλι στην κακη του πλευρά αλλά σίγουρα επηρεασμένος . Απο εκει και έπειτα , όπως διάβασα σε ενα σχόλιο , καποια στιγμη θα πρέπει να επιστρέψει ο Θεός , ίσως επιστρέψει και ο Εωσφώρος με τον Μιχαηλ για να ξαναβάλουν τον κόσμο σε τροχία Αποκάλυψης , ως την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων με την δικαιολογία πως δεν κατάφερε κανεις να αποδεχτεί και να εκμεταλλευτεί το αντίθετο

Πάντως χαλαρά παίδες το βλέπω για 10 σεζόν !!

Sawyer Orestis
16 May 2013 23:35

Αν υπαρχει στην Ταμπλέτα, ο Μετατρον θα το ξερει αρα θα προσπαθησει να την παρει πισω…

Παμε φουλ και για 10η!!!

Sensei Konstantinos
Sensei Konstantinos
17 May 2013 00:08
Reply to  Sawyer Orestis

Και αν συμβεί κάτι τέτοιο προβλέπω συνεργασία Αγγέλων να πιάσουν τον Μετατρον !! Ασε που ηδη το κόβω να τον σκοτώνει ο Κας !!