To Supernatural κάνει δυναμικό comeback με το πρώτο του επεισόδιο για το 2014!
Ο Ντιν βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον θάνατο του Κέβιν. Οι ευθύνες πάνω του και ο ίδιος καταλαβαίνει ότι θα πάει στην Κόλαση για τις επιλογές που έκανε. Καίει το σώμα του άτυχου προφήτη και ψάχνει τρόπους μαζί με τον Κας ώστε να βρουν τον Γκαντριήλ και να επαναφέρουν τον Σάμμυ, διώχνοντας από μέσα του τον άγγελο. Ο Καστιήλ προσπαθεί μάταια να δώσει δύναμη στον καλύτερό του φίλο και του λέει ότι και οι 2 έχουν κάνει μεγάλα λάθη στις ζωές του, αλλά παραμένουν σημαντικοί.
O Μέτατρον συνεχίζει να δίνει εντολές στον Γκαντριήλ ώστε να ηγηθεί μαζί του στον νέο Παράδεισο. Ο άγγελος σκοτώνει αδέρφια του, πρώτα τον “φρουρό” του όταν ήταν φυλακισμένος και αργότερα τον καλύτερό του φίλο, ο οποίος είχε βοηθήσει μια οικογένεια και ζούσε μια φυσιολογική ζωή μακρυά απ’όλα. Ο Μέτατρον αποκλείει κάθε πιθανό νέο προφήτη!
Ο Ντιν είναι πλέον απεγνωσμένος και ζητά την βοήθεια του Κράουλη! Μαζί καταφέρνουν να εντοπίσουν τον Γκαντριήλ και να τον παγιδεύσουν προσπαθώντας να διώξουν τον άγγελο από τον Σάμμυ. Το σχέδιο νούμερο 1 αποτυγχάνει και ο Ντιν προτείνει στον Κας να μπει μέσα στο δοχείο, πράγμα αδύνατον χωρίς την συγκατάθεση του ίδιου. Έτσι, ο Κράουλη αναλαμβάνει για το σχέδιο νούμερο 3 και μπαίνει στο σώμα του!
Μέσα στο μυαλό του Σαμ πλέον γίνεται μάχη. Ο Κράουλη βρίσκει τον μικρό Winchester και προσπαθεί να τον πείσει για το τι είναι αλήθεια και τι όχι και του λέει όλα όσα έχουν συμβεί. Ο Γκαντριήλ κάνει την εμφάνισή του και παλεύει με νύχια και με δόντια με τον Σαμ ο οποίος αποδεικνύεται πολύ δυνατός! Διώχνει τον άγγελο από μέσα του και ο Κράουλη επιστρέφει στο δικό του “δοχείο” όπως και ο Γκαντριήλ στο παλιό.
Εν τω μεταξύ η Άμπαντον προσπαθεί να εντοπίσει τον Κράουλη τώρα που είναι ελεύθερος και τα καταφέρνει. Ενώ ο Σαμ ελευθερώνεται από τον Γκαντριήλ, η Άμπαντον καταφτάνει ζητώντας τον Κράουλη. Οι Δαίμονες πλέον δεν ξέρουν ποιον να υπηρετήσουν και βρίσκονται κάπου στη μέση. Ποιος θα είναι ο τελικός νικητής για Εξουσιαστής της Κολάσεως; Κράουλη VS Άμπαντον!
O Σαμ όπως είναι λογικό είναι πολύ θυμωμένος με τον αδερφό του και ακόμη και τώρα παραδέχεται ότι ήταν διατεθειμένος να πεθάνει. Ο Ντιν είναι ράκος και δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να δώσει βάρος ευθυνών στον Σαμ. Αποφασίζει να φύγει μέχρι να βρει και να δολοφονήσει με τα ίδια του τα χέρια τον Γκαντριήλ.
Βαθμολογία επεισοδίου: 9,5/10
[poll id=”92″]
Ουάου! Τι επεισόδιο ήταν αυτό;!!!!!!!! Χαλαρά το ψήφισα τέλειο. 11/10!!!!
Τελεια σκηνοθεσια αυτο το επεισοδιο και πολυ καλες ερμηνειες…Ειδικα η τελευταια σκηνη στη γεφυρα που εβρεχε πολυ γοητευτικη…
ισχύει !!
ΚΑΙ ΓΑΜΩΩΩ τα επεισόδια!!!! εννοείται τέλειο!
teleio htan
ΣΟΥΠΕΡ ΗΤΑΝ!!!!!ΧΑΛΑΡΑ ΠΑΤΗΣΑ ΤΕΛΕΙΟ!ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ Ο ΣΑΜ!!!ΛΟΓΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΤΗΝ,ΜΑ ΚΙ Ο ΝΤΗΝ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ;;;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ,ΑΔΗΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ!!!.ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΠΩΣ ΑΠΟΤΟΜΑ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;;;
Crowley ΤΡΟΜΕΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλά δεν υπάρχει πιο Classy τύπος!!!!!
ipotitlous pou mporoume na vroume..
Προς το παρόν δεν έχουν βγει ακόμη
Δεν κλαιω ευκολα και αυτο το επεισοδιο με εκανε να κλαψω… Λυπηθηκε η ψυχη μου τον Dean και λατρευω τον Crowley… Δεν εχω κατι αλλο να πω…. Εκπληκτικο επεισοδιο!
ΕΠΙΚΟ !!! ΤΕΛΕΙΟ !! Μακαρι ο Κράουλι να ήταν μαζί τους !! θα γινόντουσαν γαμα** ομάδα !! Πολύ στυλ και κλάση ο τύπος !!
Bad Ass Cas Rulezzzzzz !!!!
Φοβερός για ακόμα μια φορά ο Mark Sheppard, δίνει στον χαρακτήρα του Crowley το μέγιστο της προοπτικής του και ίσως παραπάνω από όσο έχει να δώσει! Θέλω να υπάρχει σε κάθε επεισόδιο, δεν τον βαριέσαι καθόλου και όποτε παίζει είναι ευχαρίστηση να τον βλέπεις… Ίσως σε 10 λέξεις εννόησα τρεις φορές το ίδιο πράγμα, αλλά είναι φοβερός ο τύπος!
Καλή χρονιά σε όλους σας παιδιά …καλή επάνοδο με μιά επεισοδιάρα!!!!!
Τί να λέμε τώρα εχω μείνει άφωνος….Πολύ δυνατές ερμηνίες , φωτογραφία ,μουσική…και το στόρυ πολύ δυνατό και άκρως συγκηνισιακό ιδιαίτερα προς το τέλος….Θεωρώ οτι πάμε σ΄αυτό που συζητούσαμε πριν τις γιορτές για περισσότερα επεισόδια story line και αν ειναι σαν κι αυτό …τελικά θα είναι πολύ δύσκολο στο να καταλήξουμε ποιά σεζόν τελικά είναι καλύτερη…..
δεν το ειδα ακομα αλλα παω στοιχημα πως ηταν γαματο και γι’αυτο ψηφισα τελειο… αλλα αναρωτιεμαι ποιος μαλακας ψηφισε το χαλια?
Ο ίδιος μα…. που το κάνει κάθε φορά. Μην ασχολείσαι, είναι το βίτσιο του….
Τι να πρωτοσχολιάσουμε πάλι;;
Μάχη για τον σάμ, μέσα στον μυαλο του σάμ, με τον σάμ ενώ ταυτόχρονα μέσα στο μυαλό του ηταν ο king off hell και ένας άγγελος;;;; ΧΑΜΟΣ
Ντίν μια λάθος απόφαση πήρε όλη και όλη στην ζωή του και πάλι καλά την γλυτωσαν φθηνά..οι τύψεις άραγε για τον Κέβιν θα τον λιγίσουν;;
πόσο καιρό τα αδέρφια θα μείνουν χώρια;;η σχέση τους θα χαλάσει ξανά;;
και ο Σαμ θα έπρεπε να δείξει κατανόηση και να θυμηθεί ότι και αυτός έχει κάνει λάθη στο παρελθόν εξίσου καταστροφικά…και έχει πεί ψέμτα και τα σχετικά.
Ναί μέν έχει δίκιο και καλά έκανε που του την είπε, αλλά δεν έπρεπε να αφήσει τον αδερφό του να φύγει όχι έτσι ένα κουρέλι…σαν να συμφωνεί ότι είναι καταστροφή για όσους είναι δίπλα του.
Τον πόνεσα τον Ντιν ,μία ζωή αυτό φοβόταν, ότι ήταν η αιτία για το κακό των άλλων,το έχουμε ακούσει και άλλη φορά κάτι τέτοιο να λέγετε στην σειρά.
(προσωπικά διαφωνώ με αυτό είναι μαχητής πάιρνει μέρος σε μάχες δεν φταίει αυτός που οι άλλοι δεν είναι τόσο σληροπυρηνικοί για να την γλυτώσουν ,κάνει πάντα ότι μπορεί δεν είναι δικό του λάθος που είναι ”επιζών”)
Συμφωνώ και ο Σαμ έχει κάνει τα λάθη του μην ξεχνιόμαστε. Αλλά δε νομίζω να χωρίσουν για πολύ. Αυτοί δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλο. Νομίζω ότι στο επόμενο επεισόδιο σμίγουν αν δεν κάνω λάθος.
Ουσιαστικά δεν χωρίστηκαν όπως π.χ. στην 5η σεζόν. Απλά ο Ντιν έφυγε για να σκοτώσει τον Γκαντριήλ και θα επιστρέψει.
Αφού ο Ντην είπε του Σαμ ότι όποιος είναι μαζί του πεθαίνει. Ό,τι δηλαδή του είπε ο Κράουλι. Γι’ αυτό έφυγε. Για να μην ξαναπάθει κάτι κακό ο Σαμ. Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα. Αλλά και πάλι μαζί θα είναι…
Βασικά του τα πε απλά. “Πάω να σκοτώσω μόνος μου τον Γκαντριήλ” 😛
Ναί αλλά και ο sam πέταξε ατάκα;;μην το ξεχνάμε…τι θέλει να μας πεί ο ποιητής;;;μπορεί να υπάρξει θέμα μεταξύ τους…
Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει θέμα. Τα βαρέθηκε τα ψέματα του Ντιν
Εντάξει είπε κανα δύο ψέματα…και ο Sam έχει πέι…
ουδείς αναμάρτητος ουδείς!!! 😛
Νομίζω παιδιά πως στο επόμενο δεν είναι μαζί με τον Σαμ και τον Κας, ο Ντιν… είναι σίγουρα μαζί με τον Κράουλι. Το θέμα μεταξύ των δύο αδερφών πιστεύω ότι θα τραβήξει αρκετά, αλλά δεν θα μείνουν και πολύ χώρια…
Ένα φοβερό πράγμα στην συγκεκριμένη σειρά, είναι ότι οι δύο χαρακτήρες, Σαμ και Ντιν, δεν αποκλείνουν ποτέ από το αρχικό πλάνο, είναι συνεχώς ίδιοι. Τα λάθη του Σαμ ξεπερνιούνται πιο εύκολα, ενώ του Ντιν δυστυχώς όχι τόσο.
Ένα πολύ θετικό γεγονός, είναι ότι ο Κράουλι συνεργάζεται με τους Γουίντσεστερς και είναι συμπαθητικός χαρακτήρας επισήμως προς το κοινό, που τον συμπαθούσε ακόμα κι όταν έπαιζε τον “κακό”.
Πραγματικά τέλειο επεισόδιο μόλις το είδα, και επανοτά άλλες τρείς φορές απο εκεί που μπένει ο Crowley στον Σάμ.
Επίσης δεν έχω καταλάβει κάτι παιδιά…
Έχει εθιστεί ο Κράουλι στο ανθρώπινο αίμα μετά στην τελετή με τον Σάμ;;
και άν ναί αυτό έχει να κάνει με την ανθρώπινη πλευρά του που βγήκε για μισό λεπτό;;;και άν ναί τι πάει να πεί για τον βασηλιά της κόλασης;;
ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ;;
Ουσιαστικά πλέον είναι κάτι σαν “πρεζόνι”. Δηλαδή έχει εθιστεί και του αρέσει το αίμα στις φλέβες του. Και γι’αυτό το θέλει πολύ..
Σκέψου τον εαυτό σου που δεν μπορεί να αποχωριστεί την σοκολάτα 😛
Χαχαχαχα!!! Καλό.
χα χα χα χα χα
και τώρα τον έπιασε ο πόθος για το άνθωρπινο αίμα;;
τόσο γλυκοαίματος είναι ο sammy;;; 😛
Ε μ’αυτα που επαθε στο 8×23 εγινε Junky 😛
Κυριολεκτής όταν λές ότι έγινε Junky ;;;
φίλε ότι θα το βλέπαμε και αυτό στην σειρά ούτε που το είχα φανταστεί!!!!!
Καλό επεισόδιο.Είναι λίγο μπέρδεμα η κατάσταση για την συνέχεια.Αν ήμουν ο Σαμ θα έριχνα μαύρη πέτρα πίσω μου.Είναι καιρός ο Ντιν να ξεσπάσει μετά από καιρό ,δεν γίνεται ένας άνθρωπος να έχει περάσει τόσα και να είναι ο ίδιος.
ΥΓ : Dean ζούμε σαν Michael να σε δούμε
ΥΓ 1 : Στο White Collar τον φάγαν τον Mark Sheppard οπότε θα δούμε κιάλλο Crowley