S14: Ο Μιχαήλ δεν είναι ο μεγάλος Big Bad της σεζόν!!!

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Supernatural SpoilersΜετά το 2ο επεισόδιο, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ δεν μοιάζει και τόσο για Big Bad της σεζόν, τελικά. Εντάξει, κυρίευσε το σώμα του Dean, και μαζεύει έναν στρατό από σούπερ-τέρατα για να καθαρίσει τη Γη – αλλά το αληθινό Κακό είναι ακόμα εκεί έξω, σύμφωνα με τους επικεφαλής της σειράς.

Όλοι ψάχνουν να βρουν τρόπο να νικήσουν τον Μιχαήλ, που είναι ο super villain όταν ξεκινάμε τη χρονιά, αλλά δεν θα είναι ο πρωταρχικός κακός,” αποκάλυψε η εκτελεστική παραγωγός Eugenie Ross-Leming.

Για την ώρα, είδαμε τον Μιχαήλ να επιστρατεύει τέρατα, αλλά επειδή δεν είναι και τα πιο υπάκουα πλάσματα, “θα χρειαστεί, στο τέλος, να αλλάξει το σχέδιο του. Ουσιαστικά, νοιώθει ότι οι άνθρωποι είναι άχρηστοι, ανάξιοι. Δεν του χρησίμευσαν στον Κόσμο της Αποκάλυψης, και δεν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει ούτε τώρα. Άρα, πιστεύει ότι τα τέρατα είναι ειλικρινή. Ξέρει με ποιον έχει να κάνει, και μπορεί να τα χειραγωγήσει. Αλλά παίρνει ένα μάθημα.

Στο τέλος του επεισοδίου, είδαμε τον Dean να απελευθερώνεται (;) από τον έλεγχο του Μιχαήλ. Και οι showrunners μας αποκαλύπτουν ότι δεν θα είναι τόσο ψυχικά τραυματισμένος όσο θα περιμέναμε από τα τρομερά πράγματα που έκανε ο αρχάγγελος όσο ‘φορούσε’ το δοχείο του. “Ο Dean έχει μολυνθεί από τον Κάιν. Είναι σκληρός τύπος,” σημειώνει η Ross Leming. “Το σώμα του έχει μαζέψει πολλά, νομίζω, αντισώματα ενάντια στο Κακό, οπότε θα είναι εντάξει. Ξέρει πως να το διαχειριστεί, αν και έχει αλλάξει. Αλλά υπάρχει μια μικρή έκπληξη όσον αφορά την ημι-κυρίευση του, για την οποία δεν μπορώ να σας μιλήσω. Θα υπάρξει μια μικρή ανατροπή.

Επίσης, αυτή η δοκιμασία με τον Μιχαήλ, “δεν έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο” στον μεγάλο Winchester, όπως είχαν οι εμπειρίες του στην Κόλαση, ας πούμε, “γιατί υπάρχει και κάτι άλλο που θα συμβεί, που θα έχει ακόμα μεγαλύτερο αντίκτυπο πάνω στο Dean, και πρέπει να δώσει την προσοχή του σε αυτό,” αποκαλύπτει η Ross-Leming.

SourceTV Line
Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x