Σταμάτησαν τα γυρίσματα του Supernatural λόγω Κορωνοϊού!

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Και ενώ το Supernatural έφτανε στο τέλος του, με μόλις 2 επεισόδια να έχουν μείνει για να γυριστούν, η παραγωγή έβαλε φρένο λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού και τα πάντα σταμάτησαν!

Η Warner Bros. ανακοίνωσε:

“Με τα ταχέως μεταβαλλόμενα γεγονότα που σχετίζονται με τον COVID-19 και με μεγάλη προσοχή, η Warner Bros. Television Group αναστέλλει την παραγωγή σε περισσότερες από 70+ σειρές και πιλότους που γυρίζονται αυτή τη στιγμή ή που επρόκειτο να ξεκινήσουν. Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα Κορωνοϊού σε καμία από τις παραγωγές μας αλλά η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων, των cast & crew είναι προτεραιότητά μας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε την καθοδήγηση των Κέντρων Ελέγχου Ασθενειών καθώς και τοπικούς αξιωματούχους και επαγγελματίες της δημόσιας υγείας σε κάθε πόλη στην οποία βρίσκονται οι παραγωγές μας.”

Το Supernatural επιστρέφει αυτή τη Δευτέρα με νέο επεισόδιο και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον όμως να δούμε για πόσο καιρό θα ισχύσει η παύση των γυρισμάτων και πότε τελικά θα δούμε το Series Finale της σειράς το οποίο έχει δρομολογηθεί για τις 18 Μαΐου. Θα υπάρξει αναβολή;

Το σημαντικότερο όμως είναι η υγεία όλων μας και δεν αγχωνόμαστε για αναβολές σειρών! Μια καλή επανάληψη είναι ό,τι πρέπει άλλωστε! 15 σεζόν φυσικά δεν περνάνε και γρήγορα…


Σε άλλα νέα…

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Περισσότερα Άρθρα