Στον πυρετό της προετοιμασίας για την τελευταία σεζόν του Supernatural

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Είχαμε αρκετούς μήνες για να συνέλθουμε από εκείνη την ανακοίνωση των Jared Padalecki, Jensen Ackles και Misha Collins ότι η 15η σεζόν θα είναι και η τελευταία του αγαπημένου μας Supernatural, οπότε τώρα πια μπαίνουμε πιο ψύχραιμοι (λέμε τώρα) στην περίοδο των αρχικών σταδίων της παραγωγής της τελικής σεζόν. Δεν γνωρίζουμε ακόμα καμία λεπτομέρεια για την ιστορία (αυτό θα αλλάξει, βέβαια, με το Comic-Con σε λίγες μέρες), αλλά οι συντελεστές άρχισαν να μοιράζονται τις πρώτες παρασκηνιακές φωτογραφίες, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Η συντονίστρια παραγωγής Emma Peterson μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα μια φωτογραφία του πίνακα όπου το συνεργείο γράφει τις λεπτομέρειες κάθε μέρας γυρισμάτων. Ο πίνακας είναι έτοιμος για το ξεκίνημα των γυρισμάτων της τελευταίας σεζόν, διακοσμημένος με μια ζωγραφιά και ατάκες από τη σειρά. Στην άκρως συμβολική ζωγραφιά βλέπουμε την Impala να κατευθύνεται προς το ηλιοβασίλεμα, το τέλος της σειράς, έχοντας μέσα της 4 άτομα, την οικογένεια Winchester (αυτό είναι spoiler ότι ο Jack θα επιστρέψει; ). Με μια πιο προσεκτική ματιά (και λίγες μουσικές γνώσεις) παρατηρούμε από κάτω τις νότες του τραγουδιού The Final Countdown των Europe, που ταιριάζει απόλυτα στην περίσταση καθώς έχουμε αρχίσει να μετράμε κι επίσημα ανάποδα προς το τέλος της σειράς…

Ο Jensen Ackles έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα σκηνοθετήσει ένα επεισόδιο της 15ης σεζόν και τώρα έχει ξεκινήσει επίσημα το pre-production. Μοιράστηκε με τους φανς μια φωτογραφία από τον εαυτό του -σοβαρό και σκεπτικό- μέσα στο αυτοκίνητο, να ψάχνει τοποθεσίες για τα γυρίσματα του επεισοδίου αυτού.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: η αγάπη μου για τον Dean Winchester δεν είναι υγιής!

Περισσότερα Άρθρα