Supernatural Ανασκόπηση 2019 {Ψηφοφορία}

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Αχ, αυτό το 2019. Μας επιφύλασσε μια πολύ άσχημη έκπληξη… Λίγες εβδομάδες πριν ολοκληρωθεί η 14η σεζόν, ανακοινώθηκε ότι η επόμενη θα είναι η τελευταία! Ήρθε το τέλος, λοιπόν, που ενώ ξέραμε ότι κάποια στιγμή ήταν αναπόφευκτο να έρθει, ελπίζαμε ότι δεν θα είναι τόσο σύντομα (εντάξει, 15 χρόνια δεν το λες και σύντομα, αλλά καταλαβαίνετε πώς το εννοώ). Αλλά, φευ… η ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της σειράς δεν ήταν η μόνη έκπληξη του 2019! Εκεί που ακόμα δεν είχαμε χωνέψει καλά-καλά το νέο, ήρθε το season finale της 14ης που αποκάλυψε τον τελευταίο, τον απόλυτο Big Bad που θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι Winchesters — και δεν είναι άλλος από τον ίδιο το Θεό!

Αποτέλεσμα εικόνας για supernatural ending fan art

Το ότι διανύουμε την τελευταία σεζόν της σειράς έχει και τα καλά του, βέβαια, γιατί οι σεναριογράφοι ανοίγουν τα χαρτιά τους και τα παίζουν όλα για όλα, χωρίς φόβο και πάθος. Έτσι, είχαμε την αποκάλυψη του Chuck ως villain και τον σοκαριστικό θάνατο του αγαπημένου μας Jack (αν και η στατιστική λέει ότι θα επιστρέψει). Είχαμε και την άνοδο της Rowena στο θρόνο της Κόλασης (αυτή η Σκοτσέζα, ακόμα και μετά θάνατον, ζει και βασιλεύει – κυριολεκτικά), αλλά και την πολυπόθητη επιστροφή του Adam, που είχε μείνει ξεχασμένος στο Κλουβί του Εωσφόρου για μια δεκαετία!

Μέσα στο 2019 είδαμε και το 300ό επεισόδιο της σειράς, το οποίο σηματοδότησε άλλη μια μεγάλη επιστροφή (η οποία εκ των υστέρων συνειδητοποιώ ότι αποκλείεται να μην σχετίζεται με την απόφαση των συντελεστών να τελειώσει η σειρά): την επιστροφή του John Winchester! Δεν σχολιάζω κάτι περισσότερο για τον πατέρα των αγοριών μας, αφήνω την παρακάτω εικόνα να μιλήσει μόνη της…

Το 2019 θα μείνει αξέχαστο στο fandom μας για τους παραπάνω, αλλά και για πολλούς άλλους λόγους. Φέτος, αποφασίσαμε η ανασκόπησή μας να είναι λίγο διαφορετική, γιατί θέλουμε να συμμετέχετε κι εσείς πιο ενεργά, ψηφίζοντας το δικό σας αγαπημένο επεισόδιο από τη χρονιά που πέρασε και να μοιραστείτε στα σχόλια τις αγαπημένες σας στιγμές και ατάκες από το 2019.

* Αν δεν θυμάστε τα επεισόδια, ανατρέξτε στους οδηγούς της 14ης και της 15ης σεζόν για να διαβάσετε τις περιλήψεις ή τα reviews μας και να τα φρεσκάρετε.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας επεισόδιο του 2019;
14×10 Nihilism
14×11 Damaged Goods
14×12 Prophet and Loss
14×13 Lebanon
14×14 Ouroboros
14×15 Peace of Mind
14×16 Don’t Go In The Woods
14×17 Game Night
14×18 Absence
14×19 Jack In The Box
14×20 Moriah
15×01 Back and to the Future
15×02 Raising Hell
15×03 The Rupture
15×04 Atomic Monsters
15×05 Proverbs 17:3
15×06 Golden Time
15×07 Last Call
15×08 Our Father, Who Aren’t in Heaven
Created with QuizMaker

1 COMMENT

Subscribe
Notify of
guest

1 Σχόλιο
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Marianna Winchester
Marianna Winchester
4 years ago

Τι γαματη φωτογραφία αυτή…..comment image
Πολύ μου αρέσει. 😋

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Περισσότερα Άρθρα