Supernatural Ιστορία: Ruby

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Η Ruby είναι μια δαίμονας με μαύρα μάτια που έπαιξε ρόλο στην απελευθέρωση του Εωσφόρου από το κλουβί του και άρχισε την αποκάλυψη, μέσω της χειραγώγησης του Σαμ Γουίντσεστερ. Είχε ένα ειδικό μαχαίρι που μπορούσε να σκοτώσει τους δαίμονες (αν και σκότωνε και τον άνθρωπο που ήταν κυριευμένος) που αργότερα κατέληξε στο οπλοστάσιο των Γουίντεστερς.ruby

 

Ιστορία

Γύρω στον Μεσαίωνα στην Ευρώπη το 1350, η Ρούμπι πούλησε την ψυχή της σε μία δαίμονα που αργότερα θα κυριεύσει την Tammi Benton. Σε αντάλλαγμα, ο δαίμονας της διδάσκει μαγεία. Η Ρούμπι πηγαίνει στην κόλαση και μετά από αιώνες  βασανιστηρίων, τελικά γίνεται δαίμονας. Επίσης γίνεται λάτρης του Εωσφόρου.

Η Ρούμπι έχει ως στόχο να γίνει μέλος του στρατού των δαιμόνων που ο Αζέιζελ είχε αφήσει ελεύθερους από την πύλη του διαβόλου στο Γουαϊόμινγκ.  Όταν ο Αζέιζελ σκοτώνεται από τον Ντιν Γουίντσεστερ, αυτή πηγαίνει με την Λίλιθ (ο νέος ηγέτης του στρατού) χωρίς να το ξέρει κανένας, και όλοι οι δαίμονες είναι εναντίων της. Όταν 65 από τις 66 σφραγίδες σπάνε, η Ρούμπι πρέπει να πάει τον Σαμ Γουίντσεστερ να σκοτώσει την Λίλιθ προκειμένου να σπάσει η τελευταία σφραγίδα και να ελευθερωθεί ο Εωσφόρος.

Η Ρούμπι είχε ένα αρχαίο Κουρδικό μαχαίρι που σκοτώνει δαίμονες, για να υπερασπιστεί τον εαυτό της και όταν αρχίζει να ακολουθεί τον Σαμ, σκοτώνει δαίμονες που προσπαθούν να τον σκοτώσουν ώστε να εξουδετερώσουν τον ανταγωνιστή για την ηγεσία του στρατού. rubys knifeΑρχικά, παρουσιάζει τον εαυτό της ως κυνηγό, αλλά όταν ο Σαμ την πιέζει για την αλήθεια αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα. Όταν εκείνη του λέει ότι μπορεί να τον βοηθήσει να σώσει Ντιν από τη συμφωνία που έκανε με ένα δαίμονα, αυτός την πιστεύει. Η Ρούμπι επιμένει ότι θέλει να τους βοηθήσει και πολεμάει στο πλευρό των ανθρώπων κατά του είδους της, γιατί θυμάται πώς είναι να είσαι άνθρωπος. Ο Ντιν αντιμετωπίζει την εξυπηρετικότητα της με καχυποψία. Όταν αρχίζει να στηρίζει τον Σαμ ώστε να χρησιμοποιεί τις δαιμονικές του δυνάμεις, που του έδωσε ο Αζέιζελ, ο Ντιν το αναγνωρίζει ως απόδειξη των κακών της προθέσεων και στρέφεται εντελώς εναντίον της.

Ενώ ο Ντιν είναι στην κόλαση, η Ρούμπι πείθει τον Σαμ να κυνηγήσει την Λίλιθ αντί να συνεχίσει να προσπαθεί να φέρει τον Ντιν πίσω και τον εκπαιδεύει να ελέγχει τις δυνάμεις του, όπως και να τις ενισχύσει, πίνοντας το αίμα της, ώστε να γίνει ισχυρός και να εξορκίζει (και αργότερα, να σκοτώνει) δαίμονες με την σκέψη του. Όταν τον σώζει από μια παγίδα των ακόλουθων της  Λίλιθ, ακόμα και αφού την απείλησαν να την σκοτώσουν αν παρενέβαινε, τελικά κερδίζει την εμπιστοσύνη του Σαμ. Αφού ο Καστιέλ φέρνει τον Ντιν πίσω από την κόλαση, ο Σαμ κρατά μυστικό ένα μεγάλο μέρος της σχέσης του με τη Ρούμπι και συνεχίζουν να δουλεύουν μαζί για να σκοτώσει την Λίλιθ, πίσω από την πλάτη του Ντιν και παρά τη θέλησή του. Η Ρούμπι τελικά καταφέρνει να εθίσει τον Σαμ στο αίμα της, το όποιο χειροτερεύει την κατάσταση μεταξύ στα αδέρφια. Όταν ο Ντιν το ανακαλύπτει προσπαθεί να σκοτώσει τη Ρούμπι ώστε να την σταματήσει να χειραγωγεί τον Σαμ, αλλά ο Σαμ συνεχίζει να την υπερασπίζεται. Στην πάλη που ακολούθησε, ο  Σαμ διαλέγει την Ρούμπι αντί για τον Ντιν.

Όταν οι 65 σφραγίδες σπάνε, η Ρούμπι οδηγεί τον Σαμ στο μοναστήρι της Αγίας Μαρίας  ώστε να σκοτώσει την Λίλιθ και εμποδίζει τον Ντιν να πει στο Σαμ ότι ο θάνατος της Λίλιθ είναι η τελευταία σφραγίδα. Μόλις ο Σαμ τελικά την σκοτώνει, η Ρούμπι του αποκαλύπτει την διπροσωπία της και σκοτώνεται από τον Ντιν με το μαχαίρι της ενώ ο Σαμ την κράταγε από πίσω.

 

Χαρακτηριστικά

Η Ρούμπι έχει μαύρα μάτια. Το αληθινό της πρόσωπό δεν εμφανίζεται, αλλά όταν ο Ντιν είναι έτοιμος να πάει στην κόλαση, είναι φρικαρισμένος στη θέα του και την περιγράφει ως “εντελώς άσχημη”. Η Άννα έχει μια παρόμοια αντίδραση και ουρλιάζει στη θέα της. Σε πλήρη αντίθεση με την φρικτή αληθινή της μορφή, η Ρούμπι τείνει να κυριεύει όμορφες νεαρές γυναίκες. Έχει γνώση σχετικά με τη μαγεία και φαίνεται να ήταν μία εξαιρετικά ταλαντούχα μάγισσα, όταν ήταν άνθρωπος. Η παρουσία της δημιουργεί προβλήματα σε αυτοκίνητα και ηλεκτρικά φώτα.

 

Δυνάμεις και ικανότητες

  • Μπορεί να τηλεμεταφέρεται.
  • Μπορεί να κυριεύει ανθρώπους, ανεξάρτητα από την κατάσταση του σώματός, ακόμη και αν ο εν λόγω άνθρωπος δεν είναι ακόμη ζωντανός.
  • Έχει υπεράνθρωπη αντοχή.
  • Τηλεκίνηση.

 

Αδυναμίες

  • Μπορεί να σκοτωθεί από το Κολτ, από αγγέλους και με το μαχαίρι της.
  • Είναι ευάλωτη στις δαιμονοπαγίδες.
  • Δεν μπορεί να περάσει γραμμές από αλάτι.
  • Είναι ευαίσθητη στην φύλαξη από δαίμονες.

 

Κάτι ακόμαruby`s casting

ruby`s castingruby`s castingΠρόκειται για ένα πρόωρο σχέδιο της τελικής σκηνής από το 3×04 Sin City μεταξύ της Ρούμπι και του Σαμ, που χρησιμοποιήθηκε για το κάστινγκ στο ρόλο της Ρούμπι.

Όταν η Genevieve Cortese έκανε οντισιόν για το ρόλο της Ρούμπι, υπονοήθηκε ότι επρόκειτο να ήταν η σερβιτόρα που ενδιέφερε ερωτικά τον Σαμ. Στο Comic Con του 2009, ο Kripke παραδέχθηκε ότι αυτό το έκανε για να ξεσηκώσει τους fans.

Προηγούμενο άρθροSupernatural πλάσματα: Rugaru
Επόμενο άρθροPress Release – 7×22 – There Will Be Blood
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Sofia
Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ'την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

Περισσότερα Άρθρα