Supernatural Ιστορία: Το ημερολόγιο του Samuel Colt

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Το ημερολόγιο του Samuel Colt

Ο Samuel Colt, κυνηγός και δημιουργός του Κολτ, κρατούσε ένα ημερολόγιο, το οποίο βρέθηκε στις αρχές του 2011, σε μια κρυφή βιβλιοθήκη στην Ένωση Κάμπελ όταν ο Ντιν, ο  Σαμ και ο Μπόμπι έψαχναν έναν τρόπο να σκοτώσουν την Εύα. Μετά το θάνατο του Samuel Campbell, ο Σαμ ανακάλυψε μια κρυμμένη βιβλιοθήκη που βρισκόταν κάτω από το γραφείο του, και εκεί ο Ντιν βρίσκει το ημερολόγιο. Σε αυτό, ο Ντιν βρίσκει μια καταχώρηση που λέει “5η Μαρτίου 1861. Sunrise, Wyoming. Το όπλο σκότωσε ένα Φοίνικα σήμερα. Άφησε ένα σωρό από στάχτες να σιγοκαίνε.” Αυτό τους οδηγεί στο να πάνε στο 1861, για να πάρουν τις στάχτες του Φοίνικα και να τις χρησιμοποιήσουν ως όπλο, εναντίον της Εύας.

Το μπροστινό μέρος του ημερολογίου έχει την επιγραφή «Non timebo mala» που μεταφράζεται σε «Δε θα φοβηθώ κανένα κακό», πάνω από μια ανεστραμμένη πεντάλφα. Η φράση και η πεντάλφα είναι επίσης στο Κολτ, στην κάννη και τη λαβή αντίστοιχα.

Το πρώτο φύλλο του ημερολογίου, δείχνει ότι ο Samuel ξεκίνησε το ημερολόγιο, το 1860.

Το ημερολόγιο του Samuel λέει: “5 Μαρτίου, 1861 Sunrise, έδαφος Wyoming. Το όπλο σκότωσε ένα Φοίνικα σήμερα. Άφησε ένα σωρό από στάχτες να σιγοκαίνε.”

Ο Ντιν το διαβάζει διαφορετικά δυνατά, παραλείποντας «έδαφος» και λέγοντας “στάχτη” αντί για “στάχτες”.

Η προηγούμενη καταχώρηση τελειώνει με: … η διαδρομή από το Rock Creek ήταν γεμάτο με ακρωτηριασμένα βοοειδή. Σίγουρα έργο κολασμένων χεριών.

Το ημερολόγιο του Samuel Colt

Οι ορατές εγγραφές είναι οι εξής:

26 Μαρτίου 1860. Και φύσηξε τη χειρότερη θύελλα που υπήρξε ποτέ στο Sunrise του Wyoming. Κατέβηκε από βορειοανατολικά προς νοτιοανατολικά, με τρομερό άνεμο και η βροχή. Στις δύο η ώρα άρχισε να σταματάει. Δόξα τω Θεό, ήταν μια πραγματική, γνήσια καταιγίδα και δεν είναι προάγγελος του κακού.

30 Μαρτίου 1860. Οι προετοιμασίες για τις εορταστικές διακοπές έχουν φωτεινά χρώματα στα μαγαζιά στο κέντρο της πόλης. Είμαι ανήσυχος να βεβαιωθώ ότι κανένα malace δεν έχει εμφανιστεί για να βλάψει τον μικρό πληθυσμό εδώ.

1η Απριλίου 1860. Ημέρα των Χριστουγέννων σήμερα, έτσι […] κατάλληλο να μείνω  […] εφημερίδα. Ώρα […] φαγητό αργότερα …

3 Απριλίου, 1860. Νέο Έτος […] και έτσι …

4 Απριλίου, 1860. Έθαψα δύο δαίμονες σήμερα. Σχεδόν το ξέχασα, αλλά εν μέσω των ημερών συνέβησαν περίεργα γεγονότα. Ο ουρανός ρίχνει μια δυσοίωνη λάμψη στις σκιές. Θα πρέπει να ελεγχτεί την παροχή νερού για μόλυνση. Νιώθω μια δόνηση να προέρχεται από τον ουρανό. Τα περίεργα γεγονότα αφθονούν.

6η Απριλίου, 1860. Ο Elkins με αναζητά σε δύο περιπτώσεις. Δεν έδωσα σημάδια στις προτάσεις του. Μόνο ένας ανόητος θα το έκανε […] μύτη σε θέματα όπως […] αποδεικτικά στοιχεία για αυτό. Του […] υπερφυσικές δουλειές […] είναι ένα απογοητευτικό […] φορά, μου επιτρέπετε …

[…] η διαδρομή από το Rock Creek ήταν γεμάτη με ακρωτηριασμένα βοοειδή. Σίγουρα έργο κολασμένων χεριών.

5 Μαρτίου, 1861 Sunrise, έδαφος Wyoming. Το όπλο σκότωσε ένα Φοίνικα σήμερα. Άφησε ένα σωρό από στάχτες που σιγοκαίνε.

Παραδόξως, φαίνεται ότι τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, ήταν τον Απρίλιο.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Sofia
Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ'την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

Περισσότερα Άρθρα