Supernatural Ιστορία: Κάτοψη του Σπιτιού του Bobby Singer

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Κάτοψη του Σπιτιού του Bobby Singer

Το σπίτι του Bobby Singer υπήρξε μία από τις λίγες σταθερές στη ζωή των Sam και Dean από τότε που ήταν παιδιά. Ήταν για πρώτη φορά στο 1×22 Devils Trap, όταν ο Dean και ο Sam στράφηκαν στον Bobby για βοήθεια όταν ο John ήταν όμηρος της Meg. Ήταν ένας χώρος για έρευνα, καταφύγιο και ξεκούραση πάνω από έξι κύκλους. Βρίσκεται στο Σιού Φολς, στη Νότια Ντακότα. Το σπίτι του Bobby και οι προσκείμενοι χώροι βρίσκονται σε ένα κτήμα, που αποτελείται από πολλά στρέμματα, τα οποία καλύπτονται από στοιβαγμένα, καταστρεμμένα αυτοκίνητα.

O Dean εμφανίζεται στην πόρτα του Bobby. Υπάρχουν δύο σκαλοπάτια πίσω του. Πίσω από τον Bobby, μπορούμε να δούμε ένα μικρό χώρο – ένα διάδρομο με άνοιγμα σε ένα δωμάτιο πίσω του και λίγο προς τα δεξιά. Όταν ο Bobby τραβά ένα μαχαίρι στο Dean, σε μια προσπάθεια να σταματήσει τον shapeshifter, που ο Bobby νομίζει ότι είναι ο Dean, πέφτουν μέσα στο δωμάτιο πίσω του. (4×01 Lazarus Rising) Αυτό, είναι η κουζίνα – πλήρης, με έναν φούρνο, ένα παλιό ψυγείο, έναν  πάγκο και παράθυρα από την δεξιά πλευρά. Στον κεντρικό χώρο υπάρχει ένα γραφείο, στη θέση ενός τραπεζιού, με έναν υπολογιστή. Υπάρχει μια σειρά τηλεφώνων στον τοίχο δίπλα από το γραφείο, τα οποία βρίσκονται τοποθετημένα ανάμεσα σε δύο παράθυρα.

Όταν η Karen εμφανίζεταιι για να ζήσει με τον Bobby, αφού επέστρεψε από τους νεκρούς, το γραφείο μεταφέρθηκε και ένας πίνακας τοποθετήθηκε στο κέντρο του δωματίου. (5×15 Dead Men Dont Wear Plaid) Απέναντι από την κουζίνα, το φούρνο και το ψυγείο είναι δύο συρόμενες πόρτες, που οδηγούν στην βιβλιοθήκη του Bobby. (4×01 Lazarus Rising, 6×04 Weekend at Bobbys). Η βιβλιοθήκη είναι το μέρος, όπου η Meg Masters είχε εξορκιστεί (υπάρχει σχεδιασμένη μια παγίδα του διαβόλου). (1×22 Devil’s Trap)

Κοντά στα μεγάλα παράθυρα βρίσκεται ένας καναπές. (6×04 Weekend at Bobby’s) Όταν ο Bobby ήταν σε αναπηρική καρέκλα, αντικαταστάθηκε με ένα κρεβάτι. (5×15 Dead Men Don’t Wear Plaid). Όπως και στο μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού, υπάρχουν ράφια τόσο στην κουζίνα όσο και την βιβλιοθήκη, που είναι γεμάτη με βιβλία. Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο γραφείο, μπροστά στο τζάκι, στο δωμάτιο της  βιβλιοθήκης και τρεις καρέκλες – μία πίσω από το γραφείο και δύο μπροστά. (5×15 Dead Men Don’t Wear Plaid, 6×04 Weekend at Bobby’s, 6×12 Like a Virgin). Η βιβλιοθήκη διαθέτει επίσης ένα άνοιγμα στον κύριο διάδρομο, που σε αντίθεση με την είσοδο της κουζίνας, έχει δύο συρόμενες πόρτες.

Ο διάδρομος μπροστά από την βιβλιοθήκη και την κουζίνα (που για πρώτη φορά συναντάμε όταν θα μπούμε μέσα από την μπροστινή πόρτα) οδηγεί σε έναν διπλανό διάδρομο. Το τέλος αυτής του διαδρόμου οδηγεί στην πίσω πόρτα, μέσω της οποίας ο Dean έφερε την Lisa και τον Ben για να μείνουν και όπου η Sheriff Mills ήρθε για τη διεξάγει έρευνα. Εκεί, επίσης, η  νέα γειτόνισσα του Bobby, η Marcy, σταμάτησε. (6×01 Exile on Main St., 6×04 Weekend at Bobby’s). Δίπλα στην πίσω πόρτα υπάρχει μια σκάλα, που οδηγεί στον επάνω όροφο. (6×01 Exile on Main St.)

Απέναντι από την σκάλα, που οδηγεί στον επάνω όροφο, υπάρχει μια πόρτα που ανοίγει σε μια σκάλα, η οποία οδηγεί στο υπόγειο. (6×04 Weekend at Bobby’s, 6×11 Appointment in Samarra). Πέρα από την πίσω πόρτα είναι η είσοδος για το συνεργείο του Bobby. Το μεγάλο μπλε πλαίσιο στην επάνω δεξιά γωνία της κάτοψης είναι μέρος του καλύπτει την περιοχή, όπου ο Bobby εργάζεται με τα αυτοκίνητα. Δίπλα σε αυτόν τον χώρο υπάρχουν πολλά καταστρεμμένα αυτοκίνητα. Η Impala συχνά σταθμεύεται ακριβώς μπροστά από την πίσω πόρτα.

 

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Iro
Iro
Από πάντα ήμουν fan των σειρών μυστηρίου αλλά στο Supernatural βρήκα το συνδυασμό που αναζητούσα: αγωνία, χιούμορ και πάλι αγωνία. Αυτό που με κέρδισε στην αγαπημένη μας σειρά είναι ότι τα απίθανα φαίνονται τόσο αληθινά και οι πρωταγωνιστές δεν είναι οι κλασσικοί σούπερ ήρωες, στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει από άλλες σειρές του ίδιου είδους. Από τότε (2007) η σχέση μου με το Supernatural είναι καρμική ιδιαίτερα όταν ανακάλυψα ότι αρέσει και σε κάποιον άλλο ο Bob Seger! (Dean)

Περισσότερα Άρθρα