Το Supernatural στις κορυφαίες Streaming σειρές σε προβολές για το 2021!

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Απίστευτο κι όμως Υπερφυσικό! Τι κι αν μέσα στο 2021 δεν είχαμε ούτε ένα επεισόδιο από το Supernatural; Τι κι αν η σειρά έχει τελειώσει από τον Νοέμβριο του 2020;

Το DeadLine αποκαλύπτει ότι το Supernatural είναι η 7η σειρά για το 2021 με τα περισσότερα Streaming Views! Η λίστα που μας δίνει το διάσημο site περιέχει τις σειρές που προβλήθηκαν περισσότερο, μέσα από streaming υπηρεσίες όπως για παράδειγμα το Netflix.

Στο νούμερο ένα βρίσκεται το Criminal Minds, όπου έχει συνολικά 322 επεισόδια, ενώ ο Misha “καυχήθηκε” με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στα Social Media.

Πάντως μέχρι να ξεκινήσει το The Winchesters και επιστρέψουμε στον κόσμο του Supernatural, θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τα podcasts των Rob & Richard με Rewatch όλης της σειράς.

SourceDeadline
Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This