Και τελικά… γιοκ Supernatural για τον Mark! Σε ποια σειρά πηγαίνει;!

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Εκείνος έριξε το δόλωμα και εμείς τσιμπήσαμε! Σε προηγούμενο άρθρο πιστέψαμε (λανθασμένα φυσικά) ότι ο Mark ίσως επέστρεφε στο Supernatural σε διαφορετικό ρόλο από αυτόν τον του Κράουλη. Εν τέλη με νέα ανάρτησή του στο Instagram, ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι πηγαίνει στην Ατλάντα για γυρίσματα άρα σίγουρα δεν πρόκειται για το Supernatural μιας και η σειρά μας γυρίζεται στο Βανκούβερ του Καναδά.

Συνεχίζει όμως να επιμένει ότι θα συναντηθεί με παλιούς φίλους για ένα ΝΕΟ project. Δεν ξεκαθαρίζει όμως αν αυτό το νέο project είναι νέα σειρά ή απλά κάτι νέο για τον ίδιο.

ΥΓ: Το “The Walking Dead” γυρίζεται στην Ατλάντα και έχει στο cast τους Jeffrey Dean Morgan (John Winchester) και Lauren Cohan (Bella). Με κανέναν από τους 2 δεν έχει συνεργαστεί στο Supernatural αλλά έχουν βρεθεί μαζί σε διάφορα Conventions.

ΥΓ 2: Εδώ έχω αρχίσει να κουράζομαι με τον ίδιο η αλήθεια είναι. Σίγουρα πριν λίγες ημέρες παραδεχτήκαμε ότι οι σεναριογράφοι κάνανε αρκετά λάθη με τον χαρακτήρα του Κράουλη. Εδώ όμως εμένα μου φαίνεται ότι προσπαθεί να πάρει τα βλέμματα πάνω του. Χρησιμοποιεί την #SPNFamily, ενώ κατευθύνεται για άλλη σειρά και ακόμα και ξένα μέσα αναρωτιούνται αν επιστρέφει ή όχι στο Supernatural. Δεν διευκρινίζει ποτέ και πουθενά ότι δεν θα παίξει στο Supernatural (ενώ σε συνεντεύξεις του το έχει ξεκαθαρίσει), ενώ ρίχνει συνεχώς λάδι στη φωτιά χρησιμοποιώντας το όνομα του Supernatural. Δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο αλλά μην συγχύζεις και μπερδεύεις τον κόσμο χρησιμοποιώντας τον για δική σου δημοσιότητα.

ΥΓ 3: Δεν μας έχουν διευκρινίσει τί, αλλά κάτι ετοιμάζεται όσον αφορά το Wayward Sisters. H Kim Rhodes μας έχει πει αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες ότι η spin off σειρά δεν έχει πεθάνει -ουσιαστικά. Λέτε το CW να άλλαξε γνώμη; Ή μήπως ετοιμάζεται κάποια σειρά από fans (είχε ακουστεί έντονα και αυτό); Ο Mark “κολλάει” σε αυτή τη σειρά; Υπομονή λίγες μέρες ακόμα…

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Περισσότερα Άρθρα