Τι επιφυλάσσει η συνέχεια της 12ης σεζόν για τον Lucifer; [SPOILERS]

Must Try

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, στην ερώτηση αν ο Εωσφόρος είναι οριστικά πίσω στο Κλουβί, ο showrunner Andrew Dabb απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα. Σε αυτή τη φάση, βέβαια, μας νοιάζει περισσότερο το γεγονός ότι έχει παιδί, παρά το που βρίσκεται ο ίδιος…

“Όσον αφορά τον Lucifer: είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος ακόμα κι όταν είναι μέσα στο Κλουβί, είναι ενεργός στον κόσμο μας,” εξηγεί ο Dabb. “Θεωρώ ότι το γεγονός πως έχει παιδί κάπου εκεί έξω, σημαίνει ότι δεν είναι νεκρός. Είναι ακόμα στο παιχνίδι, κατά κάποιον τρόπο. Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε έναν κόσμο όπου ακόμα κι αν ο Lucifer έχει βγει εκτός, η επιρροή του συνεχίζει ακόμη. Στο επεισόδιο 12, θα εισάγουμε μια διασκεδαστική διεύρυνση στη μυθολογία μας. Κάποιοι ξεχασμένοι θρύλοι για τον Εωσφόρο θα έρθουν στην επιφάνεια τώρα που το παιδί του θα το διεκδικήσουν πολλοί.” (πηγή)

Η επιτηδευμένη ασάφεια του Dabb για το πού βρίσκεται στα αλήθεια ο Εωσφόρος είναι να σε βάζει σε σκέψεις… Θα επιστρέψει; Κι αν ναι, ποιός θα τον παίξει; (Εμείς κάτι ξέρουμε πάνω σε αυτό πάντως… 😉 )

- Advertisement -spot_img

1 COMMENT

Subscribe
Notify of
guest

1 Σχόλιο
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Sawyer Orestis
28 January 2017 22:12

Έτσι όπως τα λέει, είναι δεδομένο ότι είναι στο Κλουβί πλέον

- Advertisement -

Latest

More Articles Like This