Οι συντελεστές του SPN μιλούν για το Scooby-Doo Crossover

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

supernatural scooby doo

Όπως ήδη ξέρουμε, στην επερχόμενη 13η σεζόν του Supernatural θα δούμε ένα σπέσιαλ crossover επεισόδιο κινουμένων σχεδίων στο οποίο οι Sam (Jared Padalecki) και Dean Winchester (Jensen Ackles) θα συμμαχήσουν με τον ομιλούντα σκύλο της Hanna-Barbera, Scooby-Doo.

Η ιδέα ενός animation επεισοδίου πηγαινοερχόταν στην σεναριογραφική αίθουσα από την 4η ακόμη σεζόν. Ο ένας από τους δυο τωρινούς επικεφαλής του SPN, ο  Andrew Dabb αποκάλυψε ότι το νερό άρχισε να μπαίνει στο αυλάκι όταν ο Jeremy Adams (ο συν-σεναριογράφος του εν λόγω επεισοδίου) έθεσε στο τραπέζι την ιδέα του για ένα Scooby-Doo επεισόδιο.  Με το Supernatural και τον Scooby να ανήκουν αμφότεροι στην Warner Bros, δεν θα υπήρχαν θέματα με τα πνευματικά δικαιώματα που να εμποδίζουν ένα crossover, οπότε το μόνο που έμενε ήταν μια ενθουσιώδης δημιουργική ομάδα να γυρίσει το -εν μέρει animation- επεισόδιο, το οποίο θα προβληθεί στο CW κάπου στις αρχές του 2018.

“Ο Andrew [Dabb] ήξερε κάτι τύπους στην Warner Bros Animation και αυτοί προώθησαν την ιδέα. Την πήγαμε στη Warner Bros και ρωτήσαμε ‘Πως σας φαίνεται;‘ και όλοι ενθουσιάστηκαν. Τα παιδιά έχουν ήδη ηχογραφήσει τους ρόλους τους και, νομίζω, οι άνθρωποι του Scooby-Doo έχουν ήδη ηχογραφήσει τους δικούς τους. Είναι από τα πιο εναλλακτικά επεισόδια που έχουμε κάνει,” δήλωσε ο εκτελεστικός παραγωγός Robert Singer. “Θα έλεγα πως 3/4 του επεισοδίου είναι animation. Έχω δει τα δοκιμαστικά πλάνα του Dean και του Sam να δουλεύουν με τον Scooby και είναι φανταστικό. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Είμαι σίγουρος ότι θα αρέσει στον κόσμο. Είναι τεράστια διαδικασία. Ξεκινήσαμε να το δουλεύουμε τον Ιανουάριο και δεν θα έχουμε το τελικό αποτέλεσμα πριν τον ερχόμενο Ιανουάριο. Το συζητούσαμε για χρόνια και επιτέλους το καταφέραμε.”

“Όταν κάναμε το voice-over, μπορούσες να νοιώσεις την ενέργεια μέσα στο θάλαμο ηχογραφήσεων,” είπε ο Jensen Ackles, μιλώντας για τον εαυτό του, αλλά και για τους συμπρωταγωνιστές του, Jared Padalecki και Misha Collins, προσθέτοντας πως το να δανείσει τη φωνή του σε ένα καρτούν Scooby-Doo ήταν “μια στιγμή που χρειαζόταν κάποιον να τον τσιμπήσει να δει αν είναι ξύπνιος”.

“Μοιάζει πολύ με το ορίτζιναλ Scooby-Doo. Απλά είναι μια πιο σκοτεινή βερσιόν του, αλλά θα πω πως μόλις μπήκαμε μέσα και κάναμε την ηχογράφηση, ήμασταν ο Jared [Padalecki], εγώ κι ο Misha [Collins],” δήλωσε ο Ackles. “Μέσα στην ηχογράφηση είχαμε και κάμερες παντού. Όλα αυτά θα υπάρχουν στα ειδικά χαρακτηριστικά του DVD. Τρέμαμε από την υπερδιέγερση. Ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι. Κι σε όλη τη διαδικασία των διαλόγων, περάσαμε τέλεια. Ήταν γελοιωδώς αστείο!”

πηγή

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Περισσότερα Άρθρα