Θα εμφανιστεί ο Θεός στην 11η σεζόν;

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Sofia
Sofia
Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ'την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

Πόσο καιρό περιμένουμε τον Θεό στο Supernatural; Μάλλον από την αρχή της σειράς! Φυσικά, πολλοί (οι περισσότεροι), πιστεύουν ότι ο Θεός έχει εμφανιστεί και είναι ο Τσακ, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί μέσα από τη σειρά ότι είναι ο Θεός. Όμως χάρη στην εμφάνιση του Σκότους, στην 11η σεζόν υπάρχει η πιθανότητα να πάρουμε αυτό που θέλουμε!God

Μιας και το Σκοτάδι είναι μια προ-Βιβλική οντότητα που βρήκε και νίκησε ο Θεός παααααρα πολλά χρόνια πριν, υπάρχει μια γερή πιθανότητα τα αγόρια να τον χρειαστούν για να βρουν τρόπο να το νικήσουν. Υπάρχει επίσης ευκαιρία να γυρίσει ο Εωσφόρος. Βασικά σε αυτό το σημείο, δεν υπάρχουν όρια!

“Πιστεύω ότι το Σκότος, ανοίγει την πόρτα για την εμφάνιση του Εωσφόρου και/ή του Θεού”, είπε ο Jared Padalecki. “Σίγουρα η φάση θα γίνει λίγο πιο βιβλική και θα έχουμε να κάνουμε με γραπτά που δεν υπάρχουν στην Αγία Γραφή.”

2 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

2 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Anna1986
Anna1986
31 August 2015 12:37

λετε να δουμε κανα reunion θεού και λούσι;;;;; πλάκα θα είχε, γιατι αναφερει πως για να το νικήσουν την πρώτη φορα χρειάστηκαν όχι μονο ο θεος αλλά και οι αρχάγγελοι (σπόιλερ ίσως; ο gabriel είναι ζωντανος όπως είπαν απο την παραγωγή… θα τον δουμε και αυτόν άραγε;)

Onichakuuu
26 April 2016 17:45
Reply to  Anna1986

Θα ήταν φουλ γαμάτο αν ο Θεός ζητήσει από τον Εωσφόρο να μετανοήσει και αν το κάνει θα γυρίσει στον Παράδεισο!!!Και έτσι να αφήνει ένα κρυφό μήνυμα ότι ακόμη και ο ίδιος ο Εωσφόρος μπορεί να μετανοήσει!!!

- Advertisement -

Latest

More Articles Like This