Ο Jensen αποκαλύπτει ότι δεν θα αλλάξει η ιστορία των John & Mary

Must Try

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Την ιστορία των John και Mary την γνωρίζουμε πάνω-κάτω. Τι καινούριο θα δούμε στο The Winchesters που δεν αναιρεί το Supernatural;

Πολύ καλή ερώτηση και είναι μια ερώτηση που έκανα και εγώ στον εαυτό μου τα τελευταία 2 χρόνια, από τότε που εγώ και η γυναίκα μου πρωτοσκεφτήκαμε την ιδέα,” λέει ο Jensen Ackles στο Variety. “Όταν ξεκίνησε ο COVID είπαμε, ‘Ξέρεις τι θα ήταν ωραίο; Αν πηγαίναμε πίσω στον χρόνο και βλέπαμε την ιστορία της μαμάς και του μπαμπά και του πώς γνωρίστηκαν – αλλά να το κάνουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργεί μια αφήγηση που να φτάνει στα σημεία που καθορίσαμε στο Supernatural. Αλλά το να πας από το σημείο Α στο Β, από το Β στο Γ, από το Γ στο Δ θα γίνεται με απροσδόκητο τρόπο.’ Και τότε βρήκαμε έναν τρόπο να συνεχίσουμε την ιστορία με τρόπο που ίσως προκαλέσει έκπληξη, αλλά πάντα έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι θα επιστρέφουμε στην εδραιωμένη μυθολογία, χωρίς φυσικά αυτό να είναι κάτι εύκολο. Δεν είναι εύκολο να σχεδιάσουμε αυτόν τον χάρτη, αλλά κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.”

Να θυμίσουμε ότι στο prequel θα πρωταγωνιστούν οι John Winchester (Drake Rodger) και Mary Campbell (Meg Donnelly).

Όταν ο Jensen Ackles και η σύζυγός του, Daneel, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε σειρά την ιδέα τους για το prequel, πήραν πρώτα την έγκριση του Eric Kripke, δημιουργού του Supernatural, προτού προχωρήσουν στην υλοποίηση της.

“Τον πήρα τηλέφωνο και ως φίλος, αλλά και για τα νομικά του θέματος”, συμπληρώνει ο Jensen γελώντας. “Έπρεπε να βάλει κάποιες υπογραφές μιας και ο ίδιος δημιούργησε τους χαρακτήρες, αλλά μπορώ να πω ότι το έκανε με χαρά. Με εμπιστεύτηκε κι εμπιστεύτηκε και αυτούς τους χαρακτήρες με την διαχείριση που θα έχουν από μένα.”

Οι Jensen Ackles και Jared Padalecki πρωταγωνίστησαν σε 15 σεζόν του Supernatural, και τώρα το σύμπαν επεκτείνεται με το The Winchesters.

- Advertisement -spot_img
Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
- Advertisement -

Latest

- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img