Το Timeless πήρε ένα δίωρο φινάλε για να ολοκληρωθεί η σειρά!

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Η σειρά που δεν λέει να πεθάνει! Το Timeless πήρε το πράσινο φως από το NBC ώστε να υπάρξει ένα δίωρο φινάλε και να μην μείνουμε στα κρύα του λουτρού μετά το σοκαριστικό Season 2 Finale.

Σύμφωνα με τον Eric Kripke, στο φινάλε θα ολοκληρωθούν οι ιστορίες των ηρώων μας με μια περιπέτεια άκρως συναισθηματική. Οι παραγωγοί της σειράς ευχαρίστησαν τους fans για την τεράστια στήριξή τους και για το πόσο προσπάθησαν να ανανεωθεί παρ’ότι το NBC λίγες ημέρες πριν τους ακύρωσε για 2η σερί χρονιά.

Eric: “Είχαμε πλάνα για κάνα δυο σεζόν ακόμα. Είμαστε όμως πολύ ενθουσιασμένοι που θα πάμε ένα τελευταίο ταξίδι και θα κλείσουμε την ιστορία μας. Και το κάνουμε για έναν και μόνο λόγο: τους fans! Το αξίζουν! Αυτοί το κατάφεραν αυτό και τους ευχαριστούμε για το πάθος τους, την στήριξή τους και το… ελικόπτερό τους.”

Όσον αφορά το ελικόπτερο, ο Kripke αναφέρεται σε κάποιους fans που με ένα ελικόπτερο σήκωσαν ένα πανό που αναγράφει ότι ζητούν την ανανέωση του Timeless. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Περισσότερα Άρθρα