Το Always Keep Fighting κλείνει 1 χρόνο και έχουμε νέα καμπάνια!

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Sofia
Sofia
Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ'την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

jared padalecki Always Keep Fighting 1 year love yourself first campaign dog

Το Always Keep Fighting κλείνει ένα χρόνο ζωής, και ο Jared Padalecki αποφάσισε να κάνει μια νέα, 5η στη σειρά καμπάνια, με μπλουζάκια με στάμπα “Love yourself first”.

Τα μπλουζάκια ξεκινάνε από 21.95 ευρώ στα απλά t-shirts και φτάνουν μέχρι τα 36.6 σε φούτερ. Τα έσοδα θα πάνε στο PACK Fund (από τα αρχικά Padalecki και Ackles, και διανέμει χρήματα στα: To Write Love on Her Arms, The Down Syndrome Connection, St. Jude’s, Wounded Warriors, Random Acts και κάποιους άλλους οργανισμούς που είναι σημαντικοί για τον Jensen, τον Jared και τους fans) και στο The SPNFamily Crisis Support Network.

Η καμπάνια λήγει στις 17 Μαρτίου και μπορείτε να αγοράσετε κλικάροντας εδώ.

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This