Το δώρο του Jensen Ackles σε έναν φαν

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Πριν λίγες μέρες, μια ομάδα τυχερών φανς παραβρέθηκαν στα γυρίσματα του Supernatural και συνομίλησαν με τους συντελεστές. Ένας από αυτούς ήταν και ο Brian Tuck, ο οποίος έφυγε από το πλατό χωρίς να πάρει το δώρο που προόριζε για αυτόν ο Jensen Ackles.

Ο ηθοποιός όμως δεν άφησε τον φαν του έτσι, έβαλε ανθρώπους να τον ψάξουν! Με τη βοήθεια των social media ο Brian βρέθηκε γρήγορα, και ο Jensen του έστειλε το δώρο του: την κόκκινη κουκούλα σήμα-κατατεθέν του κόμικ χαρακτήρα Red Hood. Ο Jensen Ackles είχε δώσει φωνή στον χαρακτήρα στην ταινία Batman: Under the Red Hood.

Ο Brian ευχαρίστησε τον Jensen Ackles μέσω Twitter:

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This