Τραγούδια επεισοδίου – 15×10 The Heroes’ Journey

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Περίεργη μίξη τραγουδιών, που ταιριάζει ωστόσο στο επεισόδιο 15×10 The Heroes’ Journey, που όλα και όλοι ξέφυγαν από το …”φυσιολογικό”.

Ενώ ο Ντην τα δίνει όλα στις κλακέτες ακούγεται το τραγούδι “Let’s Misbehave” από τον Irving Aaronson.

Το τραγούδι “Clair de Lune” του Claude Debussy ντύνει μουσικά την μονομαχία ανάμεσα στο στοιχειό και στον λυκάνθρωπο. Τραγούδι που έχει ξανακουστεί στο επεισόδιο 8×14 Trial and Error.

Στο τέλος, καθώς ο Ντην και ο Σαμ απομακρύνονται από το σπίτι του Γκαρθ ακούγεται το τραγούδι “Werewolves of London” από τον Warren Zevon. Άλλο ένα τραγούδι που έχουμε ακούσει και στο επεισόδιο 10×04 Paper Moon.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Iro
Iro
Από πάντα ήμουν fan των σειρών μυστηρίου αλλά στο Supernatural βρήκα το συνδυασμό που αναζητούσα: αγωνία, χιούμορ και πάλι αγωνία. Αυτό που με κέρδισε στην αγαπημένη μας σειρά είναι ότι τα απίθανα φαίνονται τόσο αληθινά και οι πρωταγωνιστές δεν είναι οι κλασσικοί σούπερ ήρωες, στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει από άλλες σειρές του ίδιου είδους. Από τότε (2007) η σχέση μου με το Supernatural είναι καρμική ιδιαίτερα όταν ανακάλυψα ότι αρέσει και σε κάποιον άλλο ο Bob Seger! (Dean)

Περισσότερα Άρθρα