ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΕΛΙΚΟ TRAILER ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ!

2
1256

Η μεγάλη αυλαία πέφτει σε λίγες μέρες. Δείτε το νέο, καταπληκτικό trailer για τα τελευταία επεισόδια της σειράς! Ο Τσακ δείχνει τη δύναμή του!

Subscribe
Notify of
guest

2 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Dimitris St
Dimitris St
3 years ago

comment image

CB Punk
CB Punk
3 years ago

Φοβερό τρειλερ. Εγώ θα κάνω κάποιες ερωτήσεις όπως, ποιος είναι ο μικρός που δείχνει, λογικά είναι ο Ντιν (κάποιοι βλέπω να γράφουν για τον Αντίχριστο). Στη συνέχεια βλέπουμε κάποια σύμβολα, είναι προστασίας?? Θυμάμαι στην 11η σεζόν νομίζω ίδια σύμβολα στο κλουβί του Εωσφορου όταν δούλευε η Ροβινα μαζί του.. Ο Τσακ επιτέλους δείχνει τον απόλυτο κακό που πρέπει να χει μια σειρά σαν το σουπερνατουραλ. Το snap που κάνει αν το σταματήσετε θα δείτε ότι το κάνει μέσα στον παράδεισο!! (να τον ρίχνει?? Κάτι άλλο?) Ο Τζενσεν κλαίει… Ξανά!! Μαντευω είναι ο θάνατος του Κασ. Είμαι σίγουρος ότι δε θα ζήσει μέχρι το τέλος!! Ο Τζακ πάλι στον κήπο της Εδέμ ουρλιαζει όμως!!

Το ζουμί θεωρώ, εγω, είναι στην BILLIE. Κυνηγάει το Θεό ή…. τους Winchesters και μας ρίχνει σταχτη στα μάτια!!? Πολύ ύποπτη έγινε σαυτη τη σεζόν.. Ολα αυτο το κυνήγι μέσα στο καταφύγιο!! Its time… Μυρίζει θυσία του ενός ή και των δύο.. Τέλος, αν ο Θεός δεν πεθαίνει μιας και ελέγχει τα πάντα τότε τι??