Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Fun Facts > 11×12 Don’t You Forget About Me | Fun facts & Trivia

11×12 Don’t You Forget About Me | Fun facts & Trivia

Τις αναφορές του Don’t You Forget About Me τις αναλύσαμε εδώ, πάμε τώρα να δούμε όλες τις υπόλοιπες μικρολεπτομέρειες του επεισοδίου:

11x12 - Don't You Forget About Me Jody Mills bloody

Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο επεισόδιο στο οποίο εμφανίζεται η Σερίφης Jody Mills και αντιμετωπίζει βαμπίρ. Το σερί ξεκίνησε από το 9×19 Alex Annie Alexis Ann
(όπου πρωτοεμφανίστηκε και η Alex) και συνεχίστηκε με το 10×08 Hibbing 911.


11x12-wheeler-vampireΔυο ηθοποιοί του επεισοδίου είχαν εμφανιστεί και παλιότερα στο Supernatural σε διαφορετικούς ρόλους:


11x12-jody-alex-claire

Μια ιδέα των φανς για το πολυπόθητο spin-off του Supernatural είναι η συνέχιση της ιστορίας της Jody και των κοριτσιών σε δική τους σειρά, η οποία έχει ακόμη και τίτλο: «The Wayward Daughters Academy«. [Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ]


Στην αρχή του επεισοδίου, στο τηλεφώνημα που δέχεται ο Dean από την Claire, της λέει πως ακόμη περιμένει τη γνώμη της για το Caddyshack, αναφερόμενος στην ταινία που της είχε δωρίσει στο τέλος του 10×20.


 

10x20 grumpy cat birthday present

Όταν η Claire κάνει έρευνα για την υπόθεση στο δωμάτιό της, τη βλέπουμε να έχει αγκαλιά το λούτρινο Grumpy Cat από τα Hot Topic που της είχε κάνει δώρο ο Cas για τα γενέθλιά της στο 10×20.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

Top