Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Fun Facts > 12×08 LOTUS | Fun Facts & Trivia

12×08 LOTUS | Fun Facts & Trivia

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλες τις παρασκηνιακές μικρολεπτομέρειες που (πιθανότατα) δεν γνωρίζατε για το 8ο επεισόδιο της 12ης σεζόν του Supernatural που έχει τίτλο LOTUS. Το επεισόδιο σκηνοθέτησε ο Phil Sgriccia σε σενάριο Eugenie Ross-Leming & Brad Buckner:

Το επεισόδιο προβλήθηκε ακριβώς ένα μήνα μετά τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές όπου επικράτησε ο Donald Trump.


Πριν από αυτό το επεισόδιο, η μοναδική φορά που είχαμε δει ανάποδο Εσταυρωμένο παρουσία του Εωσφόρου ήταν στο 4×22 Lucifer Rising, όταν ο Azazel μιλάει στον Εωσφόρο μέσω μιας νεκρής καλόγριας.


Αυτό το επεισόδιο εδραιώνει την αδυναμία που δημιουργούν στον Εωσφόρο οι σταυροί και η Βίβλος, κάτι το οποίο είναι παράδοξο όμως, διότι δεν παύει να είναι Αρχάγγελος, κι όχι δαίμονας.


Πολύ καιρό πριν την προβολή του επεισοδίου, ο Jensen είχε διηγηθεί την ιστορία του πως πήρε φωτιά το μανίκι του στα γυρίσματα κάποιας σκηνής, κι ο Jared, αντί να ανησυχήσει, γελούσε. Η εν λόγω σκηνή είναι πιθανώς σε αυτό το επεισόδιο, όταν ο Dean κρατάει τη Βίβλο που πιάνει φωτιά μόλις την ακουμπά η Kelly.


Δείτε επίσης:

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

Top