Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Fun Facts > 12×16 Ladies Drink Free | Fun facts & Trivia

12×16 Ladies Drink Free | Fun facts & Trivia

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλες τις παρασκηνιακές μικρολεπτομέρειες που (πιθανότατα) δεν γνωρίζατε για το 16ο επεισόδιο της 12ης σεζόν του Supernatural που έχει τίτλο Ladies Drink Free.

Το επεισόδιο ανέλαβαν δυο νεοφερμένοι στη σειρά: το σενάριο έγραψε η Meredith Glynn σε σκηνοθεσία του Amyn Kaderali. Αυτό είναι το πρώτο credit του Kaderali στη σειρά, ενώ η Glynn έχει -μέχρι τώρα- υπογράψει άλλα δυο επεισόδια: το αμφιλεγόμενο The One You’ve Been Waiting For, με τον Χίτλερ, και το εξαιρετικό Regarding Dean, με την αμνησία του Dean.


Μέσα στην Impala, ο Mick παίζει ένα podcast για τον Μαρτίνο Λούθηρο, το οποίο ο Sam αναφέρει ότι ήθελε να ακούσει. Στο 12×07 Rock Never Dies, o Sam είχε πει στον Dean ότι ακούει ένα ιστορικό podcast για την Θρησκευτική Μεταρρύθμιση του 16ου αιώνα στην οποία έπαιξε κύριο ρόλο ο Λούθηρος. Στην πραγματικότητα τότε ο Sam άκουγε τραγούδια των Ladyheart.


Ο Mick αποκαλύπτει ότι ο Μαρτίνος Λούθηρος ήταν κυνηγός. Άλλο ένα υπαρκτό πρόσωπο που μπαίνει (έστω έμμεσα) στο σύμπαν του Supernatural.


Δυο ηθοποιοί του επεισοδίου είχαν εμφανιστεί παλιότερα στη σειρά, σε διαφορετικούς ρόλους:

Η Miranda Frigon (Mrs. Foster) είχε παίξει την Brenna Dobbs στο 6×13 Unforgiven, ενώ ο Ryan McDonell (Conner, φωτο) είχε παίξει ένα βαποράκι στο 7×17 The Born-Again Identity.

πηγή


Δείτε επίσης:

12×16 | Αναφορές στην ποπ-κουλτούρα

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

Top