Αφιέρωμα: Το Πουλί του Θανάτου

31
8

Με αυτό το άρθρο σήμερα η σχέση των αναγνωστών με την υποφαινόμενη αρθρογράφο θα πάει σε άλλα επίπεδα. Σήμερα θα σας μιλήσω για πουλιά! Ένα πουλί συγκεκριμένα, αυτό του Sam Winchester που λέγεται ότι μπορεί να επιφέρει το θάνατο… Το fandom έχει δώσει ένα στοργικό παρατσούκλι στο πέος του Sam : το Πουλί του Θανάτου (The Peen of Death). Ο όρος άρχισε να χρησιμοποιείται αφότου ο Sam σκότωσε τη Madison στο 2.17 Heart.

Η λίστα με τα πτώματα είναι αρκετά μεγάλη για να αγνοηθεί. Ένας σημαντικός αριθμός από γυναίκες που έκαναν σεξ με τον Sam κατέληξαν να βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα (βέβαια, όχι ως αποτέλεσμα της σεξουαλικής πράξης καθεαυτής). Ακόμη και η Amy Pond και η Sarah Blake που απλά φιλήθηκαν με τον Sam, είχαν την ίδια τύχη, το οποίο σημαίνει ότι κάποιες φορές ακόμα και η εγγύτητα στο Πουλί μπορεί να αποβεί μοιραία!

Τα θύματα του Πουλιού του Θανάτου περιλαμβάνουν τις (αλλά μπορεί να μην περιορίζονται σε αυτές) :

 sam_jess_au   Jess Moore – H κοπέλα του Sam στο κολέγιο. Δεν ξέρουμε για πόσο καιρό τα είχαν πριν την κάψουν ζωντανή τα τσιράκια του Azazel στον πιλότο.

sam_madisonMadison – Η πρώτη κοπέλα με την οποία ο Sam έκανε σεξ μετά τη Jess. Χρειάστηκε να τη σκοτώσει το ίδιο βράδυ όταν αυτή μεταμορφώθηκε σε λυκάνθρωπο, στο 2×17.

Sam_RubyRuby – Αυτηνής τα ήθελε ο κώλος της! Ξελόγιασε τον Sammy μας για να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο της Λίλιθ για την Αποκάλυψη. Πόσο χαρήκαμε όλοι μας όταν τη σκότωσαν τα αδέρφια μαζί (4×22)!

annie_hawkinsAnnie Hawkins – Η milf της λίστας. Ο Sam είχε κοιμηθεί μαζί της πολύ πριν τα γεγονότα του 7×19, την περίοδο που δεν είχε την ψυχή του.

Young_Sam_and_AmyAmy Pond – Ένα κιτσούνε που ζούσε ως άνθρωπος. Είχαν ένα φλερτάκι με το Sam ως έφηβοι. Τη σκότωσε ο Dean χρόνια αργότερα, στο 7×03.

sam_sarah_provenance Sarah Blake – Το φλερτ και η χημεία τους στο 1×19 ήταν αξιομνημόνευτα, τόσο πολύ που τους σίπαρε όλο το fandom για 7 σεζόν! Αλλά το Πουλί έκανε πάλι το θαύμα του κι η Sarah πεθαίνει στα χέρια του Sam (8×22), εξαιτίας του Crowley.

Αν ήμουν καμιά παρανοϊκιά, θα μπορούσα να πω ότι η κατάρα χτυπάει ακόμα κι όσες φαντασιώνεται ο Sam. Έτσι ίσως να χάσαμε και το κορμί, τη Bela (3×15). (Εντάξει, βοήθησε λίγο κι εκείνη η δαιμονική συμφωνία που είχε κάνει, αλλά ας εξετάζουμε όλες τις πιθανότητες, καλού-κακού.)

Peen_of_death_fanmade
Για να είμαστε δίκαιοι, ο Sam έχει κάνει σεξ με κάμποσες γυναίκες που έχουν επιζήσει. (Προς το παρόν.) Για παράδειγμα, όλες οι γυναίκες με τις οποίες κοιμήθηκε όσο ήταν στο Bristol (τότε που ήταν άψυχος, στο 6×13). Είχε λοιπόν και αρκετές ερωτικές παρτενέρ που είναι ακόμα ζωντανές. (Προς το παρόν, είπαμε.) Αυτές περιλαμβάνουν τις:

sam_cara_robertsDr. Cara Roberts – Η γιατρός με την οποία έκανε σεξ ο Sam στο 4×14, και δεν της είπε ούτε αντίο όταν έφυγε. “What’s the point?”, είπε και την έκανε. Μάλλον η αδιαφορία την έσωσε ετούτη.

sam_hooker Lana – Η ιερόδουλη στο 6×03. Της άρεσε τόσο το σεξάκι με το Sam, που του έδωσε το τηλέφωνό της! Κι αυτός ο κάφρος το πέταξε! (Καλά δεν ήταν απο τα χειρότερα που είχε κάνει εκείνη την περίοδο εδώ που τα λέμε…)

sam_sparrowSparrow Jennings – Η τρελαμένη χίπισσα που ασχολείται με τα ούφο (ψιλοούφο και η ίδια), που γνώρισε ο Άψυχος Sam στο 6×09. Εννοείται ότι ούτε της έριξε δεύτερο βλέφαρο μετά το σεξ.

sam_beckyBecky Rosen – Δυστυχώς όλοι θυμόμαστε την τρελοBecky. Μπορεί για ένα φεγγάρι να παντρεύτηκε τον Sam (7×08), αλλά δεν είχαν ολοκληρώσει ποτέ το γάμο τους, μόνο κάτι φιλάκια έπεσαν (πιθανότατα αυτό να την έχει σώσει κιόλας! 😛 )

Sam AmeliaAmelia Richardson – Τα είχαν για αρκετό καιρό στην 8η σεζόν, κι αν το Πουλί δεν έκανε δουλειά εδώ, μάλλον έχασε τη δύναμή του! *shit*

sam_gen_french_mistakeGenevieve Padalecki – Η γυναίκα του Jared Padalecki με την οποία κοιμήθηκε ο Sam στο 6×15 (αν δεν έχετε δει το επεισόδιο μην ρωτάτε πολλές λεπτομέρειες, θα meta-πονοκεφαλιάσετε!). H Gen είναι η μόνη από αυτή τη λίστα που είμαστε σίγουροι 100% ότι ζει! 😛

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αν κάνεις σεξ με τον Sam Winchester (πιθανότατα) θα πεθάνεις. Aφήστε το κορίτσια, ας μην παίρνουμε αχρείαστα ρίσκα! 😛