Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Ομαδική φωτογράφιση ολόκληρου του cast & crew της 13ης σεζόν!

Ομαδική φωτογράφιση ολόκληρου του cast & crew της 13ης σεζόν!

Στην καθιερωμένη τους φωτογράφιση προέβησαν στο πλατό του Supernatural. Ολόκληρο το cast και το crew της 13ης στήθηκαν μπροστά στο φακό αλλά κάποιος φαίνεται ότι βγήκε… αλλοιωμένος. Κοιτάξτε προσεκτικά αριστερά μπροστά και διαπιστώστε ότι κάποιος μαύρισε και ένα μεγάλο ερωτηματικό πλανάται στο κεφάλι του.

Η λογική λέει ότι είναι ο Misha Collins, μιας και είναι Series Regular και δεν γίνεται να λείπει. Υποτίθεται ότι είναι κοινό μυστικό ότι ο Κας θα επιστρέψει. Κι όταν λέμε κοινό, εννοούμε ότι το αποκάλυψαν, ουσιαστικά, οι ίδιοι στο πρώτο επεισόδιο της 13ης σεζόν όταν στα credits τον ανέφεραν ως πρωταγωνιστή.

Μήπως όμως κάποιος άλλος κρύβεται πίσω από αυτήν την φωτογραφία; Μήπως κάποιος άλλος μεγάλος χαρακτήρας επιστρέφει; Ήδη γνωρίζουμε για έναν

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
  • FuckingKingOfFuckingHell

    Μηπως η Ροβινα? Επειδη επιβεβαιωθηκε οτι επιστρεφει!!!
    ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ!!!!!!!!! Οταν το εμαθα ηθελα να ουρλιαξω αλλα ημουν στο κωμμοτηριο! 🙂

Top