Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Stories > Supernatural Ιστορία | Η Τρίαινα του Εωσφόρου

Supernatural Ιστορία | Η Τρίαινα του Εωσφόρου

Αν και δεν ονοματίζεται ποτέ στο Supernatural επί της οθόνης, η τρίαινα (ή δίκρανο) εμφανίζεται αρκετές φορές ως σύμβολο του Εωσφόρου ή της Κόλασης. Χρησιμοποιείται -μεταξύ άλλων- για να αποτρέψει έναν δαίμονα να εξέλθει από το σώμα του, καθώς επίσης και ως σύμβολο κάλυψης.

Οι σημαντικότερες εμφανίσεις του συμβόλου περιλαμβάνουν:

5×20 The Devil You Know | Έχοντας παρατήσει την πολυτελή έπαυλή του, ο Crowley μένει σε ένα εγκαταλειμένο σπίτι, στους τοίχους του οποίου έχει ζωγραφίσει σύμβολα κάλυψης και προστασίας, μεταξύ των οποίων και την τρίαινα. Όταν Crowley κι ο Dean αιχμαλωτίζουν τον Brady, ο Crowley σκαλίζει μια τρίαινα στο στέρνο του Brady, εξηγώντας στον Dean ότι έτσι ο δαίμονας δεν θα μπορέσει να φύγει από τον σώμα του.


Image #: 10635152 'Swan Song' -- Mark Pellegrino as Lucifer in "Supernatural." The CW/Michael Courtney /Landov

5×22 Swan Song | Ο Sam κι ο Dean βρίσκουν τον Εωσφόρο σε ένα εγκαταλειμένο κτίριο στο in Detroit. Ενόσω συζητούν, ο Εωσφόρος ζωγραφίζει μια τρίαινα στο παγωμένο παράθυρο.


6×20 The Man Who Would Be King | Στη σκηνή όπου ο Crowley διαπραγματεύεται μια συμφωνία με τον Castiel στην Κόλαση, περνούν μπροστά από ένα πορτρέτο όπου βλέπουμε τον Crowley να φοράει μια στολή που θυμίζει Ναζί πάνω στην οποία υπάρχει το σύμβολο της τρίαινας του Εωσφόρου.


6×21 Let It Bleed | Μια διαφορετική εκδοχή του συμβόλου υπάρχει στην πόρτα του καταφυγίου της Visyak, προφανώς για προστασία.


6×22 The Man Who Knew Too Much | Η τρίαινα εμφανίζεται ανάμεσα στα διάφορα σύμβολα προστασίας στο δωμάτιο πανικού του Bobby.


8×10 Torn and Frayed | Η τρίαινα εμφανίζεται ανάμεσα στα διάφορα σύμβολα κάλυψης στο εγκαταλειμένο εργοστάσιο όπου ο Crowley βασανίζει τον άγγελο Samandiriel.


8×17 Goodbye Stranger | Ο Sam και η Meg ζωγραφίζουν σύμβολα κάλυψης στους τοίχους της αποθήκης όπου βρίσκονται οι Κρύπτες του Εωσφόρου.

ΠΗΓΗ.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

Top