Τα παρατσούκλια του Dean

5
0
Αν υπάρχει κάτι που ξέρουμε ότι λατρεύουν οι σεναριογράφοι του Supernatural αυτό είναι σίγουρα οι meta-αναφορές. Συνδυάστε το αυτό με το πόσο αγαπάνε τους χαρακτήρες τους και θα πάρετε τα υπέροχα και ξεκαρδιστικά παρατσούκλια που τους έχουν δώσει κατά καιρούς, δια στόματος των υπολοίπων χαρακτήρων της σειράς.
Είδαμε εδώ τα παρατσούκλια που έχουν δοθεί στους αδερφούς Winchester ως ντουετάκι, είδαμε εδώ τα παρατσούκλια του Sammy, πάμε τώρα να δούμε ποιά είναι τα ‘χαϊδευτικά’ του μεγάλου Winchester…

by Amalia

Supernatural_Dean in the impalaΟ Dean δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο χαϊδευτικό. Ο Sam τον φωνάζει Dean. Πολύ συχνά.


Ενίοτε οι υπόλοιποι χαρακτήρες χρησιμοποιούν παρατσούκλια που υπονοούν το πόσο κούκλος είναι. (Ε, είναι ο άτιμος, πώς να το κάνουμε; ) Για παράδειγμα, ο Ghostfacer Ed Zeddmore τον αποκαλεί «chisel chest» (= σμιλεμένο στέρνο), και ο σερβιτότρος των Biggerson στο 7×09 τον αποκαλεί «Ken Doll», αναφορά στο ‘ταίρι’ της κούκλας Barbie.


Στο 7×11, ο Frank Devereaux δίνει στον Dean αρκετά παρατσούκλια: Sweetie pops, Buster Brown, My Little Lamb (= μικρό μου αρνάκι), Tarzan, Grasshopper (= ακρίδα) και Cupcake. Επίσης, ο Frank αποκαλεί τα αδέρφια «Cheech και Ed από την Ma Bell« (κάτι σαν τη ΔΕΗ) όταν είναι ντυμένοι σαν ηλεκτρολόγοι.

Στο 4×16 ο Alastair είχε επίσης αναφερθεί στον Dean ως «grasshopper«. Έτσι αποκαλούσε ο Master Po τον μαθητευόμενό του, τον Caine, πρωταγωνιστή στη δημοφιλή σειρά των 70s, Kung Fu.


Ο Gabriel τον αποκαλεί συχνά «Dean-o«, ένα παρατσούκλι που έχει χρησιμοποιήσει και ο Cole κάμποσες φορές

Σημείωση: Διαβάστε εδώ για την αναστάτωση που προκλήθηκε στην αρχή της 10ης σεζόν επειδή αυτοί οι 2 χαρακτήρες χρησιμοποιούσαν το ίδιο παρατσουκλι για τον Dean.


Not Moose crowley's phone id for deanΗ αναγνώριση κλήσης στο τηλέφωνο του Crowley όταν τηλεφωνεί ο Sam είναι, όπως ξέρουμε, «Moose», ενώ όταν τηλεφωνεί ο Dean στην οθόνη θα περιμέναμε να γράφει «Squirrel», ε;. Όχι! Τον Dean ο Crowley τον έχει περασμένο στο κινητό του ως «Not Moose»!! 😀


Παρατσούκλια που έχουν δώσει οι φανς στον Dean περιλαμβάνουν τα: Deen, Ducky lips, El Deano, Li’l Stumpy και Puddean.


Σημείωση: Το συγκεκριμένο άρθρο ήταν για τα παρατσούκλια του Dean. Για τα παρατσούκλια των αδέρφιών ως ντουετάκι διαβάστε εδώ, και για τα (πολλά) παρατσούκλια του Sam, διαβάστε εδώ.

ΠΗΓΗ