Το σενάριο των δυο τελευταίων επεισοδίων άλλαξε λόγω πανδημίας!

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Σε μια πρόσφατη τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε ο Misha Collins με τους πολιτικούς του Δημοκρατικού Κόμματος, Cory Booker και MJ Hegar, στην οποία συμμετείχαν και οι δυο συμπρωταγωνιστές του στο Supernatural, Jared Padalecki και Jensen Ackles, συζητήθηκε -μεταξύ άλλων- και το τέλος της σειράς. Ο Jensen αποκάλυψε, χωρίς να μπει σε καμία λεπτομέρεια, βέβαια, πως τα σενάρια των δυο τελευταίων επεισοδίων (που δεν είχαν προλάβει να γυριστούν πριν το υποχρεωτικό κλείσιμο των στούντιο) δεν είναι ακριβώς τα ίδια που ήταν το Μάρτιο. “Έγιναν κάποιες προσαρμογές στα σενάρια […] για να ληφθεί υπόψη μια ολόκληρη πανδημία.

Το σχόλιο του Jensen ίσως υπονοεί πως η πανδημία θα αναφερθεί στους διαλόγους και η καθυστέρηση που υπήρξε θα ενσωματωθεί στο canon της σειράς (δεν θα είναι η πρώτη φορά, εξάλλου, που το Supernatural κάνει κάποιο αυτοαναφορικό meta-σχόλιο για όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες), αλλά το πιθανότερο είναι να εννοεί τις πρακτικές αλλαγές που, δυστυχώς, θα επιφέρει η αναγκαστική κοινωνική αποστασιοποίηση (πχ. εσωτερικά γυρίσματα, λιγότεροι ή καθόλου κομπάρσοι, μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των χαρακτήρων, τέτοια πράγματα). Και είναι η αλήθεια ότι δεν μπορώ να σκεφτώ πώς θα γίνει τέτοιοι σοβαροί περιορισμοί να μην έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο τελικό αποτέλεσμα που θα φτάσει στις οθόνες μας τον Οκτώβρη — ελπίζω μόνο να είναι μηδαμινό!

O Jensen ανέφερε, επίσης, πως “το 19ο επεισόδιο θα μοιάζει σαν το season finale της 15ης και το 20o θα έχει την αίσθηση ενός series finale“. Αυτό, πρακτικά, σχεδόν επιβεβαιώνει ότι ο Chuck θα νικηθεί πριν το κλείσιμο της σειράς, κάτι που μας αφήνει εντελώς απροετοίμαστους για το τί ακριβώς θα δούμε στο φινάλε και τί ήταν αυτό που είχε χαλάσει αρχικά τον Jensen Ackles όταν είχε μάθει από τους σεναριογράφους το τρόπο με τον οποίο σκοπεύουν να κλείσουν την ιστορία των αδερφών Winchester και χρειάστηκε να πάρει τον Eric Kripke για να τον πείσει ότι αυτό είναι το ιδανικό τέλος.

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Περισσότερα Άρθρα