Ύστερα από 10 σεζόν, το Supernatural είναι μια ‘ανωμαλία’ στα τηλεοπτικά δεδομένα. Πέραν του προφανούς (10 friggin’ seasons, people), ο άλλος λόγος είναι ότι ενώ οι περισσότερες σειρές έχουν ένα μεγάλο ρόστερ βασικού καστ – που μπορεί να εναλλάσσεται με την πορεία των σεζόν, το Supernatural έχει ουσιαστικά μόνο 5 χαρακτήρες που έχουν εμφανιστεί σε παραπάνω από 15 από τα 200+ επεισόδια (Sam, Dean, Bobby, Castiel και Crowley). Βέβαια, έχει πληθώρα recurring χαρακτήρων και οι σεναριογράφοι λατρεύουν να φέρνουν πίσω δευτερεύοντες χαρακτήρες μετά από απουσία χρόνων (όπως έκαναν με την Kate στο 10×04 και την Claire στο 10×09).
Παρακάτω σας κάνω μια λίστα με τους χαρακτήρες που θα ήθελα να επιστρέψουν στο Supernatural φέτος – ή στις επερχόμενες σεζόν, δεν είμαι πλεονέκτρια! 😛
by Amalia
#10 Gadreel
Πού πηγαίνουν οι άγγελοι όταν πεθαίνουν; Να μια καταπληκτική (όχι να το παινευτώ) ερώτηση που θα ήθελα να απαντήσουν οι σεναριογράφοι, κατά προτίμηση φέρνοντας ταυτόχρονα πίσω κι έναν από τους πιο αγαπημένους μου αγγελικούς χαρακτήρες.
#9 Bela
Πιστεύω ότι οι περισσότεροι δεν συμμερίζεστε τη συμπάθεια που έχω στην άσπονδη κλέφτρα μας. Αν δεν ήταν το τελευταίο επεισόδιο που την είδαμε λίγο πριν την αρπάξουν (;) τα Διαολόσκυλα μάλλον κι εγώ την ίδια γνώμη θα είχα. Όμως η αποκάλυψη του δραματικού λόγου πίσω από τη δαιμονική συμφωνία της με έκανε να τη συμπαθήσω έστω και τελευταία στιγμή. Και μην ξεχνάτε, εμείς μπορεί να ξέρουμε γιατί έκανε τη συμφωνία, οι Winchesters όμως δεν ξέρουν. Κι επειδή ο Dean ήταν υπέρ του δέοντος επικριτικός απέναντί της, θα ήθελα να μάθει τους λόγους της. Ή… πρέπει να έχουμε και λόγο για να επιστρέψει η Lauren Cohan στη σειρά; Πέστε κι εσείς τίποτα, ρε αγόρια! 😉
#8 Don & Maggie Stark
Το reunion των James Marsters και Charisma Carpenter (που συμπρωταγωνιστούσαν στη σειρά Buffy και στο spinoff της, Angel) ήταν ένα απολαυστικό δωράκι για τους απανταχού Whedonites (μαζί κι εγώ). Αλλά γέννησε και δυο άκρως ενδιαφέροντες χαρακτήρες, το ζευγάρι μάγων με τους κυριολεκτικά θανατηφόρους τσακωμούς. Και από τη στιγμή που ο Don βοήθησε τον Sam και τον Dean πριν φύγει, θα έβγαζε και νόημα να τους ξαναδούμε, ειδικά τώρα που οι μάγισσες έχουν μπει στο κύριο storyline με την ύπαρξη της Rowena και της Ανώτατης Σύναξης! 🙂
#7 Dorothy Baum
Αν το CW θέλει ένα spin-off του Supernatural ντε και καλά, τι θα λέγατε να βάζανε ως κεντρικό χαρακτήρα την badass γυναίκα κυνηγό που ταξίδεψε μέχρι το Oz; Ήταν σκληρή, ατρόμητη και θα είχε ενδιαφέρον να εξερευνήσουμε έναν άλλον κόσμο εκτός από τον δικό μας.
# 6 Joshua
Το Supernatural μας έχει κλείσει πολλές φορές το ματάκι για την ύπαρξη του Θεού, αλλά ποτέ δεν έχει κάνει αδιαμφισβήτητη αποκάλυψη του χαρακτήρα. Το πιο κοντινό που έχουμε έρθει ποτέ (εκτός από τη θεωρία του ότι ο Chuck είναι ο Θεός – που ξαναφούντωσε με το 200ό) ήταν ο Joshua, ο άγγελος-φύλακας του κήπου της Εδέμ που επικοινωνεί με το Θεό. Μετά την Πτώση των Αγγέλων και το ξανάνοιγμα του Παραδείσου, η επιστροφή του Joshua θα μπορούσε να δώσει νέα τροπή στο storyline των αγγέλων.
#5 Jesse Turner
Ρε σεναριογράφοι, δεν μπορείτε να εισάγετε τον Αντίχριστο και μετά να τον αγνοείτε! Δυστυχώς, αυτό έγινε στην 5η σεζόν με τον Jesse, το μικρό αγόρι που ήταν μισό δαίμονας και μισό άνθρωπος. Το έσκασε στο τέλος του ενός και μοναδικού επεισοδίου που εμφανίστηκε, κι από τότε αγνοείται η τύχη του. Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ θα ήθελα να δω τι σκαρώνει ο ‘Αντίχριστος’ όλα αυτά τα χρόνια, έστω και χωρίς τις εξωπραγματικές δυνάμεις που είχε αποκτήσει λόγω της παρουσίας του Εωσφόρου στη Γη. 😉
#4 Death
Ως ένας από τους 4 Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης, ο Βρετανός ηθοποιός Julian Richings προσθέτει μια επιτηδευμένη πινελιά στο πλάνο κάθε φορά που εμφανίζεται, ισορροπώντας τέλεια μεταξύ δέους και χιούμορ. Ποτέ ξανά ένας χαρακτήρας που τρώει τηγανητές πίκλες δεν ήταν τόσο επιβλητικός! Ο Θάνατος του Supernatural είναι ήρεμος και λογικός, και η υπόσχεσή του μια μέρα να ‘θερίσει’ το Θεό μας έχει ιντριγκάρει!
#3 John Winchester
Οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, μα νομίζω ότι μιλάω εκ μέρους όλου του fandom όταν λέω πως θα ήθελα να δω τον πατέρα των Winchesters ξανά. Μπορεί να είναι νεκρός, αλλά αυτό ποτέ δεν φάνηκε να εμποδίζει τη σειρά, και μια επισκεψούλα από τον αγαπημένο μας μπαμπά θα μας έδινε ένα υπερβολικά δραματικό storyline, από αυτά που μας τσακίζουν την ψυχολογία, αλλά γουστάρουμε τρελά!
#2 Lucifer
O Εωσφόρος είναι, όπως όλα δείχνουν, ακόμα στο Κλουβί. Τον είχαμε απολαύσει στην 5η σεζόν, και οι παραισθήσεις που είχε ο Sam μετά τη διάσωσή του από Κλουβί απλά επιβεβαίωσαν το πόσο γαμάτος χαρακτήρας είναι ο έκπτωτος Αρχάγγελος. Και η παιχνιδιάρικα σατανική ερμηνεία του Mark Pellegrino μας έχει λείψει ρε γαμώτο! Νομίζω λοιπόν ότι δεν είμαι η μόνη που θα ήθελα να δω τον Luci να επιστρέφει, ειδικά αν αυτό θα σήμαινε ότι θα αλληλεπιδράσει με τον πάντα απολαυστικό Crowley. Επικές καταστάσεις! 😀
#1 Adam Milligan
Το 200ό επεισόδιο θύμισε σε όλους, συμπεριλαμβανομένων και των Winchesters, ότι ο John Winchester είχε κι άλλο παιδί. Ο Adam που έγινε δοχείο για τον Μιχαήλ στην 5η σεζόν, έπεσε μέσα στο Κλουβί με τον Sam και τους δυο μαινόμενους Αρχαγγέλους. Ο Sam βγήκε από το Κλουβί , αλλά ο κατακαημένος ο Adam είναι ακόμα εκεί. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουν τα αγόρια μας κάτι και γι’αυτόν; Όχι για τίποτε άλλο, μόνο και μόνο για τη δικιά μας ψυχική ηρεμία που το σκεφτόμαστε εκεί να καίγεται το καψερό…
ΥΓ Υπενθυμίζω ότι αυτή η λίστα ήταν προσωπική, κι όπως θα παρατηρήσατε δεν συμπεριέλαβα χαρακτήρες που σίγουρα θα επιστρέψουν όπως ο Cole, του οποίου η τελευταία εμφάνιση άφησε ξεκάθαρα ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής. Στη λίστα έβαλα χαρακτήρες δευτερεύοντες, ξεχασμένους ή νεκρούς που σε οποιαδήποτε άλλη σειρά θα είχαν περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Εδώ όμως είναι Supernatural κι όλα γίνονται! 😉
Εννοείται τώρα περιμένω να ακούσω εσάς για το ποιούς χαρακτήρες θα θέλατε να δείτε ξανά στη σειρά!
Μονο Bobby!!!δεν με νοιαζουν οι υπολοιποι 😀 😀 😀
Όλως περιέργως, κι όσο κι αν τον πάω τρελά τον Bobby σαν χαρακτήρα, δεν μου λείπει. Θεωρώ ότι έδωσε ό,τι είχε να δώσει σαν χαρακτήρας, και τώρα μου αρκούν οι εδω κι εκει νοσταλγικές αναφορές σε αυτόν…
Εμενα μου λείπει παρα πολύ, τρομερος χαρακτηρας, φοβερος ηθοποιος θα ηταν τρομερα χρησιμος στο καταφυγιο, και εδενe απίστευτα με τους winchester και τον cas η φραση που θα παραθεσω τα λεει όλά “I remember the most remarkable event – remarkable because it never came to pass. It was averted by two boys, an old drunk, and a fallen angel”
O θάνατος του Bobby θεωρώ οτι βοήθησε τα αγόρια να “ενηλικιωθούν” κατά κάποιο τρόπο. Ο Bobby ήταν τα δεκανίκια τους. Ότι και να ήθελαν έτρεχαν σε αυτόν. Έχασαν το γονιό τους κυριολεκτικά.
Δεν αντιλέγω οτι ήταν σημαντικός χαρακτήρας και φοβερός ο Jim Beaver. Μα ο θάνατός του ήταν εξίσου σημαντικός, γιατι πιστεύω οτι δεν θα είχαν φτάσει εδώ που έχουν φτάσει αν ήταν ακόμα ζωντανός ο Μπόμπι… Σεναριακά και μόνο δλδ μου άρεσε που τον σκότωσαν. Τώρα, αν τον φέρουν πίσω δεν θα ξενερώσω κιόλας! 😉
Συμφωνώ απόλυτα στο τελευταίο σχόλιο, με κάθε πρόταση, παρόλο που δεν το είχα σκεφτεί έτσι είναι η αλήθεια. Πάντως, ειδικά για τον φετινό Ντιν, φαίνεται η έλλειψη “γονέα” να τον συνεφέρνει. Προσπαθεί ο Σαμ ο καημένος αλλά δυσκολεύεται πολύ. Σκεφτείτε Μπόμπι στις δύσκολες μέρες του Σημαδιού, νομίζω θα έδιναν πολλές σκηνές συγκίνησης.
Συμφωνω απολυτα. Δηλαδη δεν θα ειχα κανενα θεμα να τον ξαναδουμε αλλα πιστευω πως και ετσι να μεινει η κατασταση ολα ειναι καλα..Αρκει να μην τον ξεχασουν τελειως γιατι θα ειναι πολυ κριμα..
…………………………..Bobby Singer……………??
Που ειναι ο καλυτερος χαρακτηρας της σειρας? Ποιος αλλος λειπει πιο πολυ απ αυτον;;;;; 🙁
Επισης,Τσακ, Γαβριηλ, Μπαλταζαρ….υπεροχοι και λειπουν ολοι τοσο πολυ…αν με ρωτουσε κανεις ποιον θελω να γυρισει, πρωτα αυτους θα σκεφτομουν και μετα οποιονδηποτε αλλον!
Απο αυτους που ανεφερες Ανταμ, Λουσι, Θανατος, Τζον….
Και ο Κεβιν που ειναι και προσφατος :’|
Κι ο Κέβιν άξιζε να τον βάλω στη λίστα! Και ο Μπαλταζαρ αγαπημένος αγγελος! Να επιστρέψει μαζί με τον Γκαντριηλ! 😉
Ατελειωτη η λιστα…. :Ρ
Οσο για αυτο που ειπες πριν για τον Μπομπι…..ρε, πως μπορεις; Μου λειπει τοσο μα τοσο πολυ……σε ποσα επεισοδια γινεται κατι και σκεφτομαι αν ειχαν ρωτησει τον Μπομπι θα χανε τελειωσει τωρα! Λειπει….πολυ λειπει.. :/
Σε μενα τουλαχιστον που ειναι λατρεμενος….ναι εδωσε οτι ειχε να δωσει, αλλα πλεον ειχε καθιερωθει ως θετος μπαμπας..
χαχαχαχαχχα οχι ο Γκαντριηλ και να μη γυρισει, δε με νοιαζει :Ρ
Τον Γαβριηλ με τις ατακαρες θελω ^_^
Παίζει και να είμαι η μόνη σε αυτό το fandom που δεν πάω τον Γαβριήλ! 😀
χαχαχαχαχ αληθεια;;;;;;;; Πως γινεται κανεις να μην τον συμπαθησει…..ατακαρες, χιουμορ, ηθοποιαρα απ ολα ηταν!
Δε πειραζει….οπως ειμαι η μονη που δε θα με πειραζε να γυρισουν οι Ghostfacers..αλλα δε το πα, γιατι θα τ’ακουσω xD
Πωωωω αίσχος! Ghostfacers και Μπέκι μακάρι να ξεχαστούν για πάντα!
χαχαχαχαχαχχα I knew it xD
Όχι, θέλω να μου πεις τι ήταν αυτό που σου άρεσε στους Ghostfacers, σοβαρά τώρα??!!!
Το Γαλλικο οχτω….!!!!!!!
Xαχαχαχαχαχαχα!
ο Τσακ ο Μπαλταζαρ και ο Γαβριηλ ειναι μεγαλες αγαπες :(❤
#5jesse turner #4death
μπομπυ<3
μεγκ<3(αν και η ηθοποιος πασει απ σκληρηνση κατα πλακας)
γτ οχι και τη μανα των γουιντσεστερ;;;;
επισης γαβριηλ μπαλταζαρ αλισταιρ
1. Death 2.Lusifer 3.Γαβριηλ για μένα ο κάθε ένας πολύ ξεχωριστός. η παρουσία τους δίνει κάτι παραπάνω στη σειρά όταν εμφανίζονται.
Συμφωνώ σχεδόν σε όλους εκτός από Λούσιφερ που ενώ τον λατρεύω, δεν βλέπω τον λόγο να γυρίσει. Θα επαναληφθούν παλιά γεγονότα, δεν έχει νόημα. Εκτός αν το γυρίσουν κάπως. Και τον Άνταμ, που ενώ τον λυπάμαι και οκ θέλω να βγει από εκεί μέσα, δεν το συμπάθησα ιδιαίτερα ποτέ! Αν και μεταξύ μας, τόσα χρόνια εκεί μέσα με τον Λόυσι και τον Μάικλ, θα έχει γίνει και γαμώ του δαίμονες και θα έκανε πολύ καλό villain!
Επίσης, καλά… Δε θες τον Γκάμπριελ; Ή την Μεγκ;
Και μόλις διάβασα ότι αντιπαθείς τον Γκάμπριελ! :O
Bobby,Gabriel επισης! Kαι την Lisa θα ηθελα να ξαναδω που μ αρεσε πολυ με τον Dean,εκτος αν φερνανε την Bella για να γινει επιτελους αυτο το hook up! Belthazor μ λειπει πολυ και Meg! Γενικα ειναι παρα πολυ οι χαρακτηρες αλλα δυστυχως δεν γινεται να επιστρεψουν ολοι! Θα μ αρεσε η ιδεα ομως καποιου flashback!!!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για Gadreel, Bella, Don&Maggie, και Death. Ίσως και Lucifer. Ο Άνταμ πιστεύω ότι δεν έχει να μας δώσει και πολλά όπως και ο Josua μια που ο Τσακ έκανε την εμφάνησή του και όλοι νομίζω καταλάβαμε ποιος είναι τελικά ο ρόλος του. Ο Boby θα μου άρεσε να επιστρέφει σε κάποια επεισόδια ως πνεύμα όμως, όπως και ο John ο οποίος είναι αγαπητός σε όλους μας νομίζω. Συμφωνώ για το δεκανίκι που είπες, νομίζω και οι δύο (John & Boby) έδωσαν στα αγόρια τα εφόδια που χρειάζονταν και όπως μας απέδειξαν ως τώρα μπορούν να τα βγάλουν πέρα μια που οι γνώσεις τους και η εμπειρία τους με το υπερφυσικό είναι πλέον σε υπέρτατο επίπεδο!
Ο μικρός αντίχριστος πάλι ίσως να ήτανε μια καλή περίπτωση….
Όσο για Γαβριήλ και Μπάλταζαρ, δύο χαρακτήρες που μ’ αρέσουν πολύ, ως άγγελοι όλο και κάτι θα μπορούσαν να δώσουν. Και μόνο το χιούμορ τους φτάνει!
Τον Κέβιν σίγουρα θα τον δούμε έστω και για λίγο αφού ακόμα περιφέρεται μέχρι να ανοίξουν και πάλι οι πύλες του παραδείσου.
Ένας χαρακτήρας που επίσης μου άρεσε ήταν ο Άντυ που θα μπορούσε να προσφέρει αρκετά (αν βέβαια είχε ακόμα τις δυνάμεις του)
Εγώ γουστάρω τρελά Charlie (που ξέρω βέβαια ότι θα επιστρέψει) γιατί είναι μεγάλη ασυλάρα! (Ξεπερνάει κι εμένα! χαχαχαχα!)
O Andy? Αυτος που ανάγκαζε τηλεπαθητικά τους άλλους να κάνουν ότι ήθελε? Δεν πέθανε αυτός; Τον σκότωσε η Ava νομίζω. Απο τα special children του Azazel μόνο ο Σαμ έχει μείνει… Εκτός αν έχει μείνει κανένας ξεχασμένος που δεν είχαμε δει ποτέ. Αλλά αμφιβάλλω αν θα ξαναγυρνούσαν σε αυτό το στόρι…
Τσάρλι και Κέβιν πάω με χίλια και σίγουρα θα τους ξαναδούμε, γιαυτο δεν τους έβαλα στη λίστα. 🙂
Ναι αυτος! Ειχε ενα στυλ βρε παιδι μου! Ναι πεθανε, οντως τον σκοτωσε η Ειβα αλλα δε νομιζω οτι αυτο ειναι προβλημα
Ο Άντι είχε όντως πολύ στυλ! τι γέλιο έχω ρίξει! :Ρ
Είδες που σου λέω?
Βέβαια αυτός που είχε το υπέρτατο καφροστύλ ήταν ο Ash :Ρ
Ενας ΓΑΜΑΤΟΣ ανθρωπος που του αρεσει ο Andy.. Λατρεια ειναι *_*
Ξέχασα την Μεγκ που, εκτός από τον Κράουλι εννοείται, ήταν η αγαπημένη μου κακιά!
Μεγκ δεν την έβαλα γιατι μου άρεσε τόσο πολύ ο τρόπος που έφυγε που αν επιστρέψει θα αποδυναμωθεί εκείνο…
ειμαι η μονη που θελει τον benny???
Κι εγώ πάω Μπένι! Σκεφτόμουν να τον βάλω και στη λίστα! 🙂
Ξεκινάω με αγγέλους. Ο Gadreel έφυγε ένδοξα δεν χρειάζεται να επιστρέψει πιστεύω. Ο Joshua έχει να παίξει σημαντικό ρόλο, αν το πάνε το σενάριο στον Παράδεισο, ίσως τον δούμε, καλό θα ήταν. Ο Lucifer είναι ουσιαστικά ο μεγαλύτερος κακός όλων και δεν μπορεί να παρουσιαστεί ως καλός. Είναι κλεισμένος στο κλουβί του και αν επιστρέψει ποτέ, δύσκολα θα υπάρξει ωραίος τρόπος για να τον βγάλουν από την μέση νομίζω. Ο Adam Milligan, πάει πακέτο με Μιχαήλ, οπότε αν επιστρέψει ο Luci, θα επιστρέψουν μαζί γιατί θα ανοίξει το κλουβί. Ουσιαστικά ο Μιχαήλ και ο Άνταμ μοιράζονται το ίδιο σώμα πλέον. Ο χαρακτήρας του ως μεγάλος κακός μπορεί να επιστρέψει και μόνο, δεν υπάρχει άλλος τρόπος, πράγμα που δεν με ενδιαφέρει γιατί τον αντιπαθώ για κάποιον λόγο που δεν ξέρω. Ο Θάνατος θα επιστρέψει λογικά κάποια στιγμή. Ο Jesse Turner θα ήταν ενδιαφέρον filler επεισόδιο, δεν νομίζω να το συνεχίσουν για main storyline. Η Dorothy Baum είναι ο μόνος χαρακτήρας από όσους έχει το άρθρο που δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Οι δύο μάγοι θα ήθελα να επιστρέψουν, όντως τώρα με την ROwena θα ήταν ωραίος συνδυασμός. Άφησα για τέλος, την Bela… φυσικά καλοδεχούμενη να έχουμε έναν λόγο παραπάνω να βλέπουμε και εμείς οι άντρες. Προσθέτω τον βρικολακάκο τον Μπένι, καλός ρόλος, ως νοσταλγία θα ήθελα να τον δω σε ένα ακόμα επεισόδιο. Προσθέτω και την Λίσα με τον γιο του Ντιν -αυτουνού είναι δεν παίζει- πρέπει να δούμε πως βρίσκουν την μνήμη τους με κάποιον τρόπο, ίσως στο μεγάλο φινάλε μετά από κάμποσες δεκαετίες! 😛 Η Μεγκ όπως και ο Γκαντριήλ έφυγε επίσης ένδοξα δεν χρειάζεται να επιστρέψει. Θέλω και δεν θέλω Μπόμπι, θα χαρώ αν επιστρέψει, αλλά τον έχω χορτάσει. Ο Μπαλτάζαρ και ο Γαβριήλ-Τρίξτερ θα ήταν μεγάλη υπόθεση να γυρίσουν, επικοί και οι δύο. Ο Κέβιν θα γυρίσει λογικά για να δούμε τι απέγινε ως φάντασμα. Δεν τον ξέχασα… Τζόναρος Γουίντσεστερ… συν την γυναίκα του θα έλεγα εγώ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ. ΤΕΛΟΣ.
Έχεις δίκιο, Εωσφόρος-Ανταμ-Μιχαήλ πάνε πακετάκι λογικά. Αν βγει ένας θα βγουν όλοι… Εννοείται πως ο Λούσι καλός δεν γίνεται, αλλά ίσως, λέω ίσως, αν/όταν βγουν αποφασίσουν ειρήνη μεταξύ τους (εξάλλου είχαν τόσο καιρό να τα πουν μέσα στο Κλουβί), πάνε στον Παράδεισο, κλείνονται και μέσα και ξεμπερδεύουμε μια και καλή με τους αγγέλους που μας έχουν πρήξει! 😛 Και μένει ο Ανταμ psycho απο τα τόσα χρόνια στο κλουβί, ως ο Big Bad της σεζόν! (Πωωω, μ΄εχει χτυπησει το hiatus στο κεφάλι, λέω μαλακίες! χαχα)
Χαίρομαι που βρήκα άλλον έναν άνθρωπο να συμπαθεί Λίσα και Μπεν. Δεν θα ήθελα να γυρίσουν για τον ίδιο λόγο που δεν θέλω να γυρίσει η Μεγκ. Είχαν πολύ όμορφη έξοδο απο τη σειρά, κι αν επιστρέψουν θα αποδυναμωθεί…
Ο Άνταμ όντως μόνο ως ψυχασθενής κακός μπορεί να γυρίσει στο σενάριο. Ναι συμπαθώ πάρα πολύ Λίσα και Μπεν, αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που τους έβγαλαν από τα σενάρια.
Αλήθεια; Εμένα η σκηνή που ο Κας τους έχει σβήσει τη μνήμη και τους επισκέπτεται ο Ντιν στο νοσοκομείο, είναι απο τις αγαπημένες μου. Κάθε φορά που τη βλέπω βαλαντώνω!
Ήταν συγκινητικό εννοείται, αλλά θα ήθελα να έχουν κάποια σχέση με τον Ντιν. Αλήθεια, η Αμέλια του Σαμ τι απέγινε; έχω ξεχάσει… Γενικά θα ήθελα γυναικείους ρόλους – ταίρια για τους πρωταγωνιστές. Π.χ. μου άρεσε πολύ η Χάνα για ταίρι του Κας και μου την έσπασε που την έβγαλαν από το στόρι.
Μη μου πεις ότι σου λείπει η Αμίλια! χαχα Αυτή γύρισε στον άντρα της, πάει, κι ελπίζω να μην την ξαναδούμε γιατι ήταν ΜΑΚΡΑΝ το πιο βαρετό στόρι που έχουμε δει στη σειρά!
Η Χάνα κι εμένα μου άρεσε. Ποιος ξέρει, μπορεί να επιστρέψει. Κι εγώ θαθελα να δω ένα ταίρι για τον Κας. Τώρα προς το παρόν θα ασχοληθεί με την “κόρη” του πάντως…
Όχι προς Τσακ (Θεού)! Δεν μου λείπει, απλά αναρωτιέμαι αν την ξεχάσαμε τελείως αυτήν.
Κάνουμε φιλότιμες προσπάθειες να την ξεχάσουμε, μην πας και μας τη θυμίζεις πάλι! 😛
Βλέπω η μπαρούφα που πέταξα για τον Άνταμ σαν μπιγκ μπαντ δε σε χάλασε! χαχαχαχαχαχαχα
Όχι, ρε, μη δω θεωρία εγω, όσο πιο μαλακία είναι τόσο γουστάρω! 😀
Κι εγώ μη σκεφτώ θεωρία, όσο πιο μαλακία είναι τόσο γουστάρω χαχαχαχαχαχα :Ρ
http://weheartit.com/entry/group/55456165 χαχαχαχαχα τον ετοιμάζει ο Λούσι για τη θεωρία που λέγαμε :ΡΡ
Μονο εγω δεν θελω το Τζον πισω ε? Υγεια ^^
Death, Lucifer και Bela πεθαινω να τους ξαναδω παντως, ισως και τη Dorothy αλλα τη θελω ζευγαρι με την Charlie <3
Και πανω απ ολους θελω πισω την αγαπη και λατρεια μου τη Meg <3 *the feels are coming* :'(
Άφησαν να εννοηθεί μια πολύ αμυδρά ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μεταξύ τους. Εγώ πιστεύω οτι κάτι θα παιχτεί μεταξύ Τσάρλι και Ντόροθι! 😉
Εγώ πιστεύω ότι ήδη παίζει στη χώρα του Οζ..χαχαχαχαχα :Ρ
Μαρια και γω το ιδιο 😛 :3
Την ερώτηση “πού πάνε οι άγγελοι όταν πεθαίνουν” την έχω σκεφτεί κι εγώ η ίδια πολλές φορές και όντως θα ήθελα να λάβω και την απάντηση κάποια στιγμή…
Η επανεμφάνιση των μάγων Ντον και Μάγκι συμφωνώ ότι θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, ειδικά φέτος που έχουμε και το στοριλάιν της Ροβένα(ΥΓ Αυτή η Καρίσμα πανάθεμα την εδώ και 20 χρόνια δεν έχει αλλάξει η φάτσα της καθόλου :Ρ).
Σχετικά με “επιστροφές-καταστροφές” που θέλω(σε κατηγορίες και με σειρά ανάλογα με το πόσο τις θέλω :Ρ):
1) Μπόμπι, Γαβριήλ(λατρεία!), Τζον, Θάνατος, Λούσιφερ, Άνταμ, Αντίχριστος
2) Τσάρλι, Μπέλα(πρέπει να γίνει επιτέλους το “ντεβουά” -όπως λέει λέει ένας γνωστός μου- με τον Ντιν! Έστω να τη δούμε δαιμόνισσα :Ρ), Μέρι, Μεγκ(αν και δυστυχώς ξέρουμε και μας λυπεί ο λόγος που δεν μπορεί η ηθοποιός :(( ), Ντόροθι
3) Τζόσουα, Μπαλταζαρ και κάποιον από τους παλιούς μπανταςς δαίμονες (βλέπε Αζάζελ, Άλασταιρ, Λίλιθ), Μπεν(αν και δεν καίγομαι να δω ξανά τη Λισα), Μπένι
4) Θα ήθελα να μάθω τι έγινε με την ψυχή του καημένου του Κέβιν(και θα ήθελα επίσης να παραμείνει νεκρός, καθώς ήταν η πιο “ωραία” εξέλιξη του χαρακτήρα του) και θα ήθελα κάποια στιγμή και ένα ακόμη καμεο του Τσακ-Θεού(όχι πολύ σύντομα βέβαια, γιατί θα καταντήσει γραφικό).
Πάλι το μισό καστ έγραψα χαχαχαχαχα!
Βέβαια όταν αναφέρομαι σε επιστροφές δεν εννοώ απαραιτήτως νέες εξελίξεις..εκτιμώ πάντα και μερικά ωραία φλας μπακ 🙂
Adam.adam.adam.Έχει σαπίσει στην κόλαση ο καημένος.Και με ποιον;Με τον Lucifer!Καλοπαιρνάνε!
Ο Λούσι κάνει καλό χαβαλέ ρε συ, ο Μιχαήλ είναι ξενέρωτος χαχαχαχαχαχαχαχαχα :Ρ
λιγότερο από ξενέρωτος…
Μου ελειψε ο Andy Gallagher, ο Gabriel και ο Bobby.. Μου λειπουν αφανταστα.. Απο αυτους που αναφερατε τωρα μου εχουν λειψει ο Λου, ο Τζον και ο Θανατος
1)Εντελώς αδιάφορος
2)Νομίζω τον χορτάσαμε αρκετά , δεν έχει να προσφέρει κάτι στη σειρά .
3)Θα ήθελα να τον δω , το βρίσκω πολύ απίθανο να γίνει αυτό .Θα μπορούσαμε όπως στο προηγούμενο επεισόδιο , έστω και σαν ανάμνηση να τον ξαναβλέπαμε .
Να πω την αλήθεια περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο .
4)Δεν θα έλεγα όχι αν τον ξαναβλέπαμε .
5,6,7,8)Αυτοί ήταν μόνο για ένα επεισόδιο .
9)Θα ήθελα να την ξαναέβλεπα , αν και έπαιξε λίγα επεισόδια (3 ή 4) αγαπήθηκε στη σειρά .
10)Θα ήθελα να τον ξαναέβλεπα , νομίζω είχε να προσφέρει στη σειρά αρκετά .
Από αυτούς που δεν αναφέρονται θα ήθελα να ξανάβλεπα τον Benny , παραδόξως τον “τελείωσαν” αν και πρόσφερε στη σειρά .
death,john kai lucifer.. αυτους τους 3 θα ηθελα πολυ να τους ξαναδω!!!