Με 6 καρδιακές προσβολές στο νοσοκομείο ο Mark Sheppard

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Μας τρόμαξε για τα καλά ο Mark Sheppard μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος πριν περίπου 2 εβδομάδες, πέρασε μια τεράστια περιπέτεια με την υγεία του και φαίνεται να ζει από θαύμα. Συγκεκριμένα έγραψε:

Δεν θα το πιστέψετε! Ήμουν έτοιμος για ένα ραντεβού όταν κατέρρευσα στην κουζίνα μου. Έξι τεράστιες καρδιακές προσβολές αργότερα, και αφού με επανέφεραν στην ζωή 4 φορές μιας και είχα 100% απόφραξη στην αριστερή πρόσθια αρτηρία. Αν δεν ήταν η γυναίκα μου, το τμήμα @losangelesfiredepartment στο Mullholland και το απίστευτο προσωπικό στο @providencecalifornia St Joseph’s – δεν θα τα έγραφα αυτά. Οι πιθανότητες επιβίωσής μου ήταν σχεδόν μηδενικές. Αισθάνομαι υπέροχα. Αύριο σπίτι! #spnfamily

Λίγες μέρες αργότερα ο ηθοποιός επανήλθε με νέο post στο Instagram δείχνοντας χαρούμενος και πίσω στο σπίτι του. Όπως φαίνεται, στο τσακ γλίτωσε ο δικός μας “Κράουλη”. Σε πολλά σχόλια θα δείτε αρκετούς από τους ηθοποιούς του Supernatural να του στέλνουν ανακουφισμένοι την αγάπη του.

SourceInstagram
Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This