Αφιέρωμα | Jason Manns – η μουσική, το Supernatural και τα conventions

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

jason manns cd cover soul photo shoot

Ο Jason Manns είναι ένας Αμερικανός μουσικός της folk/rock σκηνής, ενώ είναι γνωστός και στον χώρο των fandoms γιατί εμφανίζεται συχνά σε συνέδρια του Supernatural σε όλο τον κόσμο, καθώς ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, ο Jensen Ackles, είναι από τους καλύτερούς του φίλους.

Μετά από σπουδές στο business marketing και στη λογοτεχνία, ο Jason ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα εντελώς τυχαία όταν ένας φίλος του και μουσικός παραγωγός παρουσίασε τη διασκευή που είχε κάνει για το τραγούδι Crazy Love του Van Morrison σε έναν ραδιοφωνικό διαγωνισμό – όπου και κέρδισε!

Μετά την επιτυχία στο ραδιοφωνικό διαγωνισμό, ο Jason μετακόμισε στο Los Angeles όπου είχε την ευκαιρία να παίξει ζωντανά στην πρωινή εκπομπή του καναλιού KTLA και στο STAR 98.7 με τον Ryan Seacrest. Την ίδια περίοδο έκανε εμφανίσεις κάθε Κυριακή στο μπαρ LScorpion! στο Hollywood.

Το 2006 γράφει το δισκογραφικό ντεμπούτο του που έχει τίτλο Jason Manns, ενώ το 2010 κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ του ονόματι Soul. Τα Χριστούγεννα του 2014 κυκλοφόρησε ο εορταστικός δίσκος Christmas With Friends με χριστουγεννιάτικα τραγούδια ερμηνευμένα από τον Jason Manns και τους ηθοποιούς του Supernatural.

Ο Jensen Ackles έχει κάνει δεύτερα φωνητικά για τα τραγούδια του σε πολλές περιπτώσεις. Ο Jason έχει επίσης κάνει τα δεύτερα φωνητικά για το δίσκο του Steve Carlson “Rollin’ On” (μαζί με τον Jensen) στα τραγούδια “Hummingbird Billy”, “Rocking Chair” και “Wasted Jamie”.

Έχει δώσει πολλές συναυλίες εκτός ΗΠΑ, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Ιταλία, η Γερμανία, η Αγγλία και η Γαλλία.

Ως ηθοποιός έχει κάνει εμφάνιση στη μικρού μήκους ταινία The Plight Of Clownana (η οποία είναι τόσο ιδιόρρυθμα χαριτωμένη όσο υποδηλώνει ο τίτλος της και πραγματικά αξίζει να την ανακαλύψετε), όπου συμπαραγωγός και συμπρωταγωνιστής ήταν ο Jensen Ackles. Ο Jason είχε επίσης ρόλους στις ταινίες Cake: A Wedding Story και Rock Slyde (2009).

Ο Jason Manns έχει διοργανώσει φιλανθρωπική καμπάνια μέσω του Random Acts του Misha Collins.

supernatural greece jason manns, natasha and me orestis photo op jibcon6 convention rome
Το Supernatural Greece γνώρισε τον Jason Manns στο JIBCon2015!

Ο Jason στο Supernatural

Στο 4×01 Lazarus Rising, o Dean τσαντίζεται όταν ανακαλύπτει ότι ο Sam έχει προσθέσει ένα iPod στην Impala. Όταν το ανοίγει, παίζει το τραγούδι Vision του Jason. Ο Dean κοιτάζει τον Sam με ένα αποδοκιμαστικό “Really?” πριν αρπάξει το iPod από τη βάση του και το πετάξει στο πίσω κάθισμα. Κι επειδή τώρα ξέρω ότι σας δημιουργήθηκε η απορία για το τραγούδι, ορίστε: 

Καλύτερο από Taylor Swift, σίγουρα! 😛

πηγές: Wikipedia

3 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

3 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Marianna Winchester
Marianna Winchester
31 December 2017 10:02

Αυτός είναι λοιπόν ο περιβόητος Jason Manns

FuckingKingOfFuckingHell
FuckingKingOfFuckingHell
31 December 2017 10:51

Το χριστουγεννιατικο αλμπουμ αρχισα να το ακουω απο τον Νοεμβριο 🙂 Ο Τζενσεν ηξερα οτι τραγοδαει, αλλα μολις ακουσα τον Τζαρεντ!!!! Ο Ριτσαρντ καταπληκτικος, το ιδιο και ο Ρομπ. Και μετα…ο ΜΙΣΑ!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ!!! ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!! ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟΙ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΣΤ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡΝΑΤΙΟΥΡΑΛ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΑΡΑ??? 🙂

Maraki Mixa
Maraki Mixa
1 January 2018 01:58

οντως καταπληκτικοι ολοι τους ….απο φωνη κορμαρα που λεμε (δεν το λεω ειρωνικα ομως το εννοω) … παντως μας βγηκαν πολυταλαντοι (τι να κανουμε τωρα?!!!!?? )νομιζω οτι δεν θα σταματησουν ποτε να μας εκπλησουν με τα (πολυαριθμα )ταλεντα τους !!!

Latest

More Articles Like This

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x