Αποκλειστική συνέντευξη: H Emily Swallow μιλά στο Supernatural Greece

Must Try

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Η Emily Swallow μιλά αποκλειστικά στο Supernatural Greece για το τέλος της Αμάρα στο Supernatural, για το The Mandalorian και για το πώς βιώνει την πανδημία που πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη.

Ελπίζω να είσαι καλά παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο κόσμος. Είσαι σε καραντίνα αυτή τη στιγμή; Πόσο δύσκολο είναι να κάνεις γύρισμα με όλα αυτά τα νέα μέτρα ασφαλείας λόγω COVID-19;

Μπόρεσα να επιστρέψω στη δουλειά, για την τηλεοπτική σειρά SEAL Team, κάτι για το οποίο είμαι απίστευτα ευγνώμων. Υπάρχουν πολλά πρωτόκολλα ασφαλείας, αλλά όλοι κάνουμε αυτό που πρέπει για να εξασφαλίσουμε ότι θα μπορούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Δεν κατάφεραν όλες οι σειρές να επιστρέψουν στη δουλειά, οπότε είμαστε όλοι διατεθειμένοι να κάνουμε αυτό που χρειάζεται! Μπαίνω σε καραντίνα όποτε χρειάζεται: μετά από ταξίδια, πριν πάω για γύρισμα, κλπ.

Πως αντέδρασες όταν έμαθες ότι είχες πάρει το ρόλο της Amara; Ήξερες από την αρχή ότι θα ήταν η αδερφή του Θεού; Τι χρειάζεται να έχει στο μυαλό του ένας ηθοποιός για να παίξει μια αρχέγονη οντότητα;

Με είχε ενθουσιάσει και με είχε ιντριγκάρει η πρόκληση. Ήξερα ότι ήταν η αδερφή του Θεού, αλλά δεν ήξερα στην αρχή ότι ο Chuck ήταν ο Θεός. Ειλικρινά, δεν μπορούσα να εστιάσω και πολύ στη θειότητά της. Έπρεπε να συνδεθώ με όσα ένοιωθα ανθρώπινα: τη θλίψη της, το φόβο της, τον πόνο της. Για να μπω στο μυαλό κάποιου που δεν έχει δει ποτέ τη Γη ή πώς αυτή λειτουργεί, προσπάθησα να επιτρέψω [στην Amara] να συμπεριφέρεται σαν παιδί, να είναι απλοϊκή στον τρόπο που προσεγγίζει κάθε νέα κατάσταση. Και συνειδητοποίησα ότι, ακριβώς επειδή η δύναμή της ήταν τεράστια, έμοιαζε πιο σωστό να τη δείχνει όσο γίνεται πιο σπάνια. Η δύναμή της δεν είναι επιτηδευμένη. Την χρησιμοποιεί με αυτοπεποίθηση και, κατα κύριο λόγο, την κρύβει στην ηρεμία της.

Πως σε έκανε να νοιώσεις το ότι η Amara είχε δίκιο για τον Chuck εξ αρχής; Ποτέ δεν ήταν εκείνη ο αληθινός κακός, αλλά αυτός αποδείχτηκε ο απόλυτος Big Bad! Σε είχαν προετοιμάσει με κάποιο τρόπο τότε, ή εξεπλάγης όπως εμείς;

Δεν είχα ιδέα τότε ότι ήταν ο Big Bad! Το μόνο που ήξερα ήταν ότι με είχε προδώσει, με είχε αγνοήσει και τους είχε στρέψει όλους εναντίον μου. Αυτό σίγουρα έφτανε για να βρω την οργή μέσα μου. Ειλικρινά, πραγματικά πόνεσε η καρδιά μου για την Amara όταν έμαθα ότι ήταν κακός και δεν υπήρχε σωτηρία για αυτόν. Ήθελε τόσο πολύ να έχει μια καλή σχέση μαζί του, κι αυτός την κρατούσε σε απόσταση.

Μετά το επεισόδιο 17, πολλοί φανς θεώρησαν την Amara “αφελή” που εμπιστεύτηκε πάλι τον Chuck, μετά από όσα της έχει κάνει. Ποια είναι η άποψή σου πάνω σε αυτό; Συγχωνεύτηκε οικειοθελώς με τον Chuck επειδή η προδοσία του Dean της ράγισε την καρδιά; Ή είναι αλήθεια τόσο εύπιστη και πλήρωσε το τίμημα χάνοντας εντελώς τον εαυτό της;
(Ερώτηση από την fan της σελίδας: Katia Kiouloglou)

Η Amara δεν είχε ποτέ πολλές επιλογές, εξαιτίας της βαθιάς της σύνδεσης τόσο με τον Dean, όσο και με τον Chuck, οι οποιοι κατέληξαν αντίπαλοι. Νομίζω πως όταν έμαθε ότι ο Dean την είχε προδόσει, ήξερε ότι έχει στριμωχτεί σε μια γωνία. Δεν εμπιστευόταν πλήρως την πρόταση του Chuck για μια επανεκκίνηση όπου οι δυο τους θα ήταν ίσοι, αλλά ο πόνος της απόγοητευσης από τον Dean ήταν αβασταχτος, οπότε θεώρησε ότι άξιζε να ελπίζει στο σχέδιο του Chuck. Στο δικό μου μυαλό, [η Amara] δεν έχασε εντελώς τον εαυτό της. Έχασε την αυτονομία της σε αυτόν τον κόσμο, αλλά από τη στιγμή που μετά μαθαίνουμε ότι είναι μέσα στον Jack πια, θεωρώ ότι βρήκε την ισορροπία που αποζητούσε.

Ακούγεται ότι τα πλατώ του Supernatural είναι από τα πιο διασκεδαστικά πλατώ που θα μπορούσε να δουλεύει κανείς. Έχεις καμία χαριτωμένη ή αστεία ιστορία που θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας από τη δουλειά με τα αγόρια;
(Ερώτηση από την fan της σελίδας: Evi eleftheriafou)

Κάθε μέρα δουλειάς με εκείνους ήταν διασκεδαστική. Φέρνουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση και χαρά στη δουλειά τους. Αλλά η πιο αστεία μέρα για εμένα ήταν μια μέρα με τη Ruth [Connell]. Είχαμε αρκετές σκηνές μαζί στην 11η σεζόν, και συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν εύκολο να πιάσουμε εξ απήνης το συνεργείο γιατί δεν ήταν συνηθισμένοι να δουλεύουν χωρίς άντρες. Ήταν πολύ ευγενικοί και τυπικοί μαζί μας, οπότε δεν μπορούσαε να αντισταθούμε στον πειρασμό να τους κάνουμε μερικές φαρσες.

Τι θα αποκομίσεις από την Amara όταν τελειώσει το Supernatural; Σου δίδαξε κάτι;

Η Amara με δίδαξε όμορφα πράγματα. Κάτω από όλον το θυμό της υπήρχε μια βαθιά ευαισθησία, και ήταν πρόθυμη να αφήσει τον εαυτό της εκτεθειμένο σε πιθανό πόνο, εξαιτίας του πόσο βαθιά αγαπούσε τον Chuck και το Dean. Θαυμάζω αυτή την προθυμία. Στην 15η σεζόν, εκτίμησα πραγματικά την υπομονή της — αντί να αντιδράσει με σωματική βία, αποφάσισε να βγάλει τον εαυτό της από την εξίσωση όταν ο Chuck την αιφνιδίασε στο Reno, ενώ ήταν πρόθυμη να καθήσει και να ακούσει όσα είχαν να της προτεινουν ο Sam και ο Dean πριν αποφασίσει πως θα αντιδράσει. Προσπάθησε να παίξει το ρόλο του απόλυτου διαμεσολαβητή ανάμεσα στον Dean και τον Chuck. Παρόλο που δεν τα κατάφερε τελικά, θεωρώ ότι χρειάστηκε πολλή ταπεινοφροσύνη και αγάπη για να κάνει αυτή την προσπάθεια.

Είχες έναν καθοριστικό ρόλο στο The Mandalorian πέρσι, ένα ρόλο αρκετά διαφορετικό από την Amara. Μπορείς να μας πεις αν θα επιστρέψει η Οπλουργός στη 2η σεζόν, κι αν βρήκες κοινά στοιχεία σε αυτές τις δυο badass κυρίες που ερμήνευσες;

Βλέπω ομοιότητες από την άποψη ότι κρατούν γερά την ιερή αληθεια τους. Η Amara είχε τη βαθιά πεποίθηση ότι εκείνη κι ο Chuck θα έπρεπε να ζουν σε αρμονία, και πάντα το αποζητούσε αυτό. Ομοίως, η Οπλουργός κρατά γερά τις καλά ριζωμένες ιδέες περί αφοσίωσης και ενότητας. Υπενθυμίζει στους υπόλοιπους Mandalorians της μυστικής ομάδας τους ότι, παρόλες τις διαφορές τους, είναι ηθικά δεσμευμένοι ο ένας με τον άλλο. Αυτή η υπενθύμιση τελικά σώζει τον Din Djarin όταν δέχεται επίθεση στο Κεφάλαιο 3 — οι Mandalorians με τους οποίους μόλις είχε τσακωθεί, στέκονται στο ύψος των περιστάσεων κι έρχονται αντιμέτωποι με τους κυνηγούς επικυρηγένων που του επιτίθενται. Πιστεύω πως, αν ο Chuck ήταν πρόθυμος να δείξει την ίδια αφοσίωση στην Amara, θα είχαν αποφύγει και οι δυο τον βαθύ πόνο και την απογοήτευση που ένοιωσαν προσπαθώντας να αποσπάσουν αυτό που ήθελαν από τους Winchesters — και θα ήταν όλοι πολύ καλύτερα!

Έχεις κάποια μελλοντικά σχέδια που θα μπορούσες να μοιραστείς μαζί μας; Θα σε δούμε σύντομα σε κάποια άλλη σειρά -ή ίσως σε κάποια ταινία;

Δουλεύω στο SEAL Team ξανά — είχα έναν επαναλαμβανόμενο ρόλο στην 3η σεζόν, και θα με δείτε στην 4η σεζόν όταν επιστρέψει στις 2 Δεκεμβρίου. Μόλις βγήκε κι ένα θρίλερ όπου συμμετέχω — [η ταινία] The Haunting of Mary Celeste — αλλά το είχα γυρίσει πριν κάμποσα χρόνια, οπότε είναι περιεργο να το βλέπω τώρα να κυκλοφορεί έξω στον κόσμο! Είναι διαθέσιμο σε διάφορες πλατφόρμες video on demand. Είμαι, επίσης, ευγνώμων που δουλεύω γενικώς αυτή τη στιγμή. Τόσες πολλές σειρές δεν έχουν καταφέρει να ξεκινήσουν ξανά λόγω COVID! Ανυπομονώ να επιστρέψω και στα συνέδρια.


Click here to read the interview in English

- Advertisement -spot_img

4 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

4 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Marianna Winchester
Marianna Winchester
2 December 2020 08:00

wooooooow, μπραβο ρε παιδια, δεν ξερω πως τα καταφερατε, μπραβο σας!!!

Rosa@abouttvseries
1 December 2020 20:18

Συγχαρητήρια για τη συνέντευξη!

Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
1 December 2020 16:55

Συγχαρητήρια γι’ αυτήν την υπέροχη συνέντευξη! Λάτρεψα τις ερωτήσεις και μου άρεσαν πολύ και οι απαντήσεις της Έμιλυ. Ένα ξεχωριστό μπράβο στους φανς για τις δικές τους ερωτήσεις.

Ευχαριστούμε πολύ και πάλι

Rosa@abouttvseries
1 December 2020 20:18

Συγχαρητήρια για τη συνέντευξη!

- Advertisement -

Latest

- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img