Αποτελέσματα ψηφοφορίας: Καλύτερο επεισόδιο 11ης σεζόν

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Λήξη και αυτής της ψηφοφορίας. Το καλύτερο επεισόδιο της 11ης σεζόν, ύστερα από δικές σας ψήφους, αναδείχθηκε το 11×20(Don’t Call me Shurley) με την επιστροφή του Τσακ και την μεγάλη αποκάλυψη ότι είναι ο Θεός. Μπορείτε να διαβάσετε το review μας για το επεισόδιο κλικάροντας εδώ.

Συγκλονίζει ακόμα η τελευταία σκηνή του επεισοδίου:

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

1 ΣΧΟΛΙΟ

Subscribe
Notify of
guest

1 Σχόλιο
Oldest
Newest Most Voted
FuckingKingOfFuckingHell
FuckingKingOfFuckingHell
22 Οκτωβρίου 2016 11:06

Ρεε πεφτει Το Ανατριχιασα σε αυτην την σκηνηη:-PΠφφ μου θυμησε και τον Μετατρον : Πολλοι λενε οτι τον συμπαθησαν μονο σε αυτο το επεισοδιο. Εγω πανταα συμπαθουσα τον Μετατρον 🙂 Μα τι προβλημα εχετεε μαζι του??:-P Απο αυτην την στιγμη, ολο το supernaturalgreece comunity ειναι σιγουραα ενντιον μου. Την μια φορα βριζω τον Σαμ, την αλλη λατρευω τον Μετατρον….πλεον φοβαμαι για την σωματικη μου ακεραιοτητα:-P

Latest

Περισσότερα Άρθρα