Ο Christian Kane θα κάνει guest στην τελευταία σεζόν του Supernatural

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Δεδομένου του πώς τελείωσε η 14η σεζόν, με το Θεό να τα κάνει όλα λαμπόγυαλο, είναι λογικό να πούμε ότι οι Winchesters θα χρειαστούν όσους συμμάχους μπορούν να έχουν στην τελευταία τους μεγάλη περιπέτεια, μπαίνοντας στην 15η και τελευταία σεζόν του Supernatural.

Ο Christian Kane θα είναι ένας από αυτούς, σύμφωνα με το EW. Τον Kane τον γνωρίσαμε ως τον απόλυτο αντιήρωα Lindsey McDonald στη σειρά Angel, αλλά τον είδαμε και πιο πρόσφατα στο ρόλο του Jacob Stone στο The Librarians. Ο 47χρονος Τεξανός θα παίξει τον ‘Leo Webb‘, έναν πρώην κυνηγό και φίλο του Dean Winchester. Αν και δεν ξέρουμε ακόμη πολλά για τον Leo, το ότι είναι “πρώην κυνηγός”, αναφέροντας χαρακτηριστικά στην περιγραφή ότι γνωρίζει μόνο τον Dean, θα μπορούσε να σημαίνει ότι γνωρίζει τον μεγάλο Winchester από τότε που κυνηγούσε με τον John, πριν πάει να βρει τον Sam στο Stanford.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν ο ρόλος του Kane θα είναι επαναλαμβανόμενος ή αν θα είναι απλά γκεστ σε κάποιο αυτοτελές, αλλά ως παλιός φίλος του Dean, ελπίζουμε να θυμηθεί να του φέρει λίγη τάρτα — για να πάνε κάτω τα φαρμάκια!

Κοινοί ηθοποιοί του Supernatural και του Angel

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Περισσότερα Άρθρα