Εννέα χρόνια Supernatural Greece!

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Να ‘μαστε και πάλι εδώ. Όπως κάθε χρονιά, 22 Απριλίου να λέμε το γνωστό μας “Χρόνια Πολλά”. Ποιος να το πίστευε πριν 1 χρόνο για όσα συμβαίνουν φέτος. Μιλάγαμε για… γιορτή στο τέλος του Supernatural, κι όμως! Ένας φονικός ιός πλήττει όλον τον πλανήτη με χιλιάδες νεκρούς, οι δουλειές μας είναι κλειστές και εμείς σε καραντίνα μέσα στο σπίτι μας. Για να βγεις έξω χρειάζεσαι μήνυμα από το Υπουργείο, ενώ οι παραγωγές σειρών/ταινιών είναι κλειστές. Σχεδόν τα πάντα σε ολόκληρο τον κόσμο είναι σε παύση.

Εμείς είμαστε παρέα εδώ και ελπίζω να σας κρατάμε συντροφιά στις δύσκολες μέρες που ζούμε. Γιατί αν κάποιος πριν 1 χρόνο σου έλεγε τα παραπάνω, θα του έλεγες “Ποια ταινία είναι να την κατεβάσω. Καλή;” Εμένα πάντως η παρέα σας εδώ στο site & στο Youtube με έχει βοηθήσει πολύ. Πολλά άλλαξαν, λοιπόν, σε αυτόν τον 9ο χρόνο ζωής του Supernatural Greece. Και θα πρέπει να περιμένουμε πολλές ακόμα ημέρες για ανακοίνωση επιστροφής της σειράς μας.

Και μπαίνουμε, που λέτε, στον 10ο χρόνο ζωής μας! 9 χρόνια μεγαλώσαμε μαζί και…

Δεν ξέρω τι να γράψω και τι να πω. Κοιτάω εδώ και ώρα μια οθόνη μη μπορώντας να γράψω περισσότερα. Αδυνατώ να σκεφτώ, μιας και πάνω κάτω τα έχουμε πει όλα τα περασμένα χρόνια. Η Αμαλία μου στέλνει για χρόνια πολλά και με ρωτάει “Δεν θα γράψεις κάτι για σήμερα;” Ίσως ένα ευχαριστώ να ήταν αρκετό. Σίγουρα όχι. Μήπως να έκανα κάποιο Giveaway; Μα τι λέω; Πρώτον που να βρω κάτι ανοιχτό στις μέρες μας και δεύτερον που να βρω προϊόντα Supernatural στην Ελλάδα; Δε βαριέσαι, ίσως το καλοκαιράκι την βρω την άκρη.

Ευχαριστώ, λοιπόν. Αυτή η ιστοσελίδα (και όχι μόνο η σειρά) άλλαξε τη ζωή μου. Έγινα καλύτερος άνθρωπος, έκανα οικογένεια μέσα από αυτήν. Και εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, σε 1 χρόνο στις 22 Απριλίου 2021 να σας γράφω για μια δεκαετία Supernatural Greece νοσταλγώντας τη σειρά που τελείωσε και μας λείπει όσο καμιά άλλη. Γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό, και όχι αυτό που ζούμε σήμερα. Το Supernatural να τελειώσει, όπως το θέλουν οι ηθοποιοί και οι παραγωγοί του.

Ήταν 22 Απριλίου 2011, Μ. Παρασκευή. Έκανα το καλύτερο δώρο γενεθλίων στον εαυτό μου. Σας ευχαριστώ για όλα!

ΥΓ: Βρείτε με και στο Youtube κλικάροντας εδώ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Subscribe
Notify of
guest
1 Σχόλιο
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Amalia
1 year ago

Στο καλό σου! Με συγκίνησες, ρε μπαγασα! Χρόνια πολλά! 😌

Τελευταία Άρθρα

Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Περισσότερα Άρθρα