Έρχεται ανατροπή για τις Wayward Sisters από το CW;

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Τα πάνω – κάτω έρχονται τις τελευταίες ημέρες με τις… Wayward Sisters. Και ενώ, από τον Ιανουάριο ακόμα, είχαμε όλοι σίγουροι το “πράσινο” φως για ολόκληρη σεζόν των κοριτσιών του Supernatural, το CW δεν επέλεξε τη σειρά και ο κόσμος έφερε την αναστάτωση τα Social Media.

Το petition με τις υπογραφές έχει ξεπεράσει τις 40.000 μέχρι αυτήν την ώρα και συνεχίζει, ενώ οι Wayward Sisters βρίσκονται συνεχώς στα παγκόσμια trends σε Twitter και Facebook. Το αγαπημένο Brooklyn Nine Nine με αυτόν τον τρόπο ανανεώθηκε από το NBC για 6η σεζόν, ενώ το ίδιο είχε γίνει και πέρυσι με το Timeless του Eric Kripke.

Την ίδια ώρα η Briana Buckmaster(Donna) twittαρε ότι θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις την Πέμπτη και ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε feedback στο CW. Λέτε να γνωρίζει τίποτα παραπάνω; Το θεωρώ αρκετά αισιόδοξο το μήνυμά της και σίγουρα το CW δεν θέλει περισσότερους εχθρούς τώρα που προσπαθεί να ορθοποδήσει με τις τηλεθεάσεις των σειρών και το Supernatural είναι ο βασικός πυλώνας για το κανάλι.

Έρχεται η μεγάλη ανατροπή; Θα πάρουν πίσω οι ιθύνοντες του καναλιού την απόφασή τους για τις Wayward Sisters; Υπομονή λίγες μέρες ακόμα όπου θα τελειώσει οριστικά η ιστορία.

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Περισσότερα Άρθρα