Έρχεται το Φθινόπωρο το The Winchesters, έχουμε και τα πρώτα Logos!

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Το Supernatural Universe επιστρέφει σχεδόν 2 χρόνια από το τέλος της σειράς μας. To The Winchesters θα είναι η prequel σειρά η οποία πήρε το πράσινο φως από το CW λίγες ημέρες πριν.

Πλέον δημιουργήθηκε επίσημος λογιαρασμός στο Twitter για τη νέα σειρά. Εκεί βλέπουμε τα 2 πρώτα Logos για το The Winchesters, τα οποία δείχνουν βέβαια αρκετά πρόχειρα και λογικό μιας και δεν έχουμε ακόμα επίσημες Promotional φωτογραφίες. Μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε αφίσες, φωτογραφίες από το Cast καθώς και πολύ πιθανό το πρώτο Trailer!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρωταγωνιστής των 2 logos είναι το σήμα των Men Of Letters, ενώ η γραμματοσειρά της σειράς δείχνει να μοιάζει με εκείνη του Supernatural αλλά δεν είναι ίδια.

To The Winchesters έρχεται το Φθινόπωρο και ανυπομονούμε για την νέα Supernatural σειρά, στην νέα Supernatural εποχή!

Το Supernatural Greece θα καλύψει το The Winchesters, όπως τόσα χρόνια κάλυπτε και το Supernatural. Με όλες τις ειδήσεις, τα νέα, τα trailers, τις φωτογραφίες, τα reviews, τα αφιερώματα και πολλά πολλά ακόμα άρθρα. ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ!

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This