Εκρηκτικό τρέιλερ για την 3η σεζόν του The Boys!

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Ένας χρόνος πέρασε ήρεμα. Ο Homelander είναι μαζεμένος. Ο Butcher δουλεύει για την κυβέρνηση — με επιβλέποντα τον Hughie, μάλιστα! Αλλά αμφότεροι οι δυο άνδρες δεν κρατιούνται για να μετατρέψουν την ηρεμία που επικρατεί σε λουτρό αίματος. Οπότε, όταν τα Αγόρια μαθαίνουν για ένα μυστηριώδες όπλο εναντίον των Υπερηρώων, έρχονται κατευθείαν αντιμέτωποι με τους Επτά, ξεκινώντας πόλεμο και κυνηγώντας τον θρύλο του πρώτου Υπερήρωα, του Soldier Boy.

Η πολυαναμενόμενη 3η σεζόν του The Boys ξεκινά στις 3 Ιουνίου, με τα τρια πρώτα επεισόδιά της να γίνονται άμεσα διαθέσιμα στο Amazon Prime.

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Περισσότερα Άρθρα