Και ο Jim Beaver σε… “μυστικά γυρίσματα”!!! Τι συμβαίνει κύριοι;

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Μετά τον Mark Sheppard και ο Jim Beaver μας προϊδεάζει για κάτι που έρχεται αλλά δεν μπορεί να μιλήσει γι’αυτό. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή και ένα ένα γιατί ίσως να έχετε μπερδευτεί:

MARK:

 • Αναφέρει μέσω Instagram ότι ξεκινάει μια νέα περιπέτεια και θα παίξει σε σούπερ μυστικό Project.
 • Αναφέρει την λέξη “NEW” χωρίς να διευκρινίζει αν πρόκειται για καινούρια σειρά ή κάτι καινούριο για τον ίδιο. Θεωρώ ότι εννοεί νέα σειρά πάντως.
 • Συγκεκριμενοποιεί ότι δεν θα υποδυθεί τον Κράουλη αλλά έναν καινούριο χαρακτήρα. Εγώ το μεταφράζω ότι θα παίξει σε Supernatural Project και μάλλον όχι στο Supernatural!
 • Αν έπαιζε σε μια διαφορετική σειρά γιατί να αναφέρει τον Κράουλη; Θα μπορούσε να πει ότι ξεκινάει απλά σε μια νέα σειρά.
 • Γυρίσματα στην Ατλάντα, ενώ το Supernatural γυρίζεται στο Βανκούβερ.
 • Θα συναντηθεί με παλιούς φίλους!!!

JIM:

 • Ο Jim είχε μια πρώτη μέρα γυρισμάτων στις 16/10. Το ίδιο και ο Μαρκ.
 • Αναφέρει και αυτός στο Facebook ότι δεν μπορεί να πει κάτι παραπάνω.

Δεν μπορεί να είναι τόσες πολλές οι συμπτώσεις. Δεν γίνεται να ξεκινάνε και οι δύο κάτι καινούριο και μάλιστα την ίδια μέρα και δεν μπορούν να μιλήσουν γι’αυτό! Κάτι μεγάλο έρχεται προφανώς εγώ ΠΟΝΤΑΡΩ στις Wayward Sisters.

Να θυμίσω ότι η Kim Rhodes (Sheriff Miles & πρωταγωνίστρια των Wayward Sisters):

 • Στις 02/10 ανεβάζει το post στο Facebook:

  “Έτοιμοι να γίνετε… Wayward μαζί μας; Πάρτε τις βαλίτσες σας και έρχεται ταξιδάκι… #wayward

 • Στις 08/10 αναφέρει:
  “Wayward. Δεν χάθηκε. Ελάτε μαζί μας. Σύντομα.”
 • Στις 15/10 γράφει:
  “Πηγαίνουμε στον δικό μας δρόμο. Είσαι μαζί μας;”

Τα Posts της συμπεριλαμβάνουν την Briana Buckmaster (και ένα κοριτσάκι που δεν γνωρίζουμε) σε φωτογραφίες όπως την παραπάνω.

Ήρθε η ώρα για τις Wayward Sisters; Θα βρουν τον δρόμο τους στο Netflix; Θα πρωταγωνιστήσει εκεί ο Mark Sheppard ή ο Jim Beaver; Ή απλά βλέπω λάθος οράματα; Εσείς τι λέτε; Θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του το Wayward Sisters;

ΥΓ: Supernatural στο Netflix(και όχι στο CW), Wayward Sisters, συν Jim Beaver & Mark Sheppard. Και σίγουρα κι άλλοι guests από το Supernatural. ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ!!!

ΥΓ2: Σίγουρα οι Wayward Sisters θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην 14η σεζόν του Supernatural, ενώ εκεί θα συνεχιστεί η ιστορία τους. Άραγε αν όντως πάει στο Netflix(ή σε κάποιο άλλο κανάλι) θα δούμε ένα νέο Storyline;

ΥΓ3: Μακάρι να έφευγε και το Supernatural από το CW. Μακάρι.

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This