Ο Jensen Ackles επισκέφτηκε το Lawrence του Kansas

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Αυτό το σαββατοκύριακο, ο Jensen Ackles ταξίδεψε στο Kansas ως επίτιμος καλεσμένος στον αγώνα αυτοκινήτων NASCAR 2019, αλλά πριν φτάσει στο Kansas City, έκανε μια στάση στη γενέτειρα των Wincehsters, το Lawrence, αλλά και στο γειτονικό Κοιμητήριο του Stull. Μοιράστηκε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram 5 φωτογραφίες από την περιοχή, με ένα συγκινητικό μήνυμα:

“Lawrence, Kansas. Σχεδόν 15 χρόνια πριν, ξεκινήσαμε να πούμε μια ιστορία βασισμένη σε αυτή την υπέροχα βουκολική κωμόπολη. Και πιο συγκεκριμένα, σε αυτό το νεκροταφείο. Το Κοιμητήριο του Stull. Ήταν περίεργο συναίσθημα να περπατώ σε αυτό το χώμα…γνωρίζοντας ότι το τέλος του Supernatural ταξιδιού μας φτάνει σύντομα. Είναι ένα Σάββατο βαθιάς περισυλλογής.”

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This