Ο Jeremy Carver υπόσχεται “σοκαριστικές ανατροπές” στη συνέχεια της 11ης σεζόν! [SPOILERS]

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

11x10 - The Devil In The Details dean cage sam

Ο εκτελεστικός παραγωγός του Supernatural, Jeremy Carver, μίλησε στο TVLine για τη συνέχεια της 11ης σεζόν και μας προϊδεάζει για το τι θα επιφέρει το μέλλον στους Winchesters και υπόσχεται “κάποιες αρκετά σοκαριστικές ανατροπές” με το που θα επιστρέψει η σειρά. Ενόσω ο Sam σκέφτεται την προσφορά του Εωσφόρου για να γίνει το δοχείο του, ο Dean παλεύει μέσα του με το αν “έχει τη δύναμη να παραδεχτεί στον εαυτό του την εξουσία που έχει η Amara πάνω του κι αν μπορεί να το παραδεχτεί στους υπόλοιπους. Αυτό θα μας οδηγήσει σε κάποια πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα.”

Ο Castiel, που τόσο καιρό φαινόταν να έχει πέσει σε κάποια μαύρη τρύπα της σειράς, θα επιστρέψει δριμύτερος “με έναν νέο και αναπάντεχο τρόπο,” και η αναζήτησή του για να επαναφέρει τη δύναμή του θα οδηγήσει σε “σοκαριστικές συνέπειες” για όλους. 

Κι όσον αφορά τον άλλο ‘αγνοούμενο’ χαρακτήρα του Supernatural, το Θεό, ο Carver μας λέει ότι θα μας απασχολήσει πολύ το ερώτημα που είναι ο Θεός και αν θα εμφανιστεί…

Τι άλλο όμως να περιμένουμε από τη συνέχεια της 11ης σεζόν; Φυσικά, την επιστροφή του Bobby και του Rufus, μια υπόθεση στον κόσμο της επαγγελματικής πάλης και μια εκδοχή του Das Boot αλά Supernatural.

ΠΗΓΗ

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: η αγάπη μου για τον Dean Winchester δεν είναι υγιής!

Περισσότερα Άρθρα