Ο παλαιστής ‘The Miz’ σε guest ρόλο στο 11×15

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

the-miz-wrestler-11x15

Το Supernatural έκλεισε τον πρωταθλητή του WWE, Mike ‘The Miz’ Mizanin, να κάνει ένα guest στο 15ο επεισόδιο της 11ης σεζόν, όπως μας αποκάλυψε το TVLine.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λιγες μέρες, το εν λόγω επεισόδιο θα είναι μια εκ των έσω ματιά “στους αγώνες επαγγελματικής πάλης της επαρχίας, το οποίο θα είναι πολύ διασκεδαστικό,” δήλωσε ο εκτελεστικός παραγωγός του Supernatural, Jeremy Carver.

Ο Mizanin, που έχει γίνει γνωστός από το τηλεριάλιτι Real World, θα παίξει τον ‘Shawn Harley’, ένα νέο, φιλόδοξο επαγγελματία παλαιστή, τόσο ευέξαπτο όσο και ταλαντούχο. Ο Harley θέλει να αναδειχτεί, και θα προσπαθήσει να το καταφέρει με κάθε τρόπο.

ΠΗΓΗ

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: η αγάπη μου για τον Dean Winchester δεν είναι υγιής!

Περισσότερα Άρθρα