Ο Richard Speight Jr. θα σκηνοθετήσει 3 επεισόδια στην 15η σεζόν

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Ο Richard Speight Jr. αρχίζει να γίνεται γκουρού των σειρών φαντασίας, μπροστά αλλά και πίσω από τι κάμερες. Τον γνωρίσαμε ως Λόκι/Αρχάγγελο Γαβριήλ στο Supernatural, ενώ έχει καθίσει και στη σκηνοθετική καρέκλα 7 επεισοδίων της σειράς. Πιο πρόσφατα, σκηνοθέτησε κι ένα επεισόδιο στην 4η σεζόν της σειράς Lucifer.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ο Speight αποκάλυψε ότι θα σκηνοθετήσει ακόμα τρία επεισόδια της τελευταίας σεζόν του Supernatural. Και πριν ρωτήσετε, όχι, δεν γνωρίζει ακόμη τι θα συμβεί. Σαν φαν της σειράς και ο ίδιος, δηλώνει ότι έτσι κι αλλιώς δεν θα θέλαμε spoilers.

Νοιώθω απέραντα ευλογημένος που υπήρξα κομμάτι μιας σειράς τόσο γαμάτης όσο το Supernatural.” Ο Speight μίλησε και για το επερχόμενο τέλος της σειράς: “Αυτό είναι το χάρισμα αυτής της σειράς. Το ότι όλοι έχουμε μια συναισθηματική αντίδραση για το τέλος της λέει πολλά για το πόσο δεμένοι ήμασταν με αυτή όσο καιρό ήταν εδώ.

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Περισσότερα Άρθρα