Φωτογραφίες από τα γυρίσματα με μεγάλα Spoilers – Season 13 Finale

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Και να μαστε και φέτος εδώ. Στα γυρίσματα του 23ου επεισοδίου και τελευταίου για την 13η σεζόν.

Οι ηθοποιοί ξεκίνησαν τα γυρίσματα στις 10 Απριλίου και στις 20 του ίδιου μήνα θα τα ολοκληρώσουν. Οι πρώτες… κατασκοπευτικές φωτογραφίες έκαναν την εμφάνισή τους και ένα μυστηριώδες σύννεφο πλανάται πάνω από το σενάριο του Supernatural.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον Jensen Ackles με μια περίεργη φορεσιά!

1) Πρόκειται για Time Travel; Θα απέκλεια αυτό το ενδεχόμενο μιας και βλέπουμε σύγχρονα φανάρια και αυτοκίνητα, ενώ οι άνθρωποι είναι κανονικά ντυμένοι.

2) Σίγουρα η ενδυμασία θυμίζει κάτι σαν… Death! Θα μπορούσε να έχει συμβεί κάτι με την Billie; Μήπως για κάποιο λόγο έγινε ο Θάνατος ή κάτι σχετικό; Ας μην ξεχνάμε αυτά που του είπε η Billie σε περασμένο επεισόδιο της 13ης σεζόν αλλά και το ότι ο Ντιν ήταν αυτός που “θέρισε” τον Θάνατο.

3) Ο Jensen Ackles μας προετοίμασε πρόσφατα ότι έρχονται μεγάλες αλλαγές στο Supernatural και ότι θα παίξει έναν νέο ρόλο στη σειρά! Η επικρατέστερη θεωρία; Ο “δικός μας” ο Μιχαήλ! Θα πει το “ναι” ο Ντιν; Θα γίνει το δοχείο του Αρχαγγέλου; Κι αν ναι, γιατί; Ας μην ξεχνάμε και τα λόγια του Ντιν στην 5η σεζόν:

Michael: And you think you know better than my father? The one unimportant little man. What makes you think you get to choose?
Dean: Because I got to believe that I can choose what I do with my… unimportant little life.
Michael: You’re wrong. You know how I know? Think of a million random acts of chance that let John and Mary be born, to meet, to fall in love, to have the two of you. Think of the million random choices that you make–and yet how each and everyone of them brings you closer to your destiny. Do you know why that is? Because it’s not random. It’s not chance. It’s a plan that is playing itself out perfectly. Free will’s an illusion, Dean. That’s why you’re going to say yes.

Περισσότερες φωτογραφίες από το Season 13 Finale:Για περισσότερα Spoilers για το επεισόδιο κλικάρετε εδώ.

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Περισσότερα Άρθρα