Πως θα ήταν να πηγαίνατε για συνέντευξη με τους Winchesters!

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Iro
Iro
Από πάντα ήμουν fan των σειρών μυστηρίου αλλά στο Supernatural βρήκα το συνδυασμό που αναζητούσα: αγωνία, χιούμορ και πάλι αγωνία. Αυτό που με κέρδισε στην αγαπημένη μας σειρά είναι ότι τα απίθανα φαίνονται τόσο αληθινά και οι πρωταγωνιστές δεν είναι οι κλασσικοί σούπερ ήρωες, στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει από άλλες σειρές του ίδιου είδους. Από τότε (2007) η σχέση μου με το Supernatural είναι καρμική ιδιαίτερα όταν ανακάλυψα ότι αρέσει και σε κάποιον άλλο ο Bob Seger! (Dean)

Συνέντευξη με τους Winchesters

Υποθετικό σενάριο: ονειρεύεστε τη γοητευτικά περίεργη ζωή των hunters; Πρώτα πρέπει να πάρετε το οκ από τους ειδικούς στο είδος, τους αδερφούς Winchesters. Κι εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δώσετε τις κατάλληλες απαντήσεις στις ερωτήσεις τους.

Dean: «Γιατί θέλετε να γίνετε κυνηγός;»

Προτεινόμενη απάντηση: Δύο λέξεις: family business. Κι αν κατάγεστε από το Laurence του Kansas οι πιθανότητες για την πρόσληψή σας αυξάνονται σημαντικά ιδιαίτερα αν η μητέρα σας έχει το σπάνιο όνομα Mary. Αν επιπλέον έχετε ιδιαίτερες ικανότητες όπως τηλεκίνηση, τηλεμεταφορά, αστρική προβολή, εντοπισμός – βασανιστήρια – εξορκισμός δαιμονικών δυνάμεων εκφραστείτε ελεύθερα….ένας από τους δύο εξεταστές (ο ψηλός!) ξέρει πολύ καλά τι νιώθετε…

Sam: «Πιστεύετε στο υπερφυσικό;»

Προτεινόμενη απάντηση: Ελπίζω ότι καταλαβαίνετε πως πρέπει να απαντήσετε ΝΑΙ! Διαφορετικά, μάλλον είστε σε λάθος επαγγελματικό περιβάλλον ή μπερδέψατε το κυνήγι των φαντασμάτων με το κυνήγι της αγριόπαπιας…

Dean: «Ξέρετε να χρησιμοποιείται όπλα; Κι αν ναι, ποια;»

Προτεινόμενη απάντηση: Εύχομαι να γνωρίζετε να χρησιμοποιείται όπλα, τόξα, ματσέτα, ιαπωνικά σπαθιά, μαχαίρια για την εξολόθρευση των δαιμόνων (demon killing knife), αγγελική λεπίδα (angel blade), καραμπίνες με rock salt και φυσικά το αγαπημένο σας να είναι ένα steal Colt 1911. Αν δεν γνωρίζετε τι σημαίνουν όλα αυτά, ελάτε πάλι τον Σεπτέμβρη χωρίς τον…κηδεμόνα σας!

Sam: «Ποιες επαγγελματικές αξίες κρίνουν τις επιλογές σας; Τα χρήματα, η προσφορά προς τον συνάνθρωπο, η κοινωνική καταξίωση;»

Προτεινόμενη απάντηση: Πέσατε στον ιδεαλιστή. Μην πείτε χρήματα, μην πείτε χρήματα (και μην ελπίζετε επίσης ότι θα κερδίσετε καθόλου από τη δουλειά του hunter…) Κάθε αλτρουιστική θέση τύπου «θα κάνω τα πάντα για το κοινό καλό» θα σας εξασφαλίσει προβάδισμα σε σχέση με άλλους…υποψηφίους!

Dean: «Μπλέκετε συχνά σε συναισθηματικές περιπέτειες;»

Προτεινόμενη απάντηση: Μη βιαστείτε να απαντήσετε απεταξάμην των σχέσεων ιδιαίτερα αν παρατηρήσετε ότι ο εξεταστής σας απευθύνει το λόγο με ένα ελαφρό μειδίασμα. Ζητείστε διευκρινιστική πληροφορία αν εννοεί πως είστε ευαίσθητοι ή πως υποστηρίζετε το «new town, new girl».

Sam: «Έχετε σπουδάσει σε κάποια σχολή;»

Προτεινόμενη απάντηση: Πείτε ναι, ακόμα κι αν κάνατε μια αποτυχημένη προσπάθεια. Επιλέξτε ανάμεσα σε Νομική σχολή και Μηχανολόγων μηχανικών (μηχανικός οχημάτων). Σίγουρα θα εκτιμηθεί η προσπάθειά σας είτε από τον έναν είτε από τον άλλο εξεταστή. Όπως και να’χει, θα σας συμπαθήσουν…

Sam: «Ποιες ξένες γλώσσες γνωρίζετε;»

Προτεινόμενη απάντηση: Ελπίζω να έχετε προλάβει να κάνετε εντατικά μαθήματα στα αρχαία ελληνικά και στα λατινικά, για να μην πω καλύτερα και στην ενωχιανή γραφή (γλώσσα των αγγέλων) γιατί μπορεί να χρειαστεί να μεταφράσετε καμιά θεϊκή ή δαιμονική πινακίδα, να εξορκίσετε κανένα δαίμονα ή και να συγκεντρώσετε πληροφορίες για τέρατα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας (Σειρήνες, Καλλιόπη, Ολύμπιοι θεοί, Τιτάνες) ή της Σκανδιναβικής (Odin) ή της Αιγυπτιακής (Osiris).

Sam: «Πιστεύετε ότι υπάρχουν άγγελοι;»

Προτεινόμενη απάντηση: Δεν υπάρχουν άγγελοι σου λέω… θα ήταν μάλλον μια λανθασμένη απάντηση. Ιδιαίτερα καταστροφικό αν υποστηρίξετε την ύπαρξή τους περιγράφοντας τους σαν πυρόξανθα πλασματάκια που πετάνε χαρούμενα και στέκονται στον δεξί ώμο σας για να σας προστατεύουν (μην ξεχνάτε ότι είναι soldiers of the Lord!).

Dean: «Σας αρέσει να ταξιδεύετε; Ποιο μεταφορικό μέσο προτιμάτε;»

Προτεινόμενη απάντηση: Η Παναγιά μαζί σας, μην πείτε αεροπλάνο! Έχετε φτάσει λίγο πριν την απόρριψη ιδιαίτερα αν εξομολογηθείτε ότι σας κουράζουν τα πολύωρα ταξίδια με αυτοκίνητο (μήπως ξεχνάτε ότι το hunting είναι road life και όχι cloud life…?) Οι επιλογές είναι μια Impala ’67 ή μια Impala ’67.

Dean: «Τι μουσική σας αρέσει;»

Προτεινόμενη απάντηση: Προσέξτε τον μεγάλο αδερφό! Κουβαλάει όπλο και συνήθως πρώτα πυροβολεί και μετά κάνει ερωτήσεις…Η σωστή απάντηση είναι rock και αν πείτε ότι το αγαπημένο σας γκρουπ είναι οι Kansas, τότε ίσως δείτε και κανένα χαμόγελο να σκάει…

Sam: «Γνωρίζετε κανέναν Τσακ;»

Προτεινόμενη απάντηση: Μην πείτε Νόρις…Απειλείται η σωματική σας ακεραιότητα! Γιατί Τσακ σημαίνει συγγραφέας των βιβλίων Supernatural, πρώην σύντροφος της Becky, πατέρας του Lucifer, Gabriel, Michael, Raphael, αδερφός της Darkness…

Sam: «Σας αρέσουν τα ζώα;»

Προτεινόμενη απάντηση: Φυσικά το αγαπημένο σας ζώο είναι ο σκύλος ιδιαίτερα αν τον φωνάζετε Riot. Σίγουρα ο Moose θα σας λατρέψει ενώ ο Squirell θα σας στραβοκοιτάξει αν τολμήσετε να εκφράσετε τη χαρά σας όταν ταξιδεύετε με τον σκύλο σας στο πίσω κάθισμα…

Dean: «Ποιες σειρές σας αρέσει να παρακολουθείτε;»

Προτεινόμενη απάντηση: Walking dead, Game of thrones, Supernatural (μάλλον με την ανάποδη σειρά!)

Sam: «Τι σκέφτεστε όταν ανοιγοκλείνουν τα φώτα;»

Προτεινόμενη απάντηση: Μην πείτε ότι φταίνε τα έργα της ΔΕΗ! Η σωστή απάντηση είναι ότι πλησιάζουν φαντάσματα. Για να εντυπωσιάσετε περισσότερο, αναφερθείτε και στη μυρωδιά από θειάφι όταν πλησιάζουν δαίμονες και προτείνετε αυτοβούλως την άμεση χρήση αλατιού και σιδερένιου αντικειμένου, απαραίτητο σε κάθε σπίτι hunter που θέλει να σέβεται τον εαυτό του…!

Dean: «Αν για τις ανάγκες της δουλειάς σας έδιναν ένα άλλο όνομα, θα ήταν Don ή Bobby;»

Προτεινόμενη απάντηση: Προσέξτε! Είναι ερώτηση παγίδα αφού άντρας με όνομα Don απαγορεύεται στην Impala. Μάλλον θετικές εντυπώσεις θα προκαλούσε η επιλογή του Bobby αφού θυμίζει ή τον Singer ή τον Seger.

Dean: «Όταν βρίσκεστε σε σταυροδρόμι, τι περνάει από το μυαλό σας;»

Προτεινόμενη απάντηση: οι λέξεις κλειδιά είναι δαίμονες με κόκκινα μάτια, συμφωνίες, ανταλλαγή ψυχών, φιλί, διαβολοπαγίδες (και ο … Τσακ μαζί σας!).

Keep calm and call the Winchesters! Good luck!

 

Αφιέρωμα από την φίλη της σελίδα μας Ηρώ

Μπορείτε να στέλνετε τα δικά σας Supernatural (και όχι μόνο) άρθρα στο [email protected]

3 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

3 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Castiel Lover
Castiel Lover
27 March 2017 14:49

Χαχαχα! Τα ήξερα όλα να τα απαντήσω!!! ΌΛΑ!!! Οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις του Dean, επικές!!!
Αρχαία ελληνικά δυστυχώς ξέρω και μάλιστα καλύτερα από τον Sam!!! 😛
Ενωχιακά, εσείς με τα ωραία σας άρθρα με κάνατε να μάθω!!!
Μουσική; Rock με τα χίλια!!!
Ζώο; Να πω την αλήθεια θα έλεγα Moose!!!

https://www.youtube.com/watch?v=3Fl5fo9mpLM

Marianna Winchester
Marianna Winchester
31 March 2017 08:55
Reply to  Castiel Lover

κλαιω ρεεεε

Marianna Winchester
Marianna Winchester
31 March 2017 08:57

εεε εμενα μαλλον δε θα με παιρνανε αλλα its ok προτιμω να ‘μαι στα backup (αυτοι που οργανωνουν την οποια επιχειρηση…) 😂 😂 😂 😂

Latest

More Articles Like This