Promo Photos – 10×03 – Soul Survivor

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Promo φωτογραφίες από το 3ο επεισόδιο της 10ης σεζόν Supernatural – Soul Survivor:

promo photos 10x03 cas crowley 2 promo photos 10x03 cas crowley 3 promo photos 10x03 cas crowley promo photos 10x03 castiel hannah promo photos 10x03 castiel promo photos 10x03 crowley promo photos 10x03 jensen ackles promo photos 10x03 sam 2 promo photos 10x03 sam cas promo photos 10x03 sam

19 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

19 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Ater Animus
4 October 2014 13:47

Πείτε με όπως θέλετε, αλλά το μπουκαλάκι που κρατάει ο Κράουλη στις πρώτες δύο φωτογραφίες, δεν είναι ασήμαντη λεπτομέρεια όπως φαίνεται.
Αν το συνδυάσεις με την έκφραση στο πρόσωπο του Κράουλη στην 2η φωτό, και θυμιθείς πως ο Μέτατρον είχε πάρει την χάρη του Καστιέλ, την οποία είχε κλείσει μέσα σε ένα μπουκαλάκι… θα έλεγα πως ο Κράουλη, βρήκε και πήρε τη χάρη από τον Μέτατρον με κάποιο τρόπο και την δίνει πίσω στον (ετοιμοθάνατο ίσως… δεν φαίνεται να είναι πολύ καλά) Καστιελ.
Αυτό, ή…
Ο Κράουλη αφαιρεί ο,τι χάρη διαρρέει τον Καστιέλ. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ο Κας πεθαίνει ως άγγελος. Γίνεται να μείνει άνθρωπος μετά από αυτό; Στο Supernatural όλα είναι πιθανά.
…ακόμη μια πιθανότητα είναι…
Ο Κράουλη να κλέβει την χάρη άλλων αγγέλων και να την δίνει στον Καστιέλ.
…και το πιο τραβηγμένο σενάριο…
οι δαίμονες να έχουν και αυτοί κάποια ουσία που μπορεί να εξαχθεί από την υλική τους υπόσταση, η οποία μπορεί να μετατρέψει κάποιον σε δαίμονα.
Τι πιστεύετε για αυτά;

Sawyer Orestis
4 October 2014 15:45
Reply to  Ater Animus

Η 2η φωτό ουσιαστικά είναι από τα γυρίσματα όχι από το επεισόδιο. Ο Jensen σκηνοθετεί εκείνη την ώρα δεν είναι ο Ντιν 😉
Το μπουκαλάκι μου φαίνεται να είναι με αίμα αλλά μ’αρέσει η ιδέα για να είναι κάποια χάρη! Πολύ πιθανόν αλλά που να την βρει λίγο δύσκολο ως δαίμονας

Ater Animus
4 October 2014 16:20
Reply to  Sawyer Orestis

Αναφέρω πως βλέπουμε ξεκάθαρα τι κρατάει ο Κράουλη.

Εδώ αναφέρομαι στην έκφραση του Κράουλη. Οτιδήποτε σχολιάζω από εκεί και πέρα αναφέρεται σε αυτήν την φωτό. Λόγω φωτισμού και γωνίας λήψης, επιμένω πως είναι screenshot, άρα από το επεισόδιο. Ακόμη και αν στο post production μπορούν να προστεθούν εφέ, αυτή είναι λήψη του επισοδείου.

Κι εδώ ο Κράουλη κρατάει το μπουκαλάκι, δεν φαίνεται όμως ξεκάθαρα και δεν το ανέφερα.
Αίμα; Αποκλείεται να είχε μέσα πιο πριν έστω ψεύτικο αίμα. Είναι πεντακάθαρο. Αν είχε, θα υπήρχε ένα εμφανές υπόλειμμα. Και δεν νομίζω ούτε ο Κράουλη να πήρε αίμα από τον Καστιέλ.
Αν υποθέσει κανείς πως οι φωτογραφίες ακολουθούν κατά χρονική σειρά, όταν ο Μίσα είναι όρθιος παραπάνω και έχει τελειώσει η σκηνή, το μπουκαλάκι είναι ακόμη και τότε καθαρό.
Τι μπορεί να χρησιμεύει ένα καθαρό μπουκαλάκι σε ένα γύρισμα; Στο να το γεμίσει κανείς με κάποιο FX, ας πούμε αυτό μιας χάρης ενός αγγέλου.

Amalia
Amalia
4 October 2014 18:15
Reply to  Ater Animus

Το μπουκαλάκι είναι εκεί σίγουρα για κάποιο λόγο. Και πιθανότατα θα έχει να κάνει με τη Χάρη του Κας. Το οτι είναι άδειο στις φωτο των γυρισμάτων είναι λογικό. Ό,τι θα δούμε να περιέχει το μπουκαλάκι στο επεισόδιο, θα το προσθέσουν με οπτικό εφέ (είτε είναι αίμα είτε Χάρη).

Απλά μου φαίνεται τραβηγμένο ο Κράουλι να έχει καταφέρει να βρει Χάρη για τον Κας. Μπορεί να είναι κάποιο φίλτρο για να τον βοηθήσει προσωρινα; Μην ξεχνάμε οτι ο Κράουλι είναι son of a witch και ξέρει απο τέτοια καλά… Η επίσημη περίληψη του επεισοδίου αποκαλύπτει οτι Κράουλι και Κας θα συμμαχήσουν σε αυτο το επεισόδιο, οπότε ίσως ο Κράουλι τον βοηθησει ως κίνηση καλής θέλησης.

Να παρατηρήσω επίσης οτι το συγκεκριμένο μπουκαλάκι φαίνεται πολύ μεγαλυτερο απο τα υπόλοιπα μπουκαλακια με Χάρη που έχουμε δει μέχρι τώρα. Αυτό μπορεί και να μην σημαίνει τίποτα, αλλά απλά το αναφέρω…

Ater Animus
4 October 2014 18:35
Reply to  Amalia

Αν ήταν να έχει αίμα, το να το προσθέσουν με οπτικό εφέ αργότερα, θα ήταν πολύ κακό για το τίποτα. Ψεύτικο αίμα τους βρίσκεται άφθονο. Άλλωστε είναι πολύ λιγότερα χρονοβόρο το να πασαλείψουν κάποιον με αίματα, από το να το προσθέσουν με εφέ. Το υλικό που απαιτείται για να απεικονιστεί το αίμα υπάρχει.
Το υλικό για να απεικονιστεί μια χάρη είναι…. ????? ε… δεν υπάρχει.
Υποχρεωτικά θα είναι εφέ, και θα βάλεις σε κόπο τους σχεδιαστές γραφικών.

Σίγουρα δεν είναι το fancy μικρό μπουκαλάκι-μενταγιόν του Μέτατρον.
Το τι μαγείρεψε ακριβώς ο Κράουλη στο δικό του… θα το μάθουμε.

Amalia
Amalia
4 October 2014 18:49
Reply to  Ater Animus

Υπάρχουν σκηνές που για καποιους λόγους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψεύτικο αίμα και βάζουν fx (πχ το να μην ‘γράφει’ καλά στην κάμερα). Δεν είπα οτι ντε και καλά είναι αίμα, μην μπερδεύεσαι, είπα οτι μπορεί να είναι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μέσα στο μπουκαλάκι! Η λογική λέει οτι είναι Χάρη, οκεϊ, αλλά ακριβώς επειδή μιλάμε για το SPN, όλα παίζουν!

Μαρία
Μαρία
4 October 2014 16:33
Reply to  Ater Animus

Δεν νομίζω ότι οι δαίμονες έχουν κάποια ουσία που εξάγεται απ’αυτούς και μετατρέπουν απλούς ανθρώπους σε δαίμονες. Η μόνη ειδική περίπτωση ήταν ο Σαμ, ο οποίος μετατράπηκε για λίγα δεύτερα σε δαίμονα, εξαιτίας του αίματος της Ρούμπι που έπινε κατά τη διάρκεια πολλών μηνών. Αυτό όμως είχε ως προϋπόθεση ο Κιτρινομάτης να είχε στάξει το αίμα του στο στόμα του μωρού όταν εκείνο ήταν 6 μηνών.
Όντως, το μπουκαλάκι που κρατάει ο Κράουλι πάνω από τον Κας φαίνεται ύποπτο. Είναι σαν να χύνει κάτι ο Κράουλι πάνω στον Κας. Επίσης, στην τέταρτη και πέμπτη φωτογραφία, παρόλο που τα ρούχα του Κας είναι λερωμένα με αίμα, το πρόσωπό του δεν έχει πλέον τις πληγές που υπήρχαν στις προηγούμενες φωτογραφίες. Ακόμα, η Χάνα φαίνεται να είναι πληγωμένη, από τη μάχη που μάλλον προηγήθηκε, σε όλες τις φωτογραφίες.
Βέβαια το να κλέβει ο Κράουλι Χάρες και να τις δίνει στον Κας είναι λίγο παρατραβηγμένο και μάλλον απίθανο. Αλλά όπως είπες αυτό είναι το Supernatural και όλα μπορούν να συμβούν. Επιπλέον, ο Κράουλι είναι ικανός για τα πάντα και αν τον εξυπηρετεί να είναι καλά ο Κας, τότε μπορεί ακόμη και να κλέψει Χάρη και να του τη δώσει.

Ater Animus
4 October 2014 17:27
Reply to  Μαρία

Εξαιρετική η παρατήρησή σου για τις πληγές!
Αν το βλέπαμε αυτό σε οποιοδήποτε show με ντετέκτιβ, θα σου έλεγα πως το αίμα στο πουκάμισό του, μιας και δεν έχει ο ίδιος πληγές είναι από άλλο άτομο.
Τώρα
Επειδή όμως αυτό που βλέπουμε είναι Supernatural, όπου η χάρη ενός αγγέλου έχει την δύναμη να θεραπεύσει σωματικές και ψυχικές πληγές… και βασιζόμαστε στο ότι η σειρά των φωτογραφιών ακολουθεί την χρονική του επεισοδίου, τότε συμπεραίνουμε πως ο Κας θεραπεύτηκε… από τον Κράουλη.

Αυτή και αν θα είναι μια δυνατή συμμαχία!

Το ολικό αίμα αποτελείται από κύτταρα και πλάσμα, το οποίο πλάσμα αποτελείται από νερό, πρωτεΐνες (κάποιες ορμόνες, ένζυμα, παράγοντες πήξης) και άλλες ουσίες (αέρια, μέταλλα, γλυκόζη, λίπη). Από αυτό μπορούν να απομονωθούν στοιχεία του, που χρησιμεύουν σε διαφορετικές περιπτώσεις. Τα πιο συνηθισμένα προϊόντα είναι πλάσμα, αιμοπετάλια, ανοσοσφαιρίνες.
Δεν λέω πως γνωρίζω την φυσιολογία ενός υπερφυσικού όντος όπως είναι ένας δαίμονας (αυτό είναι εξωφρενικό), αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο ιστός σε υγρή μορφή που αποκαλείται αίμα, δεν είναι καθόλου απλό.

Μαρία
Μαρία
4 October 2014 21:24
Reply to  Ater Animus

Δεν ξέρω αν οι φωτογραφίες είναι με τη σωστή χρονική σειρά, αλλά σ’ένα από τα τρέϊλερ φαίνεται ότι θα υπάρξει συμπλοκή με άλλους αγγέλους. Κάποιος θα κλοτσήσει τον Κας και αυτός θα πέσει πάνω στη πόρτα, γι’αυτό υπάρχουν σπασμένα γυαλιά από πίσω του. Προφανώς είναι τραυματισμένος από τη μάχη όπως και η Χάνα. Πάντως οι έξι πρώτες φωτογραφίες ανήκουν στην ίδια σκηνή.
Δε νομίζω το αίμα του Κράουλι να έχει κάποια ιδιαίτερη ιδιότητα, πόσο μάλλον θεραπευτική. Ναι, η σύσταση του αίματος είναι πολύπλοκη. Σίγουρα στη σειρά έχουμε δει να πειραματίζονται με το αίμα, όπως στην περίπτωση του Σαμ στην τέταρτη σεζόν και με τον Κράουλι στην ένατη. Η ενέργεια της Ρούμπι πέρασε στο αίμα της κοπέλας που κυρίευσε και έπειτα στον Σαμ, όταν το ήπιε. Έτσι, εκείνος γινόταν όλο και πιο δυνατός κι επίσης οι δυνάμεις του διευρύνθηκαν. Ο Κράουλι από την άλλη, παίρνοντας αίμα από απλό άνθρωπο, έγινε πιο συναισθηματικός. Τέλος, να μην ξεχάσω να αναφέρω και τη θεραπεία που μας έδειξαν στο τέλος του όγδοου κύκλου. Όλα αυτά όμως δείχνουν ότι το αίμα ενός δαίμονα δεν προσφέρει τίποτε άλλο παρά δύναμη και αυτό ισχύει εάν υπάρχει στο σύστημα του ανθρώπου από μικρή ηλικία, όπως στον Σαμ.

Ater Animus
4 October 2014 19:25
Reply to  Μαρία

Ποιός είναι ο άλλος χαρακτήρας δίπλα στον Κας; Χάνα είπες;

Amalia
Amalia
4 October 2014 19:54
Reply to  Ater Animus

Ναι. Έπαιζε σε πολλά επεισόδια στην 9η σεζόν. Ήταν η υπασπιστής του Κας…

Ater Animus
4 October 2014 21:16
Reply to  Amalia

Τώρα κατάλαβα γιατί με μπέρδευε αυτή η φάτσα…

Supernatural (TV Series)
Hannah / Young Mother / Nurse

– Black (2014) … Hannah

– Do You Believe in Miracles (2014) … Hannah

– Stairway to Heaven (2014) … Hannah

– Meta Fiction (2014) … Hannah

– Something Wicked (2006) … Young Mother

– Faith (2006) … Nurse

http://www.imdb.com/name/nm1264633/?ref_=ttfc_fc_cl_t32

Amalia
Amalia
5 October 2014 00:29
Reply to  Ater Animus

Ναι είχε παίξει άλλους 2 ρόλους παλιότερα… Αλήθεια τη θυμόσουν; Έχει την πιο κομπάρσικη φάτσα που έχει περάσει ποτέ απο τη μικρή οθόνη! 😛

Ater Animus
5 October 2014 14:06
Reply to  Amalia

Όχι συνειδητά τουλάχιστον. Όταν ο πάει να μαχαιρώσει πισώπλατα τον Κας και την δείχνει μετά καλύτερα, Ι was like “από ποιό επεισόδειο είσαι εσύ;” και μετά που ο Κας της κάνει ερωτήσεις “Yes please Κας, νιώθω πως το έχασα κάπου.”.

Δυσκολευόμουν να αποδεχτώ αυτά που απαντούσε στον Κας, όπως το ότι την λένε Χάνα.
Στο γιατί αντέδρασα έτσι, πρέπει να φταίει το ότι είδα 8μιση σεζόν Supernatural μέσα σε 3 μήνες. Ενώ στην πραγματικότητα στην σειρά έχουν περάσει χρόνια, για εμένα δεν ήταν πολύς χρόνος.
Δεν την θυμόμουν-θυμόμουν. Κάτι δεν μου ταίριαζε.

cas4ever
cas4ever
4 October 2014 20:35
Reply to  Ater Animus

λετε ο crowley να πηρε την Χαρη της Χανας και να την εδωσε στον Cas?και επισης πως βρεθηκανε σε τετοια κατασταση?και επισης πως δεν αντιδραει ο dean ως δαιμονας για να μην βοηθησουν τον cas?εδω στο τρειλερ πηγε να κοψει τον λαιμο του Σαμ με τσεκουρι…δεν πιστευω ο Dean να ειναι θεραπευμενος στις φωτο με το ατυχημα…στις τελευταιες ομως ειμαι σιγουρος οτι κοιτανε τον Dean μετα την θεραπεια…

JuKi
JuKi
5 October 2014 15:39
Reply to  cas4ever

Sumfwnw apolite me cas4ever…
Exoume mathei apo Spoilers oti h Xana dinei tin xarh ths ston Cas mexri na vroun tin dikia tou … Ara kata Kapio periergo logo den mporei na tin dosei i xana apeuthias kai tin pernei o Crowley kai tin dinei ston cas. Einai to Pio pithano senario autis tis skinis
Edit : Oso gia to Aima sto poukamiso ston Katharo apo aimata pleon Cas … ti na pw,isws Einai apo aggaliasma me tin Xana kai epidi to Skinotheth o Upertatos Dean to thewrise Logiko na ton “Lerosei” ligaki :p

Ater Animus
5 October 2014 17:39
Reply to  JuKi

Το αίμα στο πουκάμισο του Κας φαίνεται όλο και πιο παλιό και διηθημένο στο ύφασμα. Φαίτεται να είναι στο ίδιο pattern παντού.
Υ.Γ.: δεν διάβασα spoilers για το επεισόδειο.

JuKi
JuKi
7 October 2014 08:36
Reply to  Ater Animus

Oups! Ekana Patata Dld ? :/
Apo oti prospathisa na dw pantws den fenete na einai Idios lekes otan einai ksaplwmenos p.x den vlepw ton idio leke ston giaka tou … Poios kserei! Tha doume 😀

Amalia
Amalia
7 October 2014 14:15
Reply to  JuKi

Αυτο για το οτι θα δώσει η Χάνα τη χάρη της στον Κας ειναι φημες, δεν είναι σίγουρο οτι θα γίνει ετσι. Αν με ρωτάς δεν θα μου άρεσε να γίνει έτσι…

Τώρα όσον αφορά το λεκέ εμένα ίδιος μου φαίνεται. Απλά στη μια φωτο εχει και στο πρόσωπό του αίματα ενώ στην άλλη το προσωπο είναι καθαρο (που σημαίνει οτι γιατρεύτηκε ίσως?)

Latest

More Articles Like This