Review – Supernatural 10×23 – Brother’s Keeper

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Review – Supernatural 10×23 – Brother’s Keeper

By Orestis

Πως θα μπορούσε να απογοητεύσει ένα φινάλε αυτής της σειράς; Το έχει κάνει ποτέ για να το κάνει και τώρα; Πως θα μπορούσε να κλείσει η σεζόν άσχημα, ξενέρωτα και χωρίς κάποιο μεγάλο Cliffhanger. Το Supernatural είναι εδώ, επίσημα πλέον ως η μεγαλύτερη σειρά φαντασίας της Αμερικάνικης τηλερόρασης σε επεισόδια, και 10 χρόνια μετά προσφέρει στιγμές που άλλες δεν μπορούν από τις πρώτες σεζόν τους. Ευχαριστούμε για αυτά τα υπέροχα, μοναδικά χρόνια. Ευχαριστούμε για όλα και πάμε για άλλα 10. Και αφήστε τους άλλους να κλαίνε, γιατί ίσως να ήταν και το πιο σκοτεινό επεισόδιο όλης της σειράς… 😉

10x23 Promo photos - brother's keeper - season finale - cas

Ο Σάμμυ προσπαθεί απεγνωσμένα να βοηθήσει τον Ντιν και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε συνέπεια για να τον σώσει από τα δεσμά του Σημαδιού του Κάιν. Ο Κας τον προειδοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά με το ξόρκι και ίσως να μην υπάρξει καλό τέλος στην ιστορία. Ο μικρότερος Winchester, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, δεν τον ακούει και είναι έτοιμος να θυσιαστεί για τον Ντιν.

dean winchester i'm good

O Ντιν από την άλλη, είναι σε πολύ άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση και προσπαθεί να ξεγελάσει τον εαυτό του ότι είναι μια χαρά. Έτσι, αναλαμβάνει μια απλή υπόθεση όταν ένας φίλος του κυνηγός, ο Ρούντι, του τηλεφωνεί και ζητά την βοήθειά του. Είναι απόμακρος, κακός, χωρίς σεβασμό σε κανέναν και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βγάλει από την μέση το τέρας χωρίς να τον μοιάζουν οι συνέπειες. Αποτέλεσμα; Έρχεται ο θάνατος του Ρούντι και ο Ντιν να καταλαβαίνει ότι τέλος για τον ίδιο πρέπει να έρθει.

10x23 Promo photos - brother's keeper - season finale - cas crowley rowena3Η Ροβένα ζητά από τον Σαμ κάποια ανταλλάγματα για να φτιάξει το ξόρκι. Την ελευθερία της και τον κώδικα που έσπασε η Τσάρλι. Τα συστατικά για το ξόρκι είναι τα εξής:

– Sumsu mimma ezebu ilu ma ikkibu Lu. Κάτι που δημιουργήθηκε από τον Θεό, αλλά είναι απαγορευμένο για τον άνθρωπο.
– Sumsu mimma ezebu Lu… Κάτι που δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο, αλλά είναι απαγορευμένο από τον Θεό.
– Sumsu mimma sen arramu. Μια θυσία που πρέπει να κάνει αυτός που θα κάνει το ξόρκι, κάποιον άνθρωπο που αγαπά.

Με αυτή τη γνώση, πλέον, ο Κας ψάχνει τα 3 συστατικά και ζητά από τον Κράουλη βοήθεια, ενώ ο Σαμ ψάχνει για τον αδερφό του.

10x23 Promo photos - brother's keeper - season finale - death

Εν τω μεταξύ, ο Ντιν καλεί τον Θάνατο έχοντάς του όλα τα καλούδια που θα μπορούσε να φάει για να τον ευχαριστήσει. Ο Winchester βρίσκεται εκεί όμως για ένα και μόνο πράμα: για να ζητήσει από τον Καβαλάρη της Αποκάλυψης τον θάνατό του. Ο Θάνατος του λέει ότι μπορεί να του αφαιρέσει το Σημάδι του Κάιν μια για πάντα, αλλά θα υπάρξουν καταστροφικές συνέπειες. “Creatio ex nihilo.. Ο Θεός δημιούργησε την Γη από το τίποτα ή τουλάχιστον έτσι μάθατε. Πριν το Φως, πριν τους Αρχάγγελους και πριν τον ίδιο τον Θεό υπήρχε κάτι. Υπήρχε το Σκοτάδι, μια απαίσια, καταστροφική, ανήθικη δύναμη που νικήθηκε από τον Θεό και τους Αρχάγγελους σε έναν απαίσιο πόλεμο. Ο Θεός κλείδωσε μακρυά το Σκοτάδι, όπου δεν μπορούσε να κάνει κανένα κακό και δημιούργησε ένα Σημάδι που θα αποτελούσε κλειδί και κλειδαριά και το εμπιστεύτηκε στον πιο ικανό του στρατιώτη, τον Εωσφόρο. Αλλά το Σημάδι άρχισε να έχει δική του βούληση. Έγινε κατάρα και ξεκίνησε να καταστρέφει. Ο Εωσφόρος ζήλεψε τον άνθρωπο, ο Θεός εξόρισε τον Διάβολο στην Κόλαση, ο Εωσφόρος έδωσε το Σημάδι στον Κάιν και ο Κάιν σε σένα…”

10x23 Promo photos - brother's keeper - season finale - dean death

Ο Θάνατος θα καταστρέψει το Σημάδι από τον Ντιν, μόνο αν το μεταφέρει σε κάποιον άλλον, ώστε να μην ανοίξει η κλειδαριά και το Σκοτάδι έρθει στη Γη. Ο Ντιν φυσικά αρνείται να μεταφέρει το Σημάδι σε κάποιον τρίτο. Υπάρχει όμως μια πιο δύσκολη ενναλακτική. Ο Θάνατος θα τον μεταφέρει κάπου αλλού ( ίσως σε κάποιον άλλον πλανήτη; ), όπου δεν θα είναι κίνδυνος για τους υπόλοιπους παρά μόνο για τον εαυτό του. Ο Ντιν καλεί τον Σαμ για ένα τελευταίο αντίο όπως λέει στον αδερφό του…

10x23 Promo photos - brother's keeper - season finale - dean sam 2

Ο Ντιν θέλει να σκοτώσει τον αδερφό του. Δέχεται την πρόταση του Θανάτου, αλλά ο μόνος τρόπος για να μείνει μακρυά από την Γη είναι να βγει από την μέση ο Σάμμυ ώστε να μην μπορεί να τον επαναφέρει ποτέ. Ο τελευταίος απόγονος Winchester πρέπει να πεθάνει, από το ίδιο του του αίμα. Ο Ντιν πρέπει να σκοτώσει για “το καλό της ανθρωπότητας” τον άνθρωπο που αγαπά πιο πολύ στον κόσμο. Ο Ντιν θέλει να σκοτώσει τον Σάμμυ του. Και η μάχη ξεκινά…!

sam cries 10x23

Την ίδια ώρα που ο Κράουλη έχει βρει όλα τα συστατικά και οι 3 τους ετοιμάζονται για το ξόρκι, ο Σαμ χάνει την μάχη με τον Ντιν και του ζητά να τον σκοτώσει για να τελειώσει μια και καλή η ιστορία. “That’s enough”, από τον μικρότερο Winchester που ράγισε τις καρδιές όλου του Fandom.  “Δεν θα με ακούσεις ποτέ να λέω ότι ο αληθινός σου εαυτός δεν είναι καλός. Πάρε αυτές. Όταν μια μέρα βρεις τον δρόμο της επιστροφής, ας είναι αυτές ο οδηγός σου. Θα σε βοηθήσουν να θυμηθείς πως είναι να είσαι καλός, πως είναι να αγαπάς.”

death dies

“Συγχώρεσέ με…” Mε αυτά τα λόγια, ο Ντιν θυμάται την οικογένειά του. Την ζεστασιά της Μαίρη, την αγάπη του Τζον και τις θυσίες που έχει κάνει ο Σάμμυ για τον ίδιο. Θυμάται πως είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Θυμάται ότι θα γύριζε όλον τον κόσμο ανάποδα για την οικογένειά του και ότι ποτε δεν θα σταματούσε να παλεύει για τον αδερφό του. Δεν θα άφηνε κανέναν να τον πειράξει και έτσι σκοτώνει(;) τον Θάνατο με το ίδιο του το Δρεπάνι!

rowena casts the spell to remove the mark of cain 10x23

H Ροβένα εξαπολύει την ξόρκι για την αφαίρεση του Σημαδιού του Κάιν!!!

the mark of cain is removed

cas kills crowley.

Η κατάρα του Σημαδιού αφαιρείται και ο Ντιν επιστρέφει όπως τον ξέραμε κάποτε! Η Ροβένα έχει απίστευτη δύναμη και χειραγωγεί τον Κάς! Του δίνει εντολή να σκοτώσει τον Κράουλη και κάπου εκεί η σκηνή τελειώνει!

darkness is coming

ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΞΑΠΟΛΥΕΤΑΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ!!

the darkness unleashed the darkness unleashed 2 the darkness unleashed 3 the darkness unleashed 4 the darkness unleashed 5 the darkness unleashed impala

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΠΑΓΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΜΠΑΛΑ, ΔΙΧΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ!

Βαθμολογία επεισοδίου: 10/10

– Υπέροχες ερμηνείες από τους 5 ηθοποιούς του Cast μας. Jensen, Jared, Mark, Misha, Ruth έδωσαν συγκλονιστικές ερμηνείες σε μια πεντάδα που δίνει μεγάλη ποιότητα στη σειρά…
– Πολλά πλέον τα ερωτήματα. Τι θα γίνει στην μάχη Κας – Κράουλη; Θα φύγει από την μέση ο Βασιλιάς της Κολάσεως; Ήξερε η Ροβένα για το Σκοτάδι και τους εξαπέλυσε; Ποιο είναι το σχέδιό της;
– Μετά την 7η σεζόν έχουμε για πρώτη φορά έναν κύριο μεγάλο κακό. Μπορούν να τον διαχειριστούν σωστά οι σεναριογράφοι ή θα επαναληφθούν τα λάθη με τους Λεβιάθαν; Έχουν σχέδιο για παραπάνω από μια σεζόν; Πως μπορεί να νικηθεί το Σκοτάδι; Όπως ο Θάνατος είπε, χρειάστηκαν όλοι οι Αρχάγγελοι(μαζί και ο Λούσι) και ο Θεός για να καταφέρουν να νικήσουν την μάχη. Είναι λοιπόν αναμφίβολα ο μεγαλύτερος κακός στην ιστορία του Supernatural…
– Η μυθολογία της σειράς, όπως βλέπετε, όλο και περισσότερο πρωτότυπη είναι. Εμβαθύνει σε πράγματα που δεν ξέρεις, δεν περιμένεις. Η καραμέλα “πρέπει να σταματήσει τι άλλο θα δείξουν” πρέπει να κοπεί. Supernatural είναι παιδιά. Με λίγο Googlάρισμα μέχρι και εμείς θα μπορούσαμε να βρούμε κάτι νέο.

[poll id=”138″]

267 ΣΧΟΛΙΑ

Subscribe
Notify of
guest
267 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Charlie Scene Valantis Ampelid
Charlie Scene Valantis Ampelid
5 years ago

Αν πω πως το The Flash άφησε μεγαλύτερο Cliffhanger θα είμαι αγενής προς το fandom;

Sawyer Orestis
Reply to  Charlie Scene Valantis Ampelid
5 years ago

Τι σχέση έχει το Φλας;

Charlie Scene Valantis Ampelid
Charlie Scene Valantis Ampelid
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

Για Cliffhanger μιλάω. Ωστόσο δεν μπορώ να πω, ήταν ευχάριστο σαν επεισόδιο αλλά όχι και το καλύτερο ως φινάλε

Sawyer Orestis
Reply to  Charlie Scene Valantis Ampelid
5 years ago

To καλύτερο για μένα παραμένει το 8×23, αλλά ήταν ΕΠΙΚΟ και αυτό 😉

Charlie Scene Valantis Ampelid
Charlie Scene Valantis Ampelid
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

Όντως το 8×23 με βασάνισε μέχρι να περάσει το καλοκαίρι, έδωσε πολύ τροφή για σκέψεις, το 10χ23 από την άλλη, είχε μεν το suspence στο τι θα γίνει με τον Cas και Crowley αλλά για Dean και Sam δεν μπορώ να πω το ίδιο. Γέλασα αρκετά με τον χαρακτήρα του Rudy και κρίμα που έφυγε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.
Σαν main κακός στην επόμενη σεζόν υποπτεύομαι την Rowenna αν και ήταν σχεδόν ξεκάθαρο από την αρχή ότι θα αρπάξει το βιβλίο και θα την κάνει.Επίσης πιστεύω πως μπορεί ο Crowley ή ο Cas να πεθάνει στο 11χ01 αλλά έχω τις αμφιβολίες μου ακόμα.

Sawyer Orestis
Reply to  Charlie Scene Valantis Ampelid
5 years ago

Νομίζω πως ο Main κακός θα είναι το The Darkness. Αλλα ίσως συνδεθεί με τον Ροβένα 😉 150 ημέρες και θα δούμε χαχαχαχαχα

Charlie Scene Valantis Ampelid
Charlie Scene Valantis Ampelid
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

true, ίδωμεν όπως συνήθιζες να λες 😉

Sawyer Orestis
Reply to  Charlie Scene Valantis Ampelid
5 years ago

χαχαχαχαχαχα ακριβώς 😛

Akis13
Akis13
Reply to  Charlie Scene Valantis Ampelid
5 years ago

Συγγνωμη δλδ…σε εχει αφησει να αναρωτιεσαι για τοσα θεματα! Για το αν πεθανε εντελως ο Θανατος και τις συνεπειες αυτου. Για το τι γινεται με τον Κραουλι και τον Καστιελ. Για το τι θα κανει η Ροβενα. Για την τυχη του Σαμ και του Ντιν και για τη νεα σουπερ απειλη που αντιμετωπιζουν! Ε, τι θελετε να κανουν οι σεναριογραφοι για να σας εντυπωσιασουν πια; να κατεβασουν τον Ιησου Χριστο;;;

Charlie Scene Valantis Ampelid
Charlie Scene Valantis Ampelid
Reply to  Akis13
5 years ago

Δεν νομίζω να πέθανε ο Θάνατος, μου φάνηκε πολύ ψεύτικο για έναν τόσο major χαρακτήρα. Η μάχη Cas/Crowley θα έχει ενδιαφέρον και μπορεί ένας από τους δύο να αποχωρήσει στο πρώτο επεισόδιο της επόμενης σεζόν αλλά έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου. Για την τύχη του Sam/Dean δεν πιστεύω πως θα γίνει κάτι τρελό μιας και έχουν προστασία από απλούς δαίμονες που βγήκαν και μπορώ να πω πως μου θύμισε λίγο 2η και 3η σεζόν.Τώρα για το τι να κάνουν οι σεναριογράφοι για να μας εντυπωσιάσουν νομίζω πως ήδη έχουν κάνει πολλά, οπότε πρέπει να ξεπεράσουν αυτά που έχουν κάνει στο παρελθόν 😉 Εύχομαι να σε κάλυψα.

Akis13
Akis13
Reply to  Charlie Scene Valantis Ampelid
5 years ago

Νταξει ρε παιδι μου. Απλως μην υπερβαλουμε κιολας. Ηταν απο τα καλυτερα φιναλε που μπορουσαν να μας δωσουν. Καλο ειναι να το αναγνωρισουμε αυτο.

Charlie Scene Valantis Ampelid
Charlie Scene Valantis Ampelid
Reply to  Akis13
5 years ago

Ναι ρε αγόρι μου δεν διαφωνώ, σε σύγκριση με μια σεζόν που δεν ήταν τόσο γεμάτη όσο οι προηγούμενες ήταν πολύ καλό το φινάλε, αλλά θέλω να πω πως εκεί που παλιά με πώρωνε το φινάλε, τώρα δεν έγινε σε αυτήν την σεζόν.
Δεν θα κρύψω πως και το 9χ23 ήταν ωραίο, κάποιοι απογοητεύτηκαν και άρχισαν τα κλασσικά ότι έπρεπε να είχε τελειώσει στην 5η σεζόν και κάποιοι τους άρεσε. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να κριτικάρω το φινάλε της συγκεκριμένης σεζόν γιατί μου άρεσαν τα προηγούμενα φινάλε περισσότερο.

Charlie Scene Valantis Ampelid
Charlie Scene Valantis Ampelid
Reply to  Charlie Scene Valantis Ampelid
5 years ago

Αυτό που μου άρεσε στο φινάλε και ξέχασα να το πω, ήταν ότι δεν συνεχίστηκε το “μοτίβο” που γίνεται συνήθως. Π.χ
1η Σεζόν
ο Dean ετοιμοθάνατος
2η Σεζόν
ο Sam πέθανε
3η Σεζον
ο Dean πέθανε
4η Σεζόν
ο Sam έκανε μαλακία και βρίσκονται σε κίνδυνο
5η Σεζόν
Θυσιάστηκε ο Sam
6η Σεζόν
Έκανε μαλακία ο Cass
7η Σεζόν
Πέθανε ο Dean
8η Σεζόν
Ετοιμοθάνατος ο Sam
9η Σεζόν
Πέθανε ο Dean
10η Σεζόν
Δεν πέθανε κανείς απ’τους δύο αλλά βρίσκονται σε κίνδυνο!

Sawyer Orestis
Reply to  Charlie Scene Valantis Ampelid
5 years ago

Όντως! Ουσιαστικά μου “θύμησε” 4η με το να μας προετοιμάζουν για ενα νέο big bad

Charlie Scene Valantis Ampelid
Charlie Scene Valantis Ampelid
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

Ναι! Και επειδή δεν μας έχουν πει αν οι δαίμονες όταν πεθαίνουν αν επιστρέφουν στην κόλαση ή που πάνε ή απλά αν εξαφανίζονται σαν ύπαρξη
θα έχει μπόλικο πράγμα να μας δείξουν. Προσωπικά θα γούσταρα πολύ να ξαναδώ τους Magnificent Seven ανανεωμένους και πιο δυνατούς από ποτέ!

Sawyer Orestis
Reply to  Charlie Scene Valantis Ampelid
5 years ago

Πιστεύω κάποια στιγμή θα μας δείξουν που πάνε οι άγγελοι και οι δαίμονες όταν πεθαίνουν. Είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον και έχουν πει ότι θα ήθελαν να το δούμε

Charlie Scene Valantis Ampelid
Charlie Scene Valantis Ampelid
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

Ο Carver στο τέλος του επεισοδίου είπε ότι είναι ενθουσιασμένοι για την επόμενη σεζόν, άρα το ίδιο και ‘μεις 😀

Sawyer Orestis
Reply to  Charlie Scene Valantis Ampelid
5 years ago

Κρατάω μικρό καλάθι λόγω Λεβιάθαν 😛

Charlie Scene Valantis Ampelid
Charlie Scene Valantis Ampelid
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

xD

George Aleuropoulos
George Aleuropoulos
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

Δεν έχω καταλάβει ακόμα προς τι το hate προς τα Leviathan 😛

IOANNA333
IOANNA333
Reply to  George Aleuropoulos
5 years ago

Εντάξει δεν μπορούν να ανταγωνιστούν κάκους τύπου Meg, Lucifer, YED,κ.α. αλλά έμένα η 7η σεζόν μου άρεσε πάρα πολύ.Θεώρώ ότι είχε με πολύ ωραία επεισόδια.Απλά θεωρώ ότι έπειδη ήταν κάτι διαφορετικό από ότι είχαμε συνηθήσει εως τότε δεν άρεσε.Κάτι σαν το 1ο επεισόδιο της 6ης σεζόν η σαν την 6η σεζόν γενικά.Και εγώ όταν πρότοείδα την 6η σεζον και μέτα τα λεβάιαθαν έλεγα παναγιά μου τι ‘ειν τούτο;Αλλά μέτα που τα ξαναείδα μου άρεσαν πάρα πολύ.Δεν ξέρω είναι περίεργο αλλά ισχύει.

George Aleuropoulos
George Aleuropoulos
Reply to  IOANNA333
5 years ago

Η 6η σεζόν δεν μου άρεσε σε σημείο να την θεωρώ την τρίτη χειρότερη σεζόν μέχρι τώρα. Η 7η απο την άλλη μου άρεσε πολύ. Ήταν κάτι το διαφορετικό και είχαμε και το μινι-στορι με το φάντασμα του Μπόμπι

Sawyer Orestis
Reply to  George Aleuropoulos
5 years ago

Έλα τώρα 😛

George Aleuropoulos
George Aleuropoulos
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

όχι σοβαρά εμένα μου άρεσαν αρκετά. Καμία σύγκριση με Lucifer, Azazel κλπ βεβαια.

Antonis 7191
Antonis 7191
Reply to  George Aleuropoulos
5 years ago

συμφωνω πιο μουφα ηταν η εκτη

Μαρία
Μαρία
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

Όντως όταν ξεκίνησε η 7η σεζόν οι Λεβιάθαν φαίνονταν αρκετά απειλιτικοί, εφόσον δεν μπορούσαν να πεθάνουν, αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε πως δεν ήταν και τόσο φοβεροί. Νομίζω πως το πρόβλημα με αυτούς ήταν στο ότι ήθελαν μυστικότητα, γι’αυτό το λόγο το σχέδιό τους δε φαινόταν υπερφυσικό. Επίσης, όπως είχε πει κάποια στιγμή και ο Κράουλι, στην ουσία αυτοί ήταν τέρατα και μπορούσαν να καταστραφούν.

Πιστεύω πως στην προκειμένη περίπτωση τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά. Αυτό που θα αντιμετωπίσουν ο Σαμ και ο Ντιν δεν είναι πλέον ένα απλό τέρας.
Είμαι αισιόδοξη για την 11η σεζόν.

Sawyer Orestis
Reply to  Μαρία
5 years ago

Συμφωνώ σε αυτό που λες απλά ελπίζω να μην έχουν τις ίδιες τάσεις και με τα νέα τέρατα. Δεν είναι λύση να έρθει μια Αποκαλυψη μέσω πλαγίας οδού(Λεβιάθαν), αλλά απευθείας στο ψητό. Θέλουμε να βλέπουμε τέρατα που να σκοτώνουν, να αφανίζουν χωριά, να μην μπορούν να πεθαίνουν 😛

Μαρία
Μαρία
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

Η αλήθεια είναι πως, μετά από μία “ήσυχη” σεζόν και ένα συγκλονιστικό φινάλε, πρέπει να ακολουθήσει ένας πολύ δυνατός κύκλος. Έχεις δίκιο στο ότι δεν γίνεται να συμβεί ό,τι και με τους Λεβιάθαν.
Ελπίζω πως δε θα συμβεί κάτι τέτοιο γιατί, εκτός από το Σκοτάδι, έχουν αφήσει πολλά άλλα θέματα ανοικτά, τα οποία κατά τη γνώμη μου συνδέονται μεταξύ τους.
Το σκοτάδι φαίνεται να έχει σχεδόν την ίδια μορφή με εκείνη των δαιμόνων, ο Μέτατρον έχει τη δαιμονική πλακέτα, η Ροβένα πήρε μαζί της το βιβλίο των καταραμένων και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Ντιν σκότωσε το Θάνατο.

Άσχετο, αλλά όταν ο Ντιν σκότωσε το Θάνατο με το δρεπάνι, αυτό καταστράφηκε μαζί με του.

Antonis 7191
Antonis 7191
Reply to  Charlie Scene Valantis Ampelid
5 years ago

εγω πιστευω πρεπει να εμφανιστει θεος να αρχισει τις αναστασεις αρχαγγελων κ ετσι !

Sawyer Orestis
Reply to  Antonis 7191
5 years ago

Όπως είπα και πριν, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε που πάνε όταν πεθαίνουν

Nikolio
Nikolio
Reply to  Charlie Scene Valantis Ampelid
5 years ago

Στην 7η δεν πεθανε ο Ντην…

Charlie Scene Valantis Ampelid
Charlie Scene Valantis Ampelid
Reply to  Nikolio
5 years ago

Στο καθαρτήριο πήγε, το ίδιο κάνει…

Sawyer Orestis
Reply to  Akis13
5 years ago

Ντάξει παίδες γνώμες είναι αυτές, λογικό να μην τρελάθηκαν όλοι 😉

IOANNA333
IOANNA333
Reply to  Akis13
5 years ago

χαχα.Μερικοί είναι με όλα ανικανοποίητοι.Τι να κάνουμε τώρα;

Akis13
Akis13
Reply to  IOANNA333
5 years ago

Ενταξει, ειναι κριμα ομως.

Maria Megaludi
Maria Megaludi
Reply to  Akis13
5 years ago

Μην απορησεις αν ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ στην επομενη σεζον για να διωξουν Το Σκοταδι φιλε μου……

Amalia
Amalia
Reply to  Maria Megaludi
5 years ago

Ιησου δεν νομίζω να πιάσουν (γιατι θα πεσουν να τους φανε οι φανατικοι Χριστιανοί), αλλά Θεό νομιζω δεν τους εμποδίζει κανεις! Αφου έτσι κι αλλιώς υπάρχει ως χαρκτηρας στη σειρα! 😉

Sawyer Orestis
Reply to  Amalia
5 years ago

Ο Singer στο JIBCON6 είπε ότι δύσκολα θα ασχοληθούν με τον Θεό για προφανής λόγους. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούν να επιστρέψουν τον Τσακ. δεν χρειάζεται να λένε ότι όντως είναι ο Θεός, αλλά όλοι θα ξέρουμε 😉

Akis13
Akis13
Reply to  Amalia
5 years ago

Ο Θεος δεν υποτιθεται οτι ειναι ο Τσακ;

Sawyer Orestis
Reply to  Akis13
5 years ago

Γιες!

Amalia
Amalia
Reply to  Akis13
5 years ago

Ετσι εχουν δηλωσει σε συνεντευξεις ,αλλά στη σειρα δεν εχει επιβεβαιωθει

Angelous
Angelous
Reply to  Amalia
5 years ago

Παιδια είχα μια πολύ ενδιαφερουσα συζητηση με ένα συναδελφο στην δουλειά για τη 11η σεζον και θελω να το μοιραστω γιατί πιστευω εινα πολύ γαματο!!! Τι και αν το Σκοτος που κατεκλυσε ταν Σαμ και τον Ντιν με το περασμα του κανει την γη αγονη!? εννοω τωρα που είναι ελευθερο θα βρεθεί παντου και θα βυθισει το κοσμο στο σκοταδι και εκτος από αυτό να δημιουργησει καποαι τερατα που θα είναι οι εντολοδόχοι του για να σπειρει τον πανικο. Αυτό εξυπηρετει και την κυριως ιστορια αλλα και το τερας τις εβδομάδας.. Σκεψεις??? τι λετε??

Charlie Scene Valantis Ampelid
Charlie Scene Valantis Ampelid
Reply to  Angelous
5 years ago

Μ’αρέσει και θα έχει σκοπό και ανά βδομάδα θα μα δίνει μικροπληροφορίες που θα μας είναι χρήσιμες.

Sawyer Orestis
Reply to  Charlie Scene Valantis Ampelid
5 years ago

Όντως και θα μπορούμε να βλέπουμε και πιο χρήσιμα αυτοτελή!

Sawyer Orestis
Reply to  Angelous
5 years ago

Όμορφη ιδέα! Επίσης η άλλη που είπε ο jensen μου άρεσε: Το Σκοτάδι να άρπαξε ένα από τα αδέρφια εκεί στην Ιμπάλα, και να βλέπουμε στην αρχή να βασανίζεται ο ένας Winchester

Akis13
Akis13
Reply to  Maria Megaludi
5 years ago

Λες; καθολου απιθανο παντως 😛

George Aleuropoulos
George Aleuropoulos
Reply to  Charlie Scene Valantis Ampelid
5 years ago

Είναι αλήθεια κατα την γνώμη μου.

Sawyer Orestis
Reply to  George Aleuropoulos
5 years ago

Για μένα είναι λάθος να σκεφτόμαστε έτσι. Είναι αδύνατον να συγκρίνουμε μια σειρά που είναι στην 1η σεζόν με μια άλλη στην 10η. Αλλά και πάλι το Φλας για μένα δεν απογειώθηκε τόσο παρά μόνο σε κάποια επεισόδια. Μου αρέσει πολύ η σειρά δε λέω, απλώς δεν ειναι τοπ..

Το ΣΠΝ έφτασε 10η σεζόν και μας δίνει τόσο μεγάλα φινάλε. Είναι απίστευτο αυτό που έχει καταφέρει

George Aleuropoulos
George Aleuropoulos
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

Δεν συγκρίνω το ΣΠΝ σαν 10 σεζόν με μια σεζόν του Φλας. Κρίνω την φετινή σεζόν του ΣΠΝ με την 1η σεζόν του Φλας. Συμφωνώ οτι για δέκα χρόνια το ΣΠΝ μας προσφέρει μεγάλα φινάλε. Κάθε χρόνο φτιάχνω ενα τοπ 5 με τις 5 αγαπημένες μου σειρές της χρονιάς. Για 5 ολόκληρα χρόνια συνεχόμενα το ΣΠΝ ήταν πρώτο (σεζόν 1,2,3,4,5) στην λίστα μου. Φέτος το Φλάς ήταν πρώτο με το ΣΠΝ τέταρτο. Βέβαια το ΣΠΝ κατάφερε να νικήσει το Arrow στην φετινή μου λίστα καθώς ενω και τα δυο είχαν μέτριες σεζόν, το ΣΠΝ είχε μακράν καλύτερο φινάλε απο το Arrow. Ακόμα μετανιώνω που δήλωσα το Arrow σαν αγαπημένη μου σειρά οταν με ρώτησες στο Αποκριάτικο πάρτυ του Φεβρουαρίου. 😛

Charlie Scene Valantis Ampelid
Charlie Scene Valantis Ampelid
Reply to  George Aleuropoulos
5 years ago

Κοίτα το Arrow σαν σειρά δεν μπορεί να κάνει πολλά γιατί και ο ήρωάς του είναι Dark Superhero,φέτος με αυτά που έγιναν στο Arrow βγάλανε ένα happy ending χωρίς cliffhanger. Οι προηγούμενες σεζόν ήταν πολύ ωραίες (του Arrow) αλλά αυτό που θέλει να πει ο Ορέστης είναι ότι αν υποθέσουμε ότι το The Flash και το Arrow φτάσουν στην 10η σεζόν (αν φτάσουν) πως θα είναι. Γι’αυτό σε σύγκριση το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι το cliffhanger. Πάντα στην αρχή μιας σειράς έχουν περισσότερες ιδέες και μετά στερεύουν όσο πάνε. Το Flash μας έδωσε από την αρχή τον σκοπό του τέλους και ανά επεισόδιο μας έδινε και μια πληροφορία όπως έγινε και στο SPN στην αρχή. Μετά αφού δεν έχουν πολλά για να δώσουν, βάζουν τα fillers.Δεν θα κρύψω πως το Arrow είναι η αγαπημένη μου σειρά πλέον ενώ παλαιότερα ήταν το SPN.

George Aleuropoulos
George Aleuropoulos
Reply to  Charlie Scene Valantis Ampelid
5 years ago

Ο Green Arrow δεν είναι Dark Superhero κανονικά. Δεν μοιάζει τόσο στον Μπάτμαν όπως τον έχουν κάνει στην σειρά να μοιάζει. Αλλα αυτή είναι συζήτηση για άλλο forum 😛
Στα υπόλοιπα εν μέρη συμφωνώ.

Charlie Scene Valantis Ampelid
Charlie Scene Valantis Ampelid
Reply to  George Aleuropoulos
5 years ago

Αυτό το είπαν οι παραγωγοί ότι είναι Dark Superhero, είναι νέα εκδοχή του ήρωα Arrow 2.0 αν δεν κάνω λάθος και τα comics του ξεκίνησαν μετά την σειρά.

George Aleuropoulos
George Aleuropoulos
Reply to  Charlie Scene Valantis Ampelid
5 years ago

Η πρώτη εμφάνιση του Green Arrow ηταν σε κόμιξ του 1941.

Charlie Scene Valantis Ampelid
Charlie Scene Valantis Ampelid
Reply to  George Aleuropoulos
5 years ago

Ναι αλλά εντελώς διαφορετικός από αυτόν που έχει στο smallville/arrow.
Όταν πήραν και είπαν: Θα κάνουμε σειρά βασισμένη στον σούπερ ήρωα Green Arrow δεν είχαν στο μυαλό τους κάτι από παλιά. Ήθελαν να πρωτοτυπήσουν, και έτσι φτιάξανε νέα στολή, δώσανε νέο λουκ στον ήρωα και δημιούργησαν νέους χαρακτήρες. Ο Diggle για παράδειγμα δεν υπήρχε ποτέ στα comics, και τώρα τον βάλανε μέσα στην Team Arrow και τον βάλανε και μέσα στο comics( της καινούριας εκδοχής).
*Spoiler Alert*
Στην 4η σεζόν μπορεί να υπάρξει μετονομασία της σειράς σε Green Arrow
Μπορεί να υπάρξει κάποια στολή για τον Diggle.
Ο Ήρωας θα εμφανιστεί αλλαγμένος.
Και ότι timetravel επηρεάσει το The Flash, αυτόματα θα επηρεάσει και το Arrow.

Sawyer Orestis
Reply to  Charlie Scene Valantis Ampelid
5 years ago

Η σειρά αποκλείεται να αλλάξει όνομα. Ο Όλιβερ βέβαια μάλλον ναι θα γίνει Green Arrow (καιρός ήτανε)

Amalia
Amalia
Reply to  George Aleuropoulos
5 years ago

Προσωπικά θεωρώ -αν μη τι άλλο- άδικο το να συγκρίνεις μια 1η σεζόν με μια 10η σεζόν. Έχουν άλλο “βάρος” όπως και να το κάνεις. Ασε που μιλάμε και για δυο σειρές διαφορετικού είδους, οπότε παιζει ρόλο και το γουστο του καθενος…

Αλλα νταξει, αναγνωρίζω οτι ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Εγώ έχω άλλη απορία τώρα. Ποιες σειρές έβαλες πάνω απο το ΣΠΝ φέτος;

George Aleuropoulos
George Aleuropoulos
Reply to  Amalia
5 years ago

Εχεις ένα δίκιο σε αυτό που λές αλλα δεν μπορώ να ξέρω πως θα είναι σε 10 χρόνια το Φλας η οποιαδήποτε άλλη σειρά. 😛
Το Top 5 μου για φέτος είναι:

1. The Flash. Η καλύτερη superhero σειρά μέχρι τώρα μαζί με το Daredevil.
2. Gotham. Αυτή η σειρά είναι σαν τον Ολυμπιακό και τον John Cena. Οι μισοι την μισούν και οι άλλοι μισοι την λατρεύουν.
3. The Walking Dead. Δυνατή σεζόν αν εξαιρέσεις το χλιαρό φινάλε και καναδυο μέτρια επεισόδια.

4. Supernatural. Τα έχουμε πεί ήδη αυτά.
5. Arrow. Τρια πολύ καλά επεισόδια, Ray Palmer, Black Canary και ο Ra’s Al Ghul. Τίποτα αλλο θετικό σε αυτην την κατα τα άλλα μέτρια σεζόν.

Charlie Scene Valantis Ampelid
Charlie Scene Valantis Ampelid
Reply to  George Aleuropoulos
5 years ago

Το δικό μου Top 5 πάει έτσι:
1) The Flash,The 100
2)Arrow,The Walking Dead
3)Supernatural,Agents of Shield
4)Daredevil
5)Agent Carter

George Aleuropoulos
George Aleuropoulos
Reply to  Charlie Scene Valantis Ampelid
5 years ago

Αδικία! Έχεις 8 σειρές σε ενα Top 5! 😛 😛 😛

Charlie Scene Valantis Ampelid
Charlie Scene Valantis Ampelid
Reply to  George Aleuropoulos
5 years ago

Ναι ρε, δεν θέλω να αδικήσω τις υπόλοιπες xD

Sawyer Orestis
Reply to  George Aleuropoulos
5 years ago

Έλα ρε. Gotham 2η καλύτερη σειρά φέτος; Και TWD 3η; Θες να σου προτείνω καμια γαμάτη να πωρωθείς πραγματικά; 😛
χααχαχαχα πλάκα κάνω εννοείται ο καθένας όπως του αρέσει.

το Γκόθαμ ρε φίλε το βαρέθηκα πάρα πολύ. Αργόσυρτη σειρά χωρίς τρελές εξελίξεις. Κάπου στη μέση με πώρωσε αλλα δεν τα κατάφερα να την τελειώσω…

Το TWD το αγαπώ πολύ σα σειρά. Αλλά δεν τρελαίνομαι να πω την αλήθεια. Χλιαρά πράγματα και φέτος. Αλλά για κάποιο λόγο πάντα θα την αγαπώ αυτή τη σειρά 😛

George Aleuropoulos
George Aleuropoulos
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

Το Gotham ξεκίνησε δυνάτα αλλα μετά έπεσε. Είχε όμως καποια πολύ καλά επεισοδια οπως το πρώτο, το 7, το 16 και το 17. Και το φιναλε ηταν καλο. Ειδικά όμως στο 16 με το Joker tease πωρώθηκα. Το Walking Dead θα μπορουσε άνετα να ήταν 2ο αν είχε καλύτερη ροη απο την μέση και μετα. Και το φιναλε ηταν χλιαρό. Αυτό που μας κρατάει σε αυτην την σειρά πιστεύω είναι η κρυφη και ύπουλη αγάπη μας για ζόμπια!

Sawyer Orestis
Reply to  George Aleuropoulos
5 years ago

Ωραίος ο Joker αλλά αυτό που με χαλάει είναι ότι ουσιαστικά μόνο teaserάκια θα βλέπεις. Δεν νομίζω να μας δείξουν κάτι παραπάνω. Μέχρι να μεγαλώσουν θέλουμε 10 σεζόν 😛

Αυτή η αγάπη με τα ζόμπια είναι που μας κρατά σε αυτή την καταραμένη σειρά 😛

Sawyer Orestis
Reply to  George Aleuropoulos
5 years ago

Ναι απλά εννοώ ότι μια σειρά της μια σεζόν, πιθανότατα θα είναι καλύτερη από μια άλλη που είναι στην 10η.

Λογικό για το Arrow. Έχω μετανιώσει που το είδα φέτος 😛

George Aleuropoulos
George Aleuropoulos
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

To χειρότερο season finale της χρονιάς. Ακόμα θρηνώ για τον χαμό του Ra’s Al Ghul… 😛

Sawyer Orestis
Reply to  George Aleuropoulos
5 years ago

Μα γιατί; Σε υπερηρωική σειρά, ο πρωταγωνιστής τους καθαρίζει όλους και φεύγει με την γκόμενα. Τι πιο ωραίο 😛

TheDoctor
TheDoctor
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

Ορέστη συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Όπως έγραψα και στο σχόλιο μου για μένα το spn φινάλε ήταν πολύ καλύτερο από του Flash και η πρώτη σειρά είναι 10 σεζόν και η άλλη μία.

Sawyer Orestis
Reply to  TheDoctor
5 years ago

Είναι απίστευτο που μια σειρά 10 χρόνια μετά μας δίνει τέτοιες στιγμές. Κανείς δεν περίμενε τέτοιο φινάλε..

Amalia
Amalia
Reply to  Charlie Scene Valantis Ampelid
5 years ago

Εγω πάλι αν πω οτι τα δυο cliffhanger εμένα μου φαίνονται πανομοιότυπα ;;; Και στα δυο ειναι μια μαυρη τρύπα που παει να ρουφηξει όλη τη γη! Στο Φλας το εξηγουν επιστημονικά ενω στο ΣΠΝ μεταφυσικα! 😛

Μαρία
Μαρία
Reply to  Amalia
5 years ago

Κι εμένα έτσι ακριβώς μου φάνηκε.

Charlie Scene Valantis Ampelid
Charlie Scene Valantis Ampelid
Reply to  Amalia
5 years ago

Ναι έχεις ένα δίκαιο, αλλά στο ένα ο ήρωας βουτάει μέσα για να σώσει τον κόσμο ενώ στο άλλο κάθεται απ’έξω. “Αν” το “The Darkness” ορμούσε επιθετικά προς τον Sam/Dean και αναποδογύριζε την Impala και το έκοβε εκεί τι Cliffhanger θα είχε; 😉

Amalia
Amalia
Reply to  Charlie Scene Valantis Ampelid
5 years ago

Ε, τωρα τους σκέπασε. Είναι λιγότερο αγωνιώδες από ότι αν τους αναποδογύριζε;; ο.Ο

Charlie Scene Valantis Ampelid
Charlie Scene Valantis Ampelid
Reply to  Amalia
5 years ago

Ε, είπα ένα παράδειγμα τώρα ρε παιδί μου! xD

Sawyer Orestis
Reply to  Amalia
5 years ago

Ούτε συνεννοημένοι να ήταν τούτοι 😛

Μαρία
Μαρία
Reply to  Charlie Scene Valantis Ampelid
5 years ago

Νομίζω πως και οι δύο σειρές είχαν παρόμοιο cliffhanger. Στο The Flash, όπως και στο Supernatural, υπάρχει η απειλή της καταστροφής του πλανήτη. Απλώς στην πρώτη περίπτωση είναι με τη μορφή μίας σκουλικότρυπας, ενώ στη δεύτερη με τη μορφή του σκότους.

Sawyer Orestis
Reply to  Μαρία
5 years ago

Η διαφορά είναι ότι απλά στο ΣΠΝ ξέρεις τι είναι το Σκοτάδι που έρχεται και ότι είναι ένας νέος big bad…

Μαρία
Μαρία
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

Εννοείται! Στο The Flash, ο Μπάρυ στο πρώτο επεισόδιο θα καταφέρει να κλείσει τη σκουλικότρυπα και στη συνέχεια όλοι θα προχωρήσουν παρακάτω, ενώ στο Supernatural θα χρειαστεί ολόκληρος κύκλος ή και παραπάνω για να νικήσουν το Σκοτάδι.

Sawyer Orestis
Reply to  Μαρία
5 years ago

Ένα πλάνο 2-3 σεζόν θα ήταν ότι καλύτερο για το Supernatural με το Σκοτάδι αυτή τη στιγμή!

Μαρία
Μαρία
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

Συμφωνώ! Η Αποκάλυψη της πέμπτης σεζόν ήταν σύντομη.

Angelous
Angelous
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

Ορεστη συμφωνω 100% σε όλα οσα εχεις πει! ελπιζω το σκοταδι να είναι ανταξιος κακος.. Σακαταμενη γη τερατα παντου και Winchester με πολλη πολλη δουλεια. Ένα πλανο 2 σεζον ισως και παραπανω με την αποκαλυψη να συμαβαινει να τη βλέπουμε θα ηταν φοβερο, γαιτι στην 5η δεν ειδαμ τιποτα, ευκαιρια να μας δειξουν κατι τολμηρο, ελπιζω να εχουν τα ”κοτσια” Παραρτηρησα βεβαια στα μμε Fb, imdb ότι πολλοι ριχνουν hate για το season finale όχι για την εμφανιση του Σκοταδιου αυτό λιγο πολύ σε ολους αρεσε και θελουν να δουν τι επεται. Αλλα για τον υποτιθεμενο (για μενα) θανατο του Death kai την εγωιστικη συμπεριφορα των αγοριων ότι διαλέξανε παλι ο ενας τον αλλον αντι για τον κοσμο ολοκληρο και πολλοι λενε ότι αυτοι είναι οι μεγαλυετροι villain επειδή σκοτωνουν κοσμο χωρις οριο και δεν νοιαζονται για το γενικοτερο καλο. τι πιστευεις εσυ?

Sawyer Orestis
Reply to  Angelous
5 years ago

Κοίταξε στο 100% όπως το θέλουμε δεν μπορούμε να δούμε τα πράγματα. Γιατί; Λόγω budget. Δυστυχώς το CW είναι μικρό κανάλι και η σειρά ίσως να μην έχει και την δυνατότητα για πολλά πράγματα όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι. Οπότε και να θελαν να μας δείξουν μια πραγματικά ΜΕΓΑΛΗ Αποκάλυψη, δεν μπορούν. Από την άλλη βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να δούμε κάτι μεγάλο. Μεγάλες μάχες και μια “Αποκάλυψη” όπως πρέπει και όπως μπορούν. Ας είναι καλό το σενάριο και αυτό έχει σημασία.

Οι Winchesters έχουν μια αρρωστημένη σχέση μεταξύ τους. Αυτό είναι δεδομένο. Δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλον. Θα καναν τα πάντα για να είναι καλά. Γνώμη μου είναι ότι δεν ήταν λύση αυτό που θα γινόταν στην 10η. Ο Σαμ να πεθάνει και ο Θάνατος να έπαιρνε τον Ντιν στο διάστημα. Ο Ντιν κάποια στιγμή θα γύριζε. 10, 20, 100, 2000 χρόνια; Θα γύριζε πάντως και θα ήταν τσαντισμένος.

Είναι 2 αδέρφια που έχουν χάσει τα πάντα στη ζωή τους. Έχουν δει καθετί που αγαπούν να καταστρέφεται. Δεν αντέχουν στη σκέψη και μόνο ότι θα πάθουν κάτι.

Κ στο κάτω κάτω ας μπουν στην θέση των Winchesters. Ποιος θα θυσίαζε την οικογένειά του τόσο απλά για το γενικότερο καλό; Έχουν κάνει τόσο καλό, έχουν σταματήσει μια Αποκάλυψη και τόσα ακόμα που δεν τους αξίζει κάτι τέτοιο

Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
Reply to  Charlie Scene Valantis Ampelid
5 years ago

Δεν βλέπω το Flash και συνεπώς δεν έχω ιδέα πώς ήταν το season finale του, αλλά η σύγκρισή σου είναι παντελώς άτοπη. Όχι μόνο επειδή πρόκειται για μία σειρά στην 1η και μία στην 10η σεζόν, αλλά και γιατί πρόκειται για σειρές διαφορετικού περιεχομένου. Το SPN είναι μια σειρά με θέμα το υπερφυσικό, ενώ το Flash προέρχεται από τον κόσμο των υπερηρώων των comic της DC. Ούτε βέβαια έχει λογική να τα συγκρίνουμε επειδή προβάλλονται στο ίδιο κανάλι.. Θα ήταν σαν να το συγκρίνουμε με το Gossip Girl ξερωγώ, αφού κι εκείνο έπαιζε στο CW.

Τώρα το να μη σου άρεσε το season finale του SPN, εντάξει, να το δεχτώ, απόψεις είναι αυτές και δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι(περί ορέξεως… :Ρ).

Stelios Blackness
Stelios Blackness
5 years ago

damn! episodiara alla mas afisa polla anapantita erotimata. ti egine m tn maxi cas-crowley kai ti epathan ta paidia apo to darkness

Sawyer Orestis
Reply to  Stelios Blackness
5 years ago

Και τώρα άντε να περάσει ένα ολόκληρο καλοκαίρι!

Deanmon
Deanmon
5 years ago

ΤΙ Wtf ηταν αυτο? Το καλυτερο επισοδειο εννοειτε …ηταν τελειο .. αλλα what the hell ..?? κυριολεκτικα !! Θα ακουστω περιεργος αν πω πως χαρηκα που εζησε η Rowena? :/ … Εξαιρετικο επισοδειο …ειναι μακρια ομως ο Οκτωβριος….!!! :((

Sawyer Orestis
Reply to  Deanmon
5 years ago

Κ γω χάρηκα! Είναι πολύ καλή ηθοποιός και με τον νέο μεγάλο κακό και την Ροβένα θα έχουμε μια πολύ όμορφη σεζόν!

Giorgos Zahos
Giorgos Zahos
5 years ago

Epikotato polu kalitero apo oti to perimena kai afise polla megala erwtimata…. Ti kako tha doume? Tha einai i rowena arxigos tous? Pethane o thanatos k An nai ti epidraseis tha exei?

IOANNA333
IOANNA333
5 years ago

Τι έγινε ρε παιδιά;Πριν λίγες μέρες μετακόμισα στο Λονδίνο και μόλις γύρισα από τη δουλειά.Με τρώει η αγωνία.

Deanmon
Deanmon
Reply to  IOANNA333
5 years ago

Δες το ειναι επικο .. 😉

IOANNA333
IOANNA333
Reply to  Deanmon
5 years ago

Και υποτίθεται ότι αύριο πρέπει οπωσδήποτε να βρώ σπίτι.Ευτυχώς πιάνω δουλειά στις 17:00 για να προλάβω να το δω.Αχ θεέ μου, τι μας περιμένει πάλι;

Sawyer Orestis
Reply to  IOANNA333
5 years ago

To δες; 😀

IOANNA333
IOANNA333
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

Ναι, ευτυχώς το βρήκα στο u tube!Πολύ ωραίο επεισόδιο.Θα πρέπει να ανησυχήσω για τον Crowley;Το άρθρο για το convention αργεί;Νομίζω πρέπει να ήταν και η θεά Rowena.Λέω να πάω στο convention που γίνεται στο Λονδίνο τον Οκτώβρη.Είμαι που είμαι έδω, ας το εκμεταλλευτώ τουλάχιστον.

Giorgos Zahos
Giorgos Zahos
Reply to  IOANNA333
5 years ago

Katevase to se ligo kai kalitera vges ap Tn sizitisi. ..aksizei na to deis xwris spoilers

IOANNA333
IOANNA333
Reply to  Giorgos Zahos
5 years ago

Αχ τι μου κάνετε!Άντε να κοιμηθώ τώρα.

IOANNA333
IOANNA333
Reply to  Giorgos Zahos
5 years ago

Μου βγάζει αυτό:
ACCESS TO THE WEBSITES LISTED
ON THIS PAGE HAS BEEN BLOCKED PURSUANT TO ORDERS OF THE HIGH COURT
Κοίτα ρε συ, μετακόμησα σε ολόκληρο Λονδίνο και δεν μπορώ να δω SPN.Τι αμαρτίες πληρώνω;

Giorgos Zahos
Giorgos Zahos
Reply to  IOANNA333
5 years ago

Oxi Mia xara einai molis to katevasa!! Xaxax upomoni!! Des to kai meta tha s pw egw oti amartia einai n kanoume upomoni mexri Ton oktovrio

IOANNA333
IOANNA333
Reply to  Giorgos Zahos
5 years ago

Άσε ειδα πρίν λίγο το countdown για την 11η σεζόν και μου ήρθε ταμπλάς.Ευτυχώς από μία άποψη θα έχω τη δουλειά και θα ξεχνιέμαι.

Giorgos Zahos
Giorgos Zahos
Reply to  IOANNA333
5 years ago

150 meres mwre… Tipota!! Xaxa.. Nai ontws na dw pws Tha pas sti doyleia meta apo tetoio epeisodio

IOANNA333
IOANNA333
Reply to  Giorgos Zahos
5 years ago

Είμαι μαγείρισσα αλλά τώρα δουλεύω σε ζάχαροπλαστείο μεξικάνικου εστιατορίου.Με βλέπω να έρχονται οι παραγγελίες και εγώ να σκεφτομαι τον death, τον Sam, τον Crowley και δεν συμμαζεύεται.

Giorgos Zahos
Giorgos Zahos
Reply to  IOANNA333
5 years ago

Isxyei… Kai alla polla Mazi… Loipon to link p s esteila einai egkuro to ksana vlepw twra to epeisodio…

Αντώνης Καρβέλας
Αντώνης Καρβέλας
Reply to  IOANNA333
5 years ago

Είσαι στην Αγγλία και λογικά το συγκεκριμένο σαιτ όπως και αμέτρητα άλλα είναι απαγορευμένο. Welcome to the UK!

IOANNA333
IOANNA333
Reply to  Αντώνης Καρβέλας
5 years ago

Bullshit my friend.Μόλις το κατέβασα από το U tube,Είδα λίγο αλλά δεν την πάλεύώ άλλο.

Μιχάλης Τουτουδάκης
Μιχάλης Τουτουδάκης
5 years ago

Παιδιά γαμησε το επισοδειο πραγματικά από τις σειρές που βλέπω μόνο αυτό και το flash είχαν ωραία finale από την άποψη ότι σου αφήνει λίγο αγωνία για του χρόνου.Εγώ έφαγα λίγο σκάλωμα με τον Θάνατο

Antonis 7191
Antonis 7191

εε μαλακια με τον θανατο κ γω λεω .. αλλα λογικα θα παρει τη θεση ενας θεριστης .. σαν να ανεβαινει βαθμο δ θα μεινει κενη η θεση

Νασια
Νασια
5 years ago

Πραγματικα πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα!! Εκλαψα τη στιγμη που ο Ντιν πηρε το δρεπανι.Πιστευω πως ο Ντιν ηξερε εξ αρχης οτι επρεπε να το αναλαβει γιατι αλλιως ο Θανατος θα επαιρνε τον Σαμ χωρις δευτερη κουβεντα.Λλατρεψα την λεπτομερεια με την οικογενεια και παλι να νικαει τα παντα (φωτο)..Απο οτι ειπε ο Θανατος στον Ντιν..απο τη στιγμη που το σημαδι δεν περασε σε καποιον αλλον και το απολυτο σκοταδι ελευθερωθηκε ,λογικα δεν θα χρειαστει το φως για να νικηθει ? ( θεος???
Εχω παθει σοκ…Μου θυμισε την αποκαλυψη,τη στιγμη που βγηκε ο Λουσιφερ και ενω επρεπε να εχουν πεθανει τους εσωσαν