Review – Supernatural – 12×20 Twigs & Twine & Tasha Banes

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Review – Supernatural – 12×20 Twigs & Twine & Tasha Banes

Το τελευταίο αυτοτελές επεισόδιο για φέτος μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα…

Η τραγική οικογένεια Banes

H σημερινή υπόθεση ξεκίνησε με μια γνώριμη φράση:

Their mom’s on a hunting trip and hasn’t been home in a week.

Κάπως έτσι ο Sam κέρδισε ένα βλέμμα “dude, seriously?”, από τον Dean πριν τον σύρει να βοηθήσουν τα δίδυμα Banes (που είχαμε γνωρίσει στο Celebrating the Life of Asa Fox) να βρουν τη μητέρα τους που είχε πάει να κυνηγήσει μια μάγισσα σε ένα κατσικοχώρι και δεν επέστρεψε ποτέ.

O Dean είναι απασχολημένος να ανησυχεί για τον Cas – και για την Mary που τακίμιασε με τους Βρετανούς- και τους έχει γραμμένους. Ο Max και η Alicia διαφωνούν για το αν έπρεπε καν να ανησυχούν. Ο Max είναι χαλαρός, λιγο πέρα βρέχει, και χρησιμοποιεί το ταξίδι για να φλερτάρει. Όταν φτάνουν στο πανδοχείο που διέμενε η μητέρα τους (η Tasha Banes του τίτλου) και τη βλέπουν ολοζώντανη και χαμογελαστή, η καρδιά τους πάει στη θέση της.

Επειδή όμως είμαστε στο Supernatural, το οποίο έχει μια σαδιστική εμμονή να καταστρέφει τις ζωές των κυνηγών, δυστυχώς τίποτα δεν είναι καλά. Ο Sam, που έχει πάντα τα μάτια του ανοιχτά (10 πόντους στον Sammy για την παρατηρητικότητά του αυτή τη σεζόν), ανακαλύπτει ένα κελάρι με τα πτώματα όλων όσων βρίσκονται υποτίθεται στο πανδοχείο και μεταξύ αυτών της αληθινής Tasha!

Με τον Max, οι Winchesters τρέχουν πίσω στο πανδοχείο και ανακαλύπτουν τη μάγισσα που είναι υπεύθυνη για τη μεταμόρφωση όλων των υπολοίπων σε ανδρείκελα φτιαγμένα από κλαδιά και σπάγγο που τους έχει ανθρώπινο σώμα μέσω μαύρης μαγείας. Τα ανδρείκελα κρατούν τις αναμνήσεις του ανθρώπου αλλά ελέγχονται πλήρως από τη μάγισσα (σαν γκόλεμ φάση). Πρόκειται για μια μάγισσα-“δανείστρια”, που έχει πάρει δηλαδή τη δύναμή της μετά από συμφωνία που έκανε με κάποιον δαίμονα. Η γριά μάγισσα είναι στα τελευταία της και ξέρει ότι η ψυχή της θα πάει στην Κόλαση. Εκτός κι αν βρει να δώσει σε κάποιον τη δύναμή της (που διοχετεύεται μέσα από ένα δαχτυλίδι)…

Με τα πολλά και με τα λίγα, ο Max μπαίνει στον πειρασμό να πάρει τη δύναμή της μάγισσας για να σώσει τη μητέρα του, αλλά ο Dean την σκοτώνει πριν ολοκληρωθεί η ανταλλαγή. Όμως, η κλαδο-Tasha έχει ήδη μαχαιρώσει την Alicia και ο Max τρελαίνεται όταν τη βλέπει να κείτεται νεκρή στο πάτωμα. Μέσα σε ένα βράδυ ο νεαρός μάγος έχασε όλη την οικογένειά του. Διώχνει τους Winchesters, για να κάψει -υποτίθεται- στη νεκρική πυρά την μάνα και την αδερφή του, αλλά στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί το δαχτυλίδι της μάγισσας και τα ξόρκια της για να επαναφέρει στη ζωή την Alicia ως ‘κλαδάνθρωπο’.

Η Mary αρχίζει να αμφισβητεί τους Βρετανούς (Αλληλούια!)

Στο subplot του επεισοδίου, ο Ketch (με θεατή τη Mary) βασανίζει έναν αλλαζόμορφο με περισσή βαναυσότητα. Ίσως για πρώτη φορά η Mary βγάζει τις παρωπίδες και αρχίζει να βλέπει τα πράγματα ως έχουν. Απορρίπτει τις ανήθικες προτάσεις του Ketch και αρχίζει να παρακολουθεί τις κινήσεις του. Η έρευνά της την οδηγεί στην κρυμμένη σωρό του Mick και σε ένα δωμάτιο όπου ανακαλύπτει ότι οι Βρετανοί παρακολουθούν στενά όλους τους Αμερικανούς κυνηγούς, συμπεριλαμβανομένων και των αγοριών της!

Στέλνει μήνυμα στον Dean και αμέσως μετά την πιάνει στα πράσα ο Ketch. Ακολουθεί ένα επικό ξυλίκι όπου πραγματικά παραδέχτηκα τη Mama Winchester (one tough mother, this one!) και στενοχωρέθηκα όταν την έπιασαν. Και μετά έσκασε κερασάκι στην τούρτα η αντιπαθέστατη Βρετάνω από την πρεμιέρα που μας βασάνισε τον Sammy μας και σιχτιριάστηκα! (Προσπαθώ να αποφασίσω ποιος είναι πιο αχώνευτος, αυτή η ο Ketch. Απαντήστε ελεύθερα στα σχόλια παρακάτω!)

***

Δεν ήταν κακό επεισόδιο στο σύνολό του, αλλά ήταν άνευρο – ειδικά η κύρια ιστορία του. Οι χαρακτήρες δεν είχαν ιδιαίτερη χημεία, και αυτό δεν είμαι σίγουρη αν οφείλεται στο επίπεδο σενάριο ή στις ξύλινες ερμηνείες, τόσο των J2, αλλά κυρίως των guests. Η ιδέα των δίδυμων μάγων-κυνηγών μου άρεσε από τότε που τους πρωτοσυναντήσαμε και νοιώθω ότι αυτό το επεισόδιο δεν τους εκμεταλλεύτηκε όσο έπρεπε. Όλα έγιναν γρήγορα και το φινάλε με άφησε με μια αίσθηση ανικανοποίησης.

Για τη σκηνοθεσία του επεισοδίου δεν έχω να πω κάτι κακό (αγαπάμε Richard Speight!), αλλά σίγουρα στο σεναριακό κομμάτι απογοητεύτηκα γιατί περίμενα περισσότερα από τον Steve Yockey. Και στα 3 επεισόδια που έχει ήδη υπογράψει παρατήρησα το ίδιο πρόβλημα: κλείνει τσαπατσούλικα/απότομα τις ιστορίες του και αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Έχει πάντως καλές ιδέες που με λίγο περισσότερο δούλεμα μπορούν να εξελιχθούν σε κάτι πολύ καλό. Οι χαρακτηρες που μας έδωσε φέτος: τα δίδυμα Banes και η Lily Sunder είναι πολύ ενδιαφέροντες κι έχουν τα φόντα να δώσουν πράγματα στη σειρά. Το αποψινό επεισόδιο λίγο μου τα χάλασε με τα δίδυμα, αλλά έχω ελπίδες ακόμη. Θα ήθελα ακόμα και με αυτήν την τραγική εξέλιξη, που μετέτρεψε την Alicia σε κλαδένιο ανδρείκελο, να εξερευνήσουμε κι άλλο τη ζωή των διδύμων – ειδικά τώρα που άλλαξε τόσο πολύ.

Στο subplot η δουλειά που έγινε ήταν σαφώς καλύτερη, η σκηνή που η Mary σπάει στο ξύλο τον Ketch, το highlight του επεισοδίου άνετα! Ξέρω ότι έχετε πολλά παράπονα από την μαμά Winchester, αλλά εγώ την συμπαθώ πολύ σαν χαρακτήρα και διαφωνώ με όσους λένε ότι δεν προσφέρει κάτι στην ιστορία. Μπορεί να μην συμφωνώ με πολλές αποφάσεις της (Μα να κοιμηθεί με τον Ketch;; Ακόμα να το χωνέψω!), αλλά μπορώ να καταλάβω την ψυχολογία της. Και χαίρομαι που οι σεναριογράφοι διάλεξαν να γκρεμίσουν πλήρως αυτή την θεοποιημένη εικόνα που είχαμε για εκείνη και την έκαναν έναν αληθινό άνθρωπο με τα προτερήματα και τα ελαττώματά του. Πρώτο και κυριότερο, μέσω αυτής έχουν εξελιχθεί οι χαρακτήρες των αδερφιών. Δεν είναι τυχαίο που ο Sam είναι φέτος πιο συγκεντρωμένος και ήρεμος, ενώ ο Dean έχει βγάλει όλα τα ψυχολογικά του στη φόρα. Στον Sam φτάνει αυτό που του δίνει η Mary γιατί έτσι κι αλλιώς δεν την είχε ποτέ (από το τίποτα, του φτάνει και του περισσεύει αυτό που παίρνει από τη μητέρα του), αλλά ο Dean που περίμενε κάτι παραπάνω έχει φρικάρει. Κι έρχεται η Tasha να του πει μια μεγάλη αλήθεια:

Family’s always complicated. Parents always seem smart and strong and perfect. It’s only when you grow up that you realize that they are just people.

Ο Yockey μπορεί να έχει τα θεματάκια του στην ισορροπία των ιστοριών του, αλλά γράφει ωραία το ψυχολογικό κομμάτι των ηρώων. Η Mary αμφιταλαντεύεται μεταξύ των ψυχολογικών που της έχει δημιουργήσει η επιστροφή στη ζωή, της αίσθησης καθήκοντος του κυνηγού και του μητρικού ενστίκτου. Όλα αυτά τα έκανε προφανή το επεισόδιο και δεν χρειάστηκαν παρά δυο ατάκες και δυο-τρία βλέμματα. Όμως, και στο κομμάτι του subplot το σενάριο έπασχε. Όταν η Mary ανακαλύπτει την κατασκοπία των Βρετανών και αφήνει μήνυμα στον Dean αυτό το τραγικό κλισέ που του λέει ένα ξερό “έχουμε πρόβλημα” ήταν απλά απαράδεκτο. Ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα έλεγε έστω ένα “σας έχουν βάλει κοριό, ρε παιδιά”. Αυτή η κλισεδίλα που απέπνεε όλο το επεισόδιο με χάλασε λίγο.

Για να μην λέω όμως μόνο αρνητικά για το επεισόδιο, να τονίσω πόσο μου άρεσε ο παραλληλισμός των δυο οικογενειών και το κλείσιμο του ματιού στις πρώτες σεζόν και στον John. Η σειρά για άλλη μια φορά μας θυμίζει πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κανείς κυνηγός δεν μπορεί να έχει το ‘happy end’ και όλοι τους κουβαλάνε τα βάρη των τύψεών τους για πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν κάνει διαφορετικά και καταστάσεις που θα έπρεπε να τις έχουν ζυγίσει αλλιώς.

Ποιος από εμάς έριξε φταίξιμο στον Max για την απόφαση που πήρε για να ‘σώσει’ την αδερφή του – ή έστω ένα κομμάτι της; Ναι, μπορούμε εμείς να τον λέμε βλάκα και στην πορεία όντως μπορεί να το μετανοιώσει (όταν τσουρουφλίζεται στην Κόλαση), αλλά εκείνη τη χρονική στιγμή, μέσα στην απόγνωσή του, ήταν το μόνο λογικό. Ας μην γελιόμαστε, και οι Winchesters δεν θα έκαναν πιθανότατα το ίδιο…;

Άλλο ένα επεισόδιο έμεινε πριν το μεγάλο διπλό φινάλε! Οι δυο κύριες ιστορίες της σεζόν κορυφώνονται και μένουν μόλις 2 εβδομάδες για να δούμε ποιος θα τη βγάλει καθαρή… Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία!

ΥΓ Από αυτό το review έχουμε νέο τρόπο βαθμολόγησης – με αστεράκια στις επιμέρους κατηγορίες. Βάλτε κι εσείς όσα αστεράκια θεωρείτε ότι αξίζει το επεισόδιο για να δουμε πόσο αποκλίνουν οι απόψεις μας! 😉

ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σενάριο
Σκηνοθεσία
Ερμηνείες
Monster of the Week
Εφέ / VFX

ΣΥΝΟΨΗ

Μια καλή ιδέα, όμορφα σκηνοθετημένη, αλλά με άνευρο σενάριο που άφησε μια γεύση ανικανοποίησης...

56 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

56 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Romar Moria
Romar Moria
6 years ago

Τι πηγε και εκανε ο βλακας….πουλησε την ψυχη του για να μια ψευτικη εκδοχη της αδελφης του??Θα το μετανιωση οταν καιγεται στην κολαση.

Joanna
Joanna
Reply to  Romar Moria
6 years ago

εμένα κάτι μου λέει, πως ο Ντιν θα έκανε το ίδιο. Για τον Σαμ δεν είμαι σίγουρη, αλλά πιστεύω πως και αυτός ως έσχατη λύση θα το έκανε… Ο τυπάς έχασε τον πατέρα του, την μάνα του και την αδελφή του σε διάστημα λίγων μηνών και τις 2 τελευταίες, την ίδια μέρα. Κάτι μου λέει πως δεν θα το μετανιώσει όταν θα πάει στην κόλαση…. Προτιμά να ζήσει με ‘την αδελφή του’ και να καεί στην κόλαση, παρά να ζήσει μια κενή ζωή…

Romar Moria
Romar Moria
Reply to  Joanna
6 years ago

Αλλο να αναστησει την αδελφη του πουλοντας την ψυχη του (οπως εκανε και ο Ντιν) και αλλο να εχει ενα σκιαχτρο που παριστανει την αδελφη του.Πιστευεις πραγματικα οτι η μητερα του θα ηθελε να ειχε τετοιο τελος?Να σαπισει στην κολαση για μια στιγμη αδυναμιας?

Joanna
Joanna
Reply to  Romar Moria
6 years ago

όχι βέβαια, η μητέρα του δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο. Αλλά μηπως η Μαίρη ήθελε να γίνουν ο Σαμ και ο Ντιν κυνηγοί? Θα μου πεισ, αυτοί δεν έγιναν από μόνοι τους, οκ σωστό το δέχομαι. Αλλά γενικά, αυτό που έκανε ο Μαξ είναι ΄πιο ελαφρύ και δεν επηρεάζει κανέναν άλλον, πέρα απο τον ίδιο, ο οποίος, ναι, θα πάει στην κόλαση. Όταν ο Σαμ έσωσε τον Ντιν από το σημάδι του Καίν, ελευθέρωσε την Αμάρα, η οποία στο παρά τσακ να διαλύσει τον κόσμο. Ο Μάξ, έκαψε την σωρό της αδελφής του, και η ‘κούκλα-Αλίσα’ είναι ακριβώς όπως η αληθινή, ίδιο σώμα, ίδια φωνή, ίδιες αναμνήσεις… Για τον Μαξ, θα είναι σαν η αδελφή του να μην πέθανε.
Φυσικά δεν είναι η Αλίσα, αλλά πάλι, ίσως και να είναι…. Τα κίνητρα του Μαξ είναι καθαρά εγωιστικά, αλλά αποδεικνύουν πως δεν είναι μόνον οι Γουιντσέστερς που δεν μπορούν να αφήσουν κάποιον από την οικογένεια να πεθάνει, μα και άλλοι…

Ramrod
Ramrod
6 years ago

Τραγική και αδιάφορη 12η σεζόν!!!

Agent Constantinos
Agent Constantinos
Reply to  Ramrod
6 years ago

Γνώμη του καθενός αλλά τι σε αδιαφόρησε τι το τραγικό έχει γίνει?

πανος αμορανιτης
πανος αμορανιτης
Reply to  Ramrod
6 years ago

Η ακύρωση δεν πρόκειται να συμβεί. Όχι μέχρι να φτάσουν 300 επεισόδια, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν για να βελτιωθεί η σειρά άμεσα:
1) Να μειωθει σε αριθμό 10 επεισοδίων η σειρά άμεσα, κάνοντας την ιστορία πιο έντονη, να επικεντρωθεί στους Winchesters και στο στενό τους περιβάλλον διότι η διαθεσιμότητα των J’s επηρεάζει τις ιστορίες, βλεποντας τους να εχουν χασει τη ορεξη τους και τη φρεσκάδα που είχαν στα μισα και βαλε επεισοδια των τελευταιων σεζον.
2) Αλλαγή showrunners, Dabb και Singer σκοτώνουν τη σειρά, φετος έχουμε τα πιο ανουσια και βαρετα storyline απο τοτε που ξεκινησε η σειρά (ΒΑτΓ & Νεφελιμ).
3) Νομίζω ότι οι συγγραφείς έχουν το ταλέντο που απλά στερούνται σωστης κατεύθυνσης.
4) Βρείτε έναν νέο Editor . Η απώλεια των Nicole και Todd είναι αξιοσημείωτη αυτή τη σεζόν.
5) Βάλτε τους ανθρώπους ξυρίσματος υπεύθυνοyw για την παραγωγή. Τα βίντεό τους είναι πολύ ανώτερα στην ατμόσφαιρα και την επεξεργασία από τα επεισόδια τα ίδια.
6) Προσεγγίστε να επιστρεψουν οι Ερικ Κριπκε και Μπεν Εντλουντ.

Amalia
Amalia
Reply to  πανος αμορανιτης
6 years ago

1) Το να μειωθεί η σειρά στα 10 επεισόδια δεν είναι εφικτό. Οντως θα έκανε την καθε σεζόν πιο μεστή και με λιγότερα εως καθολου fillers, αλλά ο λογος που δεν προκειται να συμβει αυτο ειναι πρακτικός: το καναλι θελει μια σειρά 22-23 επεισοδίων για να γεμίσει το χειμερινό πρόγραμμά του. Αν το SPN έχει ξαφνικα 10 επεισόδια σημαίνει οτι το CW θα πρέπει να βρει άλλη σειρά που θα γεμίσει τις υπολοιπες 13 εβδομάδες που υπολείπονται, Αυτό όπως καταλαβαίνεις δημιουργεί ένα ντόμινο προβλημάτων…

2-3) Σε σχέση με τον Carver που σε καθε σεζόν καταφερνε να κανει μια κοιλιά μεγαλύτερη κι απο του Οβελίξ, οι Dabb& Singer έχουν κανει εξαιρετική δουλειά στην ισορροπία της σεζόν. Ειδικά αν αναλογιστούμε ότι τα αυτοτελή ήταν περισσότερα φέτος. Συν το ότι τα φετινά αυτοτελή ήταν πολύ ανώτερα σε ποιότητα από αυτα των προηγούμενων 3 σεζόν. Για εμένα, ειναι καλοι showrunners. Είχαν μια πολύ δύσκολη δουλεια να κανουν: να καταφερουν να κανουν επανεκκίνηση σε μια σειρά 11 χρόνων, έχοντας ήδη χτυπήσει σεναριακό ταβάνι με την εισαγωγή του Θεου και της αδερφής του. Θεωρώ οτι τα καταφεραν αξιοπρεπώς. Μπορει το στορι των ΑτΓ να μην ήταν κατι φοβερό, αλλα για το Νεφελιμ διαφωνω καθετα με όσα λες. Οι προοπτικές της ιστορίας είναι εξαιρετικές. Και απόδειξη το ότι ακομα δεν έχει γεννηθεί κι έχει δημιουργήσει ένα σωρο μπελαδες! 😉

4) Ποιο πρόβλημα παρατηρησες με το φετινό editing? Μπορεις να φέρεις παραδειγματα; Δεν παρατηρησα καποιο κραυγαλεο λάθος.

5) Οταν λες τους “ανθρωπους του ξυρισματος” αναφερεσαι στο account Shaving People, Punting Things που ανεβάζουν τα bloopers και τα special promos? Αυτοί ΕΙΝΑΙ οι παραγωγοί του Supernatural, δεν είναι διαφορετικοί από αυτούς που δουλεύουν στα επεισόδια.
Τσεκαρε εδω: http://www.supernaturalwiki.com/index.php?title=Shaving_People_Punting_Things
Προσωπικά, εντωμεταξύ, βρισκω αλλαγή στο ύφος και την ατμόσφαιρα της σεζόν, αλλά προς το καλύτερο. Επεισόδια όπως το American Nightmare ή το Stuck in the Middle With you ας πουμε θεωρείς ότι δεν έχουν ατμόσφαιρα;

6) Τοσο ο Kripke, οσο κι ο Edlund δουλευουν σε άλλα projects τωρα, αλλά η επιστροφή τους θα ηταν ευπρόσδεκτη όπως και να έχει, ακόμη κι από εμένα που δεν έχω παραπονο απο τους τωρινους showrunners…

Castiel Lover
Castiel Lover
Reply to  Amalia
6 years ago

Το House of Cards, έχει 13 επεισόδια ανα κύκλο! Τα νεύρα μου!

Amalia
Amalia
Reply to  Castiel Lover
6 years ago

Το HoC είναι παντελώς διαφορετική φάση. Άλλο κανάλι, άλλη διαδικασία παραγωγής, άλλο budget…

Castiel Lover
Castiel Lover
Reply to  Amalia
6 years ago

Ναι, καλέ. Να παραπονεθώ ήθελα.

Akis13
Akis13
Reply to  Ramrod
6 years ago

Τραγικο και αδιαφορο το σχολιο σου 😉
Η ΣΕΖΟΝ ΓΑΜΑΕΙ!!! Ειναι μακραν η καλυτερη των τελευταιων χρονων, απο αποψη ιστοριας, ανατροπων και εξελιξεων!

πανος αμορανιτης
πανος αμορανιτης
6 years ago

Καλησπέρα με λένε Πάνο Αμορανίτη και είμαι φαν της σειράς Supernatural, τη βλέπω ανελλιπώς απο το 2010 έως και σήμερα, επίσης παρακολουθώ το σαιτ σας απο τοτε που είσασταν blogspot αλλά δεν ενιωθα τη αναγκη να σχολιασω, τωρα ομως εχω τη αναγκη να το πραξω. Συγχαρυτηρια στην ομαδα σας (Ορέστης, Αμαλια κ.α.) για τη εξαιρετικη δουλεια σας που τη κανετε για το βιτσιο σας, χομπι σας εντελως αφιλοκερδώς επειδη λατρευτε μια σειρα και τους χαρακτηρες τους, σιγουρα ολα αυτα τα χρονια θα ακουτε καλες μα και κακες κριτικες αλλα μη μασατε κανετε οντως ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλεια, συνεχιστε ετσι!!!

Marianna Winchester
Marianna Winchester
Reply to  πανος αμορανιτης
6 years ago

Εγώ η πορωμένη με το Survivor διάβασα “Πάνος Αργιανιδης” 😁😁

πανος αμορανιτης
πανος αμορανιτης
Reply to  Marianna Winchester
6 years ago

Δεν έχω καμιά σχέση με το Survivor, ουτε καν το βλέπω, αντιθέτως εγραφα στο Gazzetta παλιοτερα υπέρ της Μπαρτσα και κατα της Ρεάλ , και επειδη παρασυρθηκα βλεποντας καποια παιδαρελια και ξεφυγα τη εκανα με ελαφρα πηδηματακια διοτι εφτασα σε σημειο να μη αναγνωριζω τον εαυτο μου απο τα σχολια μου.

Akis13
Akis13
Reply to  πανος αμορανιτης
6 years ago

ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΡΕ ΑΛΗΤΗ;;; xD
Δεν επρεπε να το πεις αυτο… One Queen to rule them all!!! 😛

Castiel Lover
Castiel Lover
Reply to  Marianna Winchester
6 years ago

Survivor;;; Μπλιαχ!

Sawyer Orestis
Reply to  πανος αμορανιτης
6 years ago

Καλωσήρθες Πάνο και ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σου! 🙂

Marianna Winchester
Marianna Winchester
6 years ago

*******ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΛΓΕΒΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΝΑΙ ΜΑΜΑ, ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ, ΛΙΓΟ SUPERNATURAL GREECE ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ, ΝΑΙ, ΝΑΙ********

Λοιποοον, καταρχάς ωραία η ιδέα με τα αστεράκια, σε κάνει να νοιωθεις πιοοο…χολιγουντιανος…εξπερ..😁. Με καλυψατε με αυτά που είπατε, μόνο δυο-τρία πράγματακια…
1) Στην αρχή του επεισοδίου έδειξε ένα smart αυτοκίνητο και ένα άλλο, εε…δηλαδη φυσιολογικά αυτοκίνητα και λέω “τσ,τσ,τσ τι ‘ν’ τούτα τώρα..”
2) ο Ντιν με το κρασι😂😁😂😁😂😁😂😁😂😁😂😁😂 επικές στιγμές…🍷
Αυτά λοιπόν! Φελλοου χαντερς ευχηθείτε μας καλή επιτυχία, θα την χρειαστούμε….😁 📕📏✒

Castiel Lover
Castiel Lover
Reply to  Marianna Winchester
6 years ago

Επικό σχόλιο!!! 😂😂😂

Sawyer Orestis
Reply to  Marianna Winchester
6 years ago

Γι’αυτό σας αγαπάμε, γιατί τα διαλείμματα σας είναι Supernatural Greece 😉

Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σου, may Castiel be with you!!!

Marianna Winchester
Marianna Winchester
Reply to  Sawyer Orestis
6 years ago

ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ👼

Joanna
Joanna
Reply to  Marianna Winchester
6 years ago

χίλιες φορές καλή επιτυχία!! Έλα, σκέψου οτι διαβάζεις για να βοηθήσεις τον Σαμ ο οποίος είναι άυπνος τόσες μέρες… 🙂

Marianna Winchester
Marianna Winchester
Reply to  Joanna
6 years ago

ΑΧ ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ (!)

Castiel Lover
Castiel Lover
Reply to  Marianna Winchester
6 years ago

Καλή επιτυχία! Εγώ δίνω στην Γ’ Γυμνασίου.

Marianna Winchester
Marianna Winchester
Reply to  Castiel Lover
6 years ago

α ναι;;! Νομιζα πως πήγαινες Λυκειο!
χμμ…αρα εχετε ακομα λιγο καιρο πριν γραψετε…
Τελος παντων, καλη επιτυχια σε ολους!

Castiel Lover
Castiel Lover
Reply to  Marianna Winchester
6 years ago

Αλήθεια;;; Νόμιζες πως πήγαινα Λύκειο;;; Ευχαριστώ!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

ncis merlin like
ncis merlin like
Reply to  Marianna Winchester
6 years ago

Πωπω, τόση έρευνα για τους Winchesters… Μετάφραση αρχαίων ελληνικών (βοηθάει με τα ξόρκια ;D😂😁) ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!! (Σ’εσένα και σε όλους εμάς που τραβιόμαστε με τις εξετάσεις…)

Castiel Lover
Castiel Lover
Reply to  ncis merlin like
6 years ago

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

ncis merlin like
ncis merlin like
Reply to  Castiel Lover
6 years ago

😮😮😮😮😮
Αυτό που συμβαίνει είναι τρελό… Κι εγώ το ίδιο!!!! (Όταν ήμουνα λύκειο ακόμα… 😅)

Castiel Lover
Castiel Lover
Reply to  ncis merlin like
6 years ago

Τι διάλεξες;;;

ncis merlin like
ncis merlin like
Reply to  Castiel Lover
6 years ago

Θετική (λόγω Αστροφυσικής). Τελικά κατέληξα να σπουδάζω μηχανικός Πληροφορικής!😂 Πώς τα φέρνει η ζωή, καμιά φορά, ε;

Castiel Lover
Castiel Lover
Reply to  ncis merlin like
6 years ago

Σοβαρά;;; Δεν σπουδάζεις φυσική ή κάτι τέτοιο;

ncis merlin like
ncis merlin like
Reply to  Castiel Lover
6 years ago

Nope. Δεν πέρασα. Αλλά και η σχολή στην οποία είμαι δεν είναι καθόλου άσχημη. Είμαι κολλημένη με τους Η/Υ και την Πληροφορική, ούτως ή άλλως. 😀

Castiel Lover
Castiel Lover
Reply to  ncis merlin like
6 years ago

Και πάλι τέλεια! Αφού κάνεις αυτό που σου αρέσει! Και εγώ, σαν εναλλακτική, έχω το επάγγελμα του γραφίστα (έχει υπολογιστές), στην ΑΚΤΟ, αφού εκεί σπούδασε και η μαμά μου, ως γραφίστρια.

ncis merlin like
ncis merlin like
Reply to  Castiel Lover
6 years ago

Ωωωωωω, μια χαρά, τότε! 😀

Castiel Lover
Castiel Lover
Reply to  ncis merlin like
6 years ago

Ελπίζω μόνο, σε 10 χρόνια να μην καταντήσω άνεργη και έτσι:
comment image

ncis merlin like
ncis merlin like
Reply to  Castiel Lover
6 years ago

Μπα, αυτό ήταν το 2014, πάει, πέρασε. Δεν έχεις φόβο. ;D

Castiel Lover
Castiel Lover
Reply to  ncis merlin like
6 years ago

Καλό!

ncis merlin like
ncis merlin like
Reply to  Castiel Lover
6 years ago

Thank you, thank you.

…Θα μας την πούνε καμιά ώρα που έχουμε γεμίσει το σάιτ με τις συζητήσεις μας XD

Castiel Lover
Castiel Lover
Reply to  ncis merlin like
6 years ago

Ναι, μπορεί… Δεν το αποκλείω! 😛😛😛

πανος αμορανιτης
πανος αμορανιτης
Reply to  Marianna Winchester
6 years ago

Κοπελιά είναι ευλογία να διαβαζεις ΑΛΓΕΒΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΕΣ και να είσαι σε φάση ανεμελιάς, παρα απο το 2010 έως και σημερα να σε ζώνουν τα φίδια, να κοιμασαι και να ξυπνας γεμάτος αγχος πως να πληρωσεις λογοριασμούς, χαράτζια και εαν τυγχανει να είσαι είτε ελευθερος επαγγελματίας είτε αγροτης να πηγαινει η καρδιά σου στη κουλουρη μην στραβωσει κάτι και παει στραφι η χρονιά. Καλη επιτυχια στις εξετασεις και Seize the moment, ’cause tomorrow you might be….!!!

Angelous
Angelous
6 years ago

Παιδιά Ξέρετε κάτι για τη διαφαινόμενη απεργία των σεναριογράφων την τελευταία φορά που είχε γίνει πριν 10 χρόνια το Supernatural επιβίωσε βέβαια αλλά με επεισόδια λιγότερα, Ξέρετε κάτι για το τη στάση θα κρατήσουν οι δικοί μας;

Amalia
Amalia
Reply to  Angelous
6 years ago

O κίνδυνος για πιθανή απεργία έληξε. Η ένωση σεναριογράφων ήρθε σε κάποια συμφωνια με τα στουντιο παραγωγής.
https://www.polygon.com/2017/5/2/15514544/writers-strike-2017-agreement-wga

πανος αμορανιτης
πανος αμορανιτης
Reply to  Amalia
6 years ago

Αμαλία εχθές πήγα με τη παρέα μου να δούμε σινεμά το Fast8, λίγο πολύ ηξερα τι να περιμενω: ενα ματσο σουπερ σταρ σε μια ταινια, χωρατατζηδες εγχωμους ηθοποιους που ακολουθουν τη πεπατημενη, ενα ματσο ασκοπες εκρηξεις, φουτουριστικη δραση και η αλληθοφανεια παει διακοπες, στο ιδιο εργο θεατες, ειτε αυτο λέγεται αναλωσιμοι, ειτε XXX(3) η συνταγη ιδια, καμμια σχεση με τα πρωτα 3 εργα που ηταν οντως Fast And Furious, μια απο τα ιδια με τους υπερηρωες επισης που είτε ακολουθουν solo διαδρομη, ειτε είναι μερη ενος συνολου η συνταγη πολυπαιγμενη, για να μη πιασει το στομα μου κατι remake του assbutt(A Nightmare on elm street, Conan, Robocop, Ben Hur), μπορει η τεχνολογια να εχει κανει αλματα απο τοτε που βγηκαν οι οριτζιναλ ταινιες, αλλα λες και τα επιμερη στοιχεια που τις εκαναν ανεκτιμητα διαμαντακια με τη παροδο των χρονων οπως η μουσικη του basil Poledouris, η ατμοσφαιρα του Γουες Κρειβεν και η ψυχη του Γουίλιαμ Γουάιλερ στο Μπεν Χουρ που το εκανε διαχρονικο δεν επιθυμουν οι νεοι σκηνοθετες να τα συμπεριλαβουν ή να τα αντικαταστησουν με κατι ισης αξιας, με αποτελεσμα να χωλαινουν, σε καθε κανονα υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως το remake του The Amityville Horror(2005).

Amalia
Amalia
Reply to  πανος αμορανιτης
6 years ago

Δεν διαφωνώ σε τίποτα από ότι λες, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα για ποιο λόγο τα είπες σε απάντηση για ένα σχόλιο με θεμα την απεργία των τηλεοπτικών σεναριογράφων που τελικα αποφεύχθηκε…

πανος αμορανιτης
πανος αμορανιτης
Reply to  Amalia
6 years ago

Διοτι παρολο τη γκρινια μου για καποια πραγματα του Supernatural που δεν μου αρεσουν εχω γνωθι τι παιζεται γενικα στο Hollywood και με τις αλλες σειρές, ειμαστε τυχεροι μπροστα στο συρφετο να διατηρουμε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ επιπεδο για σειρα 12 ετων!!!

πανος αμορανιτης
πανος αμορανιτης
6 years ago

πράγματα που μπορούν να κάνουν για να βελτιωθεί η σειρά άμεσα Μερος 2ον, υποσχομενες ιδεες που αποδοθηκαν λανθασμενα & ιδεες που δυστηχως δεν συνεβην ποτε:
Η Αμαρα(σκοταδι) ήταν η τελευταια ιδεα το τελευταιο σωσιβιο να τελειωσει η σειρά ΕΠΙΚΑ οπως ο Εωσφορος στη 5η και ο Μεταλλαγμενος Θεός Κας στη 7η και μιας που ο Θανατος(χαρος) μας τελειωσε στη 11η απο τη μια σας καταλαβαινω δεν εχετε την ευρηματικοτητα των Κριπκε & Καρβερ να υποστηριξετε επιτυχως τοσο divine plots και θετετε απο μονοι σας νεα ταβανια χαμηλοτερου μεγεθους, σεβαστο εν μερη μοναχα μην μας προσφερετε ξαναζεσταμενο φαγητα οπως ο Lucifer,παραλλαγες προηγουμενων σεζόν που για καποιο ταδε λογο δεν ευδοκιμησαν και προσθετοντας διαφορετικα στοιχεια π.χ. το Νεφελιμ που είναι ο υιος του Εωσφορου=Αντιχριστος, αλλά είδαμε στο παρελθον τον οριτζιναλ Αντιχριστο το παιδακι τον Τζεσσι που ηταν υιος δαιμονα+ανθρωπου, επισης οταν ο Κας αγγιξε το νεφελιμ να σκοτωσει τη Ντειγκον δεν παρουσιασε κοινα στοιχεια δυναμης οπως τοτε που ειχε μεσα τους εκατομμυρια ψυχές απο το καθαρτήριο; το storyline του Εωσφορου Vs Μιχαήλ έχει ξεφτυσει οπως και ο Χαρακτηρας του Εωσφορου μην πονταρετε σ’ αυτο το αλογο πλεον, για Μιχαηλ διχως Εωσφορο ουδης λογος, μια χαρα(;) ειναι στο κλουβι του και μιας που κανενας δεν δινει δεκαρα γι’ αυτον ας παραμεινει εκει για παντα, στη παραλλαγη Κραουλι Vs Εωσφορος που ειναι μια κοπια του Κραουλι Vs Αμπαντον Νο2 μπορει να υπαρξει μοναχα ενας νικητης και η ισοπαλια δεν παιζει σαν αποτελεσμα δεν συμφερει τη σειρα να χασει τους φαν του Κραουλι αρα αναγκαστικα εας ειναι ο Κραουλι victorious, εας σκοτωσει το παιδι του Εωσφορου και την Κελλι μπροστα στα ματια του, τον Εωσφορο ας τον κλεισει μια και καλη στο κλουβι και εας σκοτωσει καποιο μελος της οικογενειας των Γουιντσεστερ κατα προτιμηση Μαιρη ωστε να γινει ξανα υπολογισιμος αντιπαλος,

πανος αμορανιτης
πανος αμορανιτης
6 years ago

Μια απο τις πιο λανθασμενα ιδεες στη ιστορια του Supernatural είναι οι ΒΑτΓ, εαν ερωτησουμε 10 φανς του Supernatural τουλαχιστον οι 9 θα πουνε μπλιαχ, βαρετο, ανουσιο, ακυρο storyline, αντε νa τελειωνουμε μ’ αυτους, Μοναχα συμπαθης ο Μικ, για Κετς τι να πω εμετικος, η λαιδη Τονι φλεγματικη αγγλιδα που μου αρεσε ομως σα παρουσια(θα ομολογησω τη αμαρτία μου).
Παμε και στο μεγαλο κεφαλαιο που λεγεται Μαιρη Γουινστεστερ βρε σαινια showrunners πριν ξεκινησει το κεφαλαιο Μαιρη ΥΠΟΠΕΣΑΤΕ στο πρωτο φάουλ σας, Η νέα Μαίρη το 2017 εχει τη ακριβη ηλικια που είχε οταν πεθανε το 1982 αρα επρεπε να χρησιμοποιησετε την ηθοποιο Amy Gumenick αντι για τη Samantha Smith, με το να παρουσιαζετε τη Μαιρη σαν απομακρη μας στερησατε τις θεμελειωδεις αρχες των Γουινστστερς: Saving people, hunting things, the family business, με το να κυνηγαει η Μαιρη με τους ΒΑτΓ αντι με τα παιδια της και να βγαζει τα ματια της με τον κετς(μπλιαχ δηλαδη στη καλυτερη) κανατε τη Μαιρη αντιπαθη με τη πλειοψηφια των φανς να ευχεται το θανατο της ή να μην τον νοιαζει καθολου εαν συμβει, το family reunion με τον John πολυ αμφιβαλλω εαν συμβει ποτε και απο μονοι σας με τη μη χρησιμοποιηση Amy Gumenick & του Matt Cohen που τον εχω και σαν avatar μου μας στερησατε flashback με ουσια αντι αυτου μας δινετε τους ΒΑτΓ.
Τι αλλο να πω ημαρτον!!!!
Υ.Γ. Είμαι φαν του Τζων Γουιντσεστερ παιδες γι’ αυτο και τα χωνω χοντρα, sorry για το υφος μου…

Neo_v23
Neo_v23
Reply to  πανος αμορανιτης
6 years ago

Με τις σκηνές του John έχει πέσει πολύ συναίσθημα και πόνος/κλάμα (ειδικά εκεί που πουλάει την ψυχή του στο 2×01 νομίζω). Αν είναι να τον φέρουν πίσω και να τον καταστρέψουν και αυτόν (βλ. Mary, LUCIFER!, κ.λπ.), καλύτερα να μην τον ξαναδούμε ποτέ στο SPN.

Amalia
Amalia
Reply to  πανος αμορανιτης
6 years ago

Για την ηλικία την ηθοποιού δεν θα διαφωνήσω καθόλου. Η Samantha Smith είναι μια 15ετία μεγαλύτερη από την Mary αυτη τη στιγμή. Το παραβλέπεις όμως αυτο σαν θεατής γιατι δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα. Σε τι θα βοηθουσε αν η Mary ΦΑΙΝΟΤΑΝ μικροτερη; Θεωρώ σε τίποτε.

Διαφωνώ στα υπολοιπα που λες για την Mary. Οι θεμελιώδεις αρχές των Winchesters (Saving people, hunting things, the family business) δεν ήταν αρχες της Mary. Αυτή θυμήσου ότι δεν ήθελε ποτέ τα παιδιά της να γίνουν κυνηγοί. Και τώρα για αυτό πασχίζει, για αυτον ακριβώς το λόγο συμμάχησε με τους Βρετανους: για να απαλλάξει την Αμερικη απο τα τέρατα (οπως της υποσχέθηκαν) και για να μην χρειάζεται τα παιδιά της να κυνηγουν. Σε ένα πρόσφατο άρθρο μου είχα γράψει περισσότερα, αν θες διαβασε το για να μην τα ξαναλεω αναλυτικά όλα:
http://supernaturalgreece.gr/season-12-as-milisoume-gia-ti-mary/

Το ότι το fandom εύχεται το θάνατό της το βρίσκω υπερβολικό και απολυτως επιφανειακή προσέγγιση στο χαρακτηρα της. Σιγουρα δεν συμφωνώ με όλες τις φετινές επιλογές της, αλλα καταλαβαίνω γιατι τις έκανε. (Ακόμα και το ότι πηγε με τον σιχαμενο τον Κετς, ψιλοκαταλαβαινω γιατι το έκανε). Δεν είναι αντιπαθητικός χαρακτηρας, απλά είναι τελείως διαφορετική από την αγιοποιημένη εκδοχή της που είχαμε τοσα χρόνια στο μυαλό – τόσο εμείς όσο και οι ίδιοι οι Winchesters. Kαι αυτό ακριβώς ήθελαν να κανουν οι σεναριογράφοι, να μας γνωρίσουν την αληθινή Mary, με τα προτερήματα και τα ελαττώματά της. Εχουμε γνωρίσει και την καλη και την κακη πλευρά του John. Ηρθε η ώρα να γνωρισουμε και τη Mary…

Το reunion με τον John θα μπορούσε καποια στιγμή να συμβεί. Ισως θέλουν να κανουν κατι πολύ καλυτερο απο ένα απλό flashback. Μπορει να έχουν στο μυαλό τους κατι για το series finale. Αν αντεξει τοσο η Mary στη σειρά, θεωρώ ότι εκει θα ταιριαζε γάντι η συνάντησή της με τον John (με όποιον τρόπο κι αν γίνει).

Agent Constantinos
Agent Constantinos
Reply to  Amalia
6 years ago

Σε τι θα βοηθούσε αν η Μαιρη φαινοταν μικρότερη? Μα ειναι εμφανές,θα γούσταρε πιο πολυ ο Κετς 😛

πανος αμορανιτης
πανος αμορανιτης
Reply to  Agent Constantinos
6 years ago

Με το συμπαθειο αδερφέ δεν θα γουσταρε μοναχα ο Κετς αλλα και εμεις, ακομα και ο Αρχαγγελος Μιχαηλ που λεει ο λογος, που είναι παπαδοπαιδι, ο Λουσι μας βγηκε γκομενιάρης, ο Γκαμπρι μεγας γυναικας με αδυναμια στις μελαχρινες, ο Ραλφι αλλου παπα ευαγγελιο, εαν και το γυναικειο δοχειο του πολυ kinky κατασταση, ο Μιχαηλ που δανειστηκε κοτζαμ Τζων τον κοβω να κρυφο γουσταρει καμια Μαιρη οπως ο ντην τη Τζο στο abandon all hope.

Sawyer Orestis
Reply to  πανος αμορανιτης
6 years ago

Εγώ θα διαφωνήσω σε αυτό που λες για την Samantha. ΉΘελαν οι Winchesters να έχουν μια μητρική φιγούρα. Αν είχαμε την Amy, μόνο σαν μάνα δεν θα φαινόταν. Άσε που σαν Samantha πέθανε. Fail θα ήταν να μην την έφερναν έτσι.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ με την @amalia2013:disqus οπότε μην τα ξαναγράφω και εγώ

Είμαι από τους μεγαλύτερους fan του Τζον. Πρέπει να γυρίσει πίσω και πρέπει ο JDM. Αυτό μάθαμε σαν Τζον η αλήθεια είναι και τώρα που έχουμε την Samantha δεν μπορεί να γυρίσει ο Matt.

Εμένα μου αρέσουν οι BMoL. Δεν το θεωρώ άσχημο σεναριακά το story. Αντίθετα δίνει μια φρεσκάδα στη σειρά. Βοηθά τα αυτοτελή, δεν βαριέσαι και δίνει ένα στόρι στην Μαίρη. Από κει και έπειτα όχι δεν είναι κάποιο επικό στόρι αλλά τι θα μπορούσαμε να δούμε μετά την κορύφωση της 11ης σεζόν; Υπόθετω η 12η χτίζει την 13η και είμαι ευχαριστημένος γι’αυτό. Αλλά απ’όσο γνωρίζω λογικά στο 22ο επ θα τελειώσει η ιστορία των BMoL

Agent Constantinos
Agent Constantinos
6 years ago

Καλούτσικο φιλλεράκι θα’λεγα.Μάγισσα όμως?Δε με χαλασε αλλά πάλι τα ίδια και τα ίδια,τέτοια δυνατή μαγεία καιρό είχαμε να δούμε σε επεισόδιο,τύφλα να χει η Ροβενα.Δε θα σχολιασω την υπόθεση,κλασικά ο Ντιν έσωσε την κατάσταση και αφού πήρε τελικά το δαχτυλίδι και επέστρεψε η αδελφή του ωραία όλα και καλά.(Λέμε τώρα) Ξυπνησε η Μαίρη απτον πονηρο και εξαιρετικά έξυπνο Κετς,μου άρεσε ο πολυμορφικός που πήρε τις μορφές τους πιο επική σκηνή η Μαίρη να τον σαπίζει στο ξύλο,όμως άλλος έπαιξε βρόμικα(Κετς είναι).Μαίρη ηθελέστα και παθεστα,όταν είσαι σε λάθος πλευρα και οχι με τους γιους σου αυτά παθαίνεις,τώρα ξέρει και πως ο Μικ ειναι νεκρος και οτι παρακολουθουν τα αδέλφια.

Στην ερώτηση για όποιον ή όποια έγραψε το άρθρο,για μένα πιο εκνευριστικός είναι ο Κετς,η Τόνι δε γίνεται να τη μισήσεις,τόσο ωραία γυναικάρα,ειναι δυνατον??? 😛

ΥΓ : Θα ήθελα ένα flashback στον Dean,η ιδέα προέκυψε απτη συζήτηση στο σπίτι πως άρχισε το κυνήγι και την αγάπη του γιαυτό,χαίρομαι που ακόμα ανυσηχεί για τη Μητέρα του και δεν της κάνει μούτρα και ένα επεισόδιο μένει και πάμε για το διπλό φινάλε. 6/10

Castiel Lover
Castiel Lover
6 years ago

Καλό επεισοδιάκι…

Μου άρεσε η αντίδραση του Dean στην αρχή όσο αφορά τον Castiel και την Mary! Ο Sam, και εμένα έχει αρχίσει να μου αρέσει σε αυτή την σεζόν!

Λοιπόν, δεν τρελενόμουν με τα δίδυμα, αλλά ήταν ενδιαφέρον επεισόδιο. Μου άρεσε που ο Dean, ζήλευε το πόσο δεμένη ήταν η οικογένεια των Banes! Άσε με την φάση με το κρασί!!! Στην αρχή δεν κατάλαβα, αλλά όταν κατάλαβα έσκασα στα γέλια!!! Μου άρεσαν τα μοβ μάτια των μάγων, και στο τέλος στεναχωρήθηκα που πέθανε η πιτσιρίκα!!! Φρίκαρα λίγο που το αγόρι πήρε και την έκανε κλαδάνθρωπο, αλλά μου φάνηκε και λίγο δικαιολογημένο. Έχασε μητέρα και αδερφή σε μία μέρα!

Η Mary, ξύπνησε επιτέλους!!! Ήταν επικό που έσπασε τον Ketch στο ξύλο!!! Όσο και η επιστροφή του Garth, έστω και σε φωτογραφία, με ξετρέλανε!!! Μας λείπει η πιο φάτσα από όλες τις φάτσες!!!

Ωραίο το νέο σύστημα βαθμολογίας, αν και θα το προτιμούσα στα 10.

απορώ που συγκρατήθηκες με τον Ketch! Συγχαρητήρια!!!

Βαθμολογία: 9/10

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Περισσότερα Άρθρα

Μια καλή ιδέα, όμορφα σκηνοθετημένη, αλλά με άνευρο σενάριο που άφησε μια γεύση ανικανοποίησης...Review - Supernatural - 12x20 Twigs & Twine & Tasha Banes